Споделете 13.9

• 18 380
  • 676
  •   1
Отговори
# 345
Ване, виден форомец се жени за съфоромка. Редно е да има тема. Пожелания, палци, тва онова. Не сбутвай тук големия ден. Денят на тостера е това, ей!

Къф тостер бе, братче!
В поканите изрично е написано, че който подари тостер го чака публично усмиване  Crossing Arms

# 346
  • При хората, които обичам
Положителна енергия, Марче, струи от целия форум. Особено днес.  Не я ли усссссссещаш? Mr. Green

Мю, това беше дискретен намек за забравилите. Разбира се, че ще има тема. Щерката ще се погрижи да съм на линия в 07,07 ч.

# 347
Тука е друга публиката. Някой да ми се е присмял на тостера, а? А???!!!

# 348
Ше ви замоля, ако има тема, да сте със секси аватари. Обещавам да попитам после всяка една от вас, поотделно, дали е тя на аватара!

# 349
Ъх, беше ми не особено дискретно натвърднато, че няма аз да съм авторката на темата. Ще ме водят на романтичен уикенд насред гората. Обаче телефоните са с покритие. Кой ще е репортер от мястото на събитието? Да не посочвам.

# 350
Ше ви замоля, ако има тема, да сте със секси аватари. Обещавам да попитам после всяка една от вас, поотделно, дали е тя на аватара!

Е, какъв е смисълът, като си ни виждал всички по пеньоари?

# 351
Калин0 от тоз аватар струи руска депресивна маниакалност. Санже.

# 352
Моля ако има клюки да инфоримарате и моята светла личност по телефона  Mr. Green
И мен няма да ме има!
И секси аватар няма да има  Cry

# 353
Калин0 от тоз аватар струи руска депресивна маниакалност. Санже.

А! Добре съм го уцелила значи. Много роптаеха заради анорексичното ми тяло, на им сега само главата на една депресирана рускиня - маниачка.

# 354
Нямам си титла. Последния път, когато имах, май беше по кашкаваленото време. Гледам, всички сте се накичили. Пък аз без китка Sad

# 355
Не бъди тъжна, сложи сватбарска титла!

# 356
сопранов, искаш ли да се оженим вместо теб и да ти мина сватбарската психоза?

# 357
Ха, да не би да съм поканена, че да си слагам сватбарска титла? Crossing Arms

# 358
# 359
Лека нощ, дами!
И Сопрано!

smile3534

Общи условия

Активация на акаунт