Порастна вече ЮНСКОТО дете, ще ходи таз година на море

• 19 206
  • 264
  •   1
Отговори
# 180
....здрасти банда  покрих се за малко, но се надявам да не съм липсвала на никой Hug
Вече не кърмя  newsm44 newsm44 newsm44 и бяхме 5 дни на моренце но без Опусумчето Mr. Green

Вчера писах, писах и накрая Миши изключи разклонителя  и после вече нямах нерви да пиша отново, а и с двамата бандити тук (много горещо в яслата и Вик не го пускам) съм станала 

Зори, честит ти празник и от мен  
Много късмет и любоФ  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Муцунка, много сте сладки тримцата - с мъжа си сте като братче и сестричка  smile3503 а малката голяма разбойничка го раздава  Banghead

Анансче, какви хубави къдрички имате само - пу, пу  Kissing Heart

ТаталинКЕ, много красива питка - ти ли я измайстори   bouquet  bouquet  bouquet
Енката е станала маЦка и с тази фибичка ще я схрускам

Любе, измисли ли кухнята newsm78
После да покажеш апартамента, преди и след  Hug Да нацелуваш мушмуроците  lovekiss lovekiss

Анитка, аз пък защо си мислех, че си с права коса newsm12
...да те питам....май доста си отслабнала Wink Я кажи "фатката" за това.Аз цял ден бягам след пиратите и пак нищо не свалям Weary

За спането - Миши спи все още по 2, че и по 3 пъти на ден ooooh!
Бибата  smile3504 все още не мисля да я махам Naughty скоро ще започна "акция спане в кошара" и за това Ми трябва newsm10

Отношенията с майките - ами нали сега го изпитвам.
От време на време съм остра, но както казва Бургаската Ани - радвайте се, че ги имаме Hug Hug Hug
....като знам колко ми е липсвала като бяхме в Канада  smile3518 и за това гледам да съм по-толерантна   bouquet

Много целувки от нас
...единият от трите звяра се събуди
Лек и прохладен ден  ....отиваме да

# 181
  • Бургас
Привет и от нас
Влизам само на барзичко докато Йо нани,че иначе време за форума няма.
И аз вчера като Люба ред сълзи ред сополи като гледах завръщането на нашите медици, дано оттук нататкък само щасливи моменти да имат.

При нас също е жега ама май по се издържа,аз се настройвам психически за горещините и някак си преживявам,а Йо е по цял ден или в банята или в басейна на терасата.

Корни що не се разписваш бе мила при вас жегите май са най-големи да не се изпарите ей Heart Eyes.

Всички дечковци са големи сладунковци и Ени с тамната косица и синеоката принцеса на зори,и малката бандитка на Муцунка,а за къдрокоската на Пенелопе и малкия Криско думи нямам.

Ние вече пристъбяме като изтрезняващ пиян морков , научили сме се да казваме нямааааааа,тати,мама,как,баб,дядя,оппа,топа и сме особено големи фенове на топки и дистанционни.Храним си бебетата обличаме се сами,решим си косата,обуваме си чорапи и обувки,а като чуем музика пък ако е и народна равни нямаме в танцуването.

За климатиците ние нямаме и сме на вентилатор и студен душ.
За отношенията с родителите ами обичам ги много и гледам да си меря приказките,че нали и аз съм родител.

Дуцка-Муцка вие маи на моренце сте били на Несебър.Тоя същия кораб го довлякаха в Бургас,че загрозявал Несебър.

За почивката заминаваме на 6август във Велинград и се надявам да си изкараме мнооооооооого хубаво,че имам голяма нужда от смяна на онстановката.

А що се отнася до ремонтите хамалогията е голяма и като си помисля,че един ден ни предстои започване на строеж чак ми се доревава и то най-вече,защото аз обичам да командвам парада,а с малкото диване едва ли ще ми се отдаде тая възможност.

Имаше и още ама забравих то в тая жега и мозъка ми се изпари.

Целувки на всички и прохладен ден

# 182
Привет и от нас!
Днес при нас май е наи-топло и вече с нетърпение очаквам да дойде утре ,че вече незнам къде се намирам #Crazy,то в къщи добре с климатика,ама навън newsm78,ако можех да си инсталирам на гърба,добре щеше да е ,че то с това тичане след Тея Shocked
Корни,  веднага да се отчетеш,виждам че си тук Naughty Laughing
Таталинка, нямам думи за малката бузанка,колко е пораснала и как сериозно е приела задачата на прощъпулника Hug ,пожелавам и да стасне страхотен медик, PeaceА ти , я издай тайната за тази хубава питка -ти ли я прави или някой помага newsm78
Зори, много ми хареса "леглото " на Анито,и аз искам да си полегна в коритото на някоя река Sad
Муцунка, Алекс е страхотна,да я нацелуваш от мен Hug
Ананасче,ще ви изям къдриците, и при нас ги има ,но са само отзад на тила,и когато се изпоти ,се накъдря още повече Joy
За спането,при нас както вече казах от седмица вече е веднъж на ден,заспива около 13.30,и спи до 16ч. Получи се така защото сутрешното спане се измести почти на обед-към 11ч и следобед пък отиваше 15ч докато заспи,та затова,пък и нали махнах бибата,и сега заспива много бързо защото едвам издържа до 13ч.
А сега ви оставям да ударя една глава и аз и по-късно пак ще намина Wink

# 183
  • на брега на Дунав
Оле, затри ми се постинга  #Cussing out .... айде пак отново.
Първо здравейте на всички, аз се позагубих тия дни ... абе то седмица май си стана, ама имах много работа и наистина въобще не ми се седаше на компа. Моята принцеса Еми беше рожденничка на 23 и сега видях, че Зори съюо е имала рожден ден тогава. Зори бъди много щастлива и усмихната винаги миличка. Честит празник на патеричка и от мен.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.
Та, нали и вие станахте свидетели на трескавото мислене какво да направя за РД на съкровището ето сега ще се отчета какво направихме накрая. Аз побутната от големия интосиазъм с голямо желание накупих един куп нещица за предстоящия празник още 2-3 седмици преди това - цветни чашки, чинийки, лъжички вилички, балони, разни други украси, конфети, всякакви шеранийки въобще всичко на шест , дори една позната от театъра щеше да забавлява децата  преоблечена като приказен герй .... само дето не знаехме къде ще го направим. Мисленето бе голямо и все не можехме да намерим верния вариант. В един момент даже за малко да остане да го направим в къщи, което си е повече от безумно - първо само децата са 11 с родителите ставаме 24 човека ... абе доста народ  Joy и освен това в тия жеги без климатик в къщи са невероятни темеператури ... до преди обед е 36 градуса вутре, а след обед напича точно в хола и температурата става над 40 градуса сигурно  Shocked. .... страшни жеги ви казвам. Два дни преди празника на мъжо му дойде най-накрая идея  Mr. Green да запазим няколко маси на бензиностания OMV  след 7 часа и там да направим празника. Той познава управителя и нямаше да има проблем. Уговорихме подробностите сандвичите и тортата ние щяхме да си донесем, а безалкохолните за децата, биричките и мезетата за родителските тела щяха да са от там. Отидохме по-рано украсихме наредихме масите и всичко беше ОК. Децата пощуряха от игра защото там си има хоцанки, пързалка и люлки и това беше повече от достатъчно за тях. С Еми им  приготвихме по едно синволично подаръче прилежно опаковано като цветенце и те милите съвсем се зарадваха. Просто ми хареса идеята не само рожденничката да получи подарък ами и дечицата дошли на рожденнич ден и разбира се идеята се посрещна повече от добре. Само изненадата с приказния герой не се получи, но пък аз се погрижих да има все пак приказен герой който турнах в тортата  Joy. Понеже инкогнито кореспондирах с доста мами и помагах по малко с направата на тортите са РД на съкровищата им  ... та обещах да покажа какво ще направя за Еми. Преди време обещах да не поствам де на шега де на истина  тортичките си тук, но сега ще наруша това обещания за да ви покажа какво направих за Еми с много любов и желание. Децата останаха много, много впечатлени и доволни, а Еми направи сияеше.
Ето я и нея:
По-късно ще пусна и снимки, но нашия тати сутринта приватизирал фотото набързо преди да успея да сваля снимките. Сега ви оставеям, че съм ужасно изморена (че празненствтото беше снощи вместо на 23), а трябва да се разпиша и в готварския  Mr. Green. По-късно ще прочета какво сте писали тия дни и пак ще пиша. Чао за сега.

# 184
Лелеееееееее,Корни,направо останах без дъх #Crazy #Crazy #Crazy
Поздравявам те за произведението на изкуството.Ако отвориш сладкарски цех,аз първа ще идвам до Сливен да си поръчвам Peace

# 185
  • София
Леле, Корни, за пореден път онемявам над твое творение! Поздравления!!!

# 186
Леле ,Корни,ти уби в мен всичко останало от кулинарния ми ентусиазъм....май ще си поръчвам аз вече тортите он-лайн/само да видим как ще стане доставката от Силистра/..И като ти казвам да се замислиш за смяна на попрището-не се бъзикам Naughty
Коте,само уточнявам,че на теб Силистра не ти е толкова далече/в Сливен е Дидката/ Wink

# 187
...само мога да кажа, че си си объркала професията  Wink
Такова нещо и да ме учат, няма да мога да направя....поздравления smile3501

Коте, искаш ми да дойдеш на гости ли Hug

# 188
Здравейте,юнски мами!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

Искренно благодаря!

# 189
След постинга на димитриана,оставам безмълвна и потресена............дано господ помогне на малката душичка Praynig Praynig Praynig

Любе, то от тези жеги май мозъка ми се разтече и вече омешах всичко и всички,но няма лошо да отида на гости на Дидката, WinkДидке, ще ме поканиш ли hahaha
Сега чакам Корни да покаже снимки от тържеството на Еми и да не се сктава Naughty
Имам спешно питане към мамите,дето ходиха с бебоците на почивка-с какво ги хранихте там newsm78 Ние сме на кухня и аз недоумявам какво ще яде Тея,когато живот и здраве отидем на почивка след седмица две newsm78 Готови пюрета вече не яде,от заведение храна,т.е супа не ми се рискува,остава варианта да и готвя аз,ами то егати почивката дето ще е #Crazy Помагайте с акъл ,че незнам какво да измисля Embarassed

# 190
Котето,аз бях един месец във Флорида и и готвех,много рядко от заведение,но и от там яде.А относно готвенето аз съм свикнала вече,то тук нямаме детска кухня като тръгната децата на градинка има дават пици хамбургери макрони със сирени ,ей такива неща и после казват че децата им са с наднормено тегло,аз се надявам да приемат храната която аз ще и готвя.

# 191
  • Варна
Добро утро!

Много тъжна история за това детенце... дано Господ даде сили на родителите му да продължават да се борят  Praynig

Дуцке-Муцке, чудех се вече къде изчезна, дори си те представях с шапка от вестник как лепиш плочките в банята на вашия етаж  Wink Радвам се, че причината за липсата ти тук е била по-приятна. За отслабването- вярно е, от началото на февруари до сега съм свалила около 8-9кг. и то най-вече с вода и ограничаване. Пробвах какви ли не диети, но не са ми по вкуса строгите ограничения. Мисля, че основното е това което ти тогава ми каза- много вода и разходки от сутринта до вечерта. През пролетта направо не се спирах. Сега ми липсва ходенето заради жегите, дано скоро се разхлади.

Корни, майстор си! Нямам думи за да опиша възхищението си от красивата торта, а и от цялото старание за да организираш рожденния ден на Еми. Децата ти са "ударили джакпота" с такава майка  Wink

Коте, това което ми идва на ум сега е каши "Слънчо". Има зеленчукови, които се приготвят с топла вода и стават за обяд. За след обяда кисело мляко с бисквитка или плод. Обещавам да мисля за още варианти.
А сега изчезвам, че Крис се качи на масата и скоро може да тупне. След всяко сваляне се качва пак... #Crazy

# 192
  • София
Покъртителна история.... днес ще отида да внеса парички по сметката. Бебчето е невероятен сладур. Страшно ми е мъчно... Cry Cry Cry. Дано Господ даде сили на родителите и на малкото юначе, да се справят.
Успех!
Корни, браво, справила си се повече от прекрасно.
Когато имам време, пак ще пиша. Нещо ми секна настроението. Tired

# 193
Добро утро !
Муцунка, няма лошо да готвя аз на детенце,ама нали отивам на почивка,а  и освен това по този начин се налага да търсим някаква къща,/защото ше ходим на планина/ с кухня ,която да мога да ползвам newsm78 Анитка, зеленчуковите каши на Слънчо са идея Hug,само дето незнам как ще се приемат,тъй като като я захранвах бях пробвала да и давам,но не и харесаха Sad
Ох,днес е малко по-хладно и като се наспи Тея,излизаме newsm44
Днес сутринта бях на зъболекар и питах дали задължително вече трябва да не ползваме залъгалка, и тя ме окуражи,че все още може ,но трябва да е от анатомичните,а нашата не е Cry,така че ако видя зор ,я връщам на бебка,до второ нареждане Joy
Хубав ден на всички  bouquet

# 194
  • Варна
Котето, има едни млечни каши на "Ганчев"- "Лека нощ", които са много хубави и не познавам дете, което да не ги хареса. Има ги и на Хип или Нестле, много по-хубави, на "скромната" цена от 2,60 бурканчето.

Общи условия

Активация на акаунт