Да се показват презамките на сутиена е срамно и вече не е модно

• 15 877
  • 237
  •   1
Отговори
# 165
Не мога да си представя да е нормално да ми се виждат презрамките пък ако ще и да е неприлично скъпо бельото. Или сутиен без презрамки или дреха с по-дебели презрамки. Мисля, че има дискретни фиксатори на презрамките да не се подават. Само бански мога да допусна да се вижда - по пътя за и от плажа. Не, че не ми се е случвало и на мен, но се чувствам изключително неприятно и неудобно като забележа това.

# 166
За ежедневието ползвам или сутиени с презрамки в цвят еднакъв на дрехите ми или тънки силиконови. За по-официални - такива със силиконов гръб, ако е разголен. За съжаление, на малкия ми бюст силиконови сутиени и тези през презрамки просто нямат шанс...А да ми се виждат цветни презрамки на сутиена ми се струва неприемливо Naughty

# 167
И презрамките ми се виждат и корема ми стърчи  Laughing

# 168
  • в Tara
виждат ми се презрамките и не се срамувам от това.
харесва ми  примерно 4ерен потник с розов сутиен Mr. Green

# 169
  • София
На мен много са ми неудобни силиконовите презрамки, да не говорим, че изобщо не ми държат циците, а сутиен без презранки е абсурд. Редовно ходя с потници с тънки презрамки, и ми се показват съответно тези на сутиена...лош, нелош вкус - това е.
Без сутиен да тръгна -  е по-голяма проява на лош вкус Mr. Green

smile3521

# 170
виждат ми се презрамките и не се срамувам от това.
харесва ми  примерно 4ерен потник с розов сутиен Mr. Green

Подкрепям  Laughing

# 171
И аз прочетох тази статия и смятах да я постна тук ,но добре ,че я видях за да не се повтарям.С настъпването на лятото виждам какви ли не гледки.Е ужас!!!Страшно ме дразни тази гледка.Дори ме дразнят силиконовите призрамки.Аз лично винаги нося сутиен.Когато дрехата е с гол гръб си прешивам такъв.Преди два дни докато чаках в кабинета при гинеколога видях една дама със стархотна рокля в черно и бяло.И...тъмно син сутиен.Добре де,признавам си че понякога наистина може да ми хареса да се вижда сутиена ,дори черен сутиен ,под бял потник,но син????на черно и бяло. #2gunfireЕми не е естетично.Може да се носят сутиените без да слагаш призрамки изобщо,аз така правя и нямам проблеми ,стоят си без да мърдат.Обикновено си копувам на Клеопатра или Христи.

# 172
има сутиени с много яки презрамки,тънички с различни цветове,някои са на цветчета и т.н.всичко си зависи с какво с и облечен отгоре.ако си с официална рокля, е тъпо да се вижда сутиен.ако си с нещо закачливо,може презрамките да са аксесоар дори.

# 173
  • София
И аз преди не харесвах, но изведнъж започнах да го намирам за много секси. Wink
Е, зависи от сутиена и дрехата, с която е съчетан.

# 174
А за сутиена- модно,немодно- винаги ми ми е било грозно ...  Както за сутиена, така и за прашките.

и аз съм на същото мнение  Peace
Peace

# 175
 по принцип нямам нищо против стига да е в границите на нормалното.това че ти се е подала презрамката от потника не е толкова страшно,но не мисля че е приятно да видиш една жена с потник или рокля с гол гръб и да и се виждат и презрамките и отзад половината сутиен.красотата на дрехата някакси се губи ,но е въпрос на лична преценка кой , newsm03как ще се облича.аз лично не бих тръгнала така

# 176
Ако ми се подават презрамките на сутиена от някой потник-
гледам колана да ми е в същия цвят- аснамбъл си правя.... Wink

# 177
  • Ямбол
О, нашите чалгаджийки са най-изостанали от модата тогава: На ДеситУ й се подават черните презрамки!

Тая снимка да не би да ти изглежда съвременна?
Не е ли? Не ги познавам отблизо чалгаджийките. Това, което гледах в ВБ не се различава много от снимката. Но даже и да е стара, пак е грозно.

# 178
Ако ми се подават презрамките на сутиена от някой потник-
гледам колана да ми е в същия цвят- аснамбъл си правя.... Wink

Натегни и прашки в същия цвят нагоре да ти е пълен ансамбъла Mr. Green

# 179
  • София
За презрамките се изказах, само да вметна че в някои случай стои много секси малка част от дантелата на сутиена отпред на прозира или да се подава от закачливо потниче

Общи условия

Активация на акаунт