Изпитите наближават, майки пак ще истерясват! - 2

• 25 267
  • 405
  •   1
Отговори
# 255
Kъде видяхте класирането за НПМГ
Дъщеря ми кандидатства с биология

# 256
  • София
НПМГ са със собствено класиране, затова търси на сайта им.
http://www.npmg.org/new/index.php?page=priem

# 257
Много благодаря но в сайта им все още няма нищо от 9ч. проверявам  #Crazy
Дано не ни карат да чакаме до 20ч
Нямам повече нерви

# 258
Да, когато синът ми кандидатстваше преди 5 години, в СМГ балът с немски също беше по-висок от бала с английски.

# 259
  • София
Ariana, странно ми е, че балът за СМГ с НЕ е по-голям от АЕ newsm78
[/qu
За момчета винаги балът е най-висок в СМГ с НЕ .

# 260
Някой знае ли как стои въпросът с приема на деца инвалиди след седми клас,участват ли в класирането или директно ги приемат?Става въпрос за езикова гимназия.Отпускат ли се изобщо квоти за такива деца?

# 261
# 262
  • София
Някой знае ли как стои въпросът с приема на деца инвалиди след седми клас,участват ли в класирането или директно ги приемат?Става въпрос за езикова гимназия.Отпускат ли се изобщо квоти за такива деца?
http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/documents/p … -05_priem_uch.pdf
  bouquet

# 263
Много ви благодаря ,момичета!

# 264
  • Варна
В хода на моите терзания, успях да намеря в интернет пространството табличка за класиране след седми клас по бал / за гр. Варна / . Има информация за максимален и минимален бал за съответната паралелка след първото класиране. Ако някой отива на второ класиране и го интересува да пише. Само че файла е формат Адоб 7 и ако има желаещи, ще трябва да ме "светнете" как да го кача.
Ние все пак решихме утре да ходим да се записваме за испанския. Така,че моите триумувания свършиха.  wavey

# 265
Записахме се в СМГ с английски, но още не мога да се зарадвам. Толкова бяхме сигурни, че с оценки 5,25 и 4,786 няма да влезе там , че много обстоятелствено се аргументирахме, че мястото му е в 1АЕГ Simple Smile. Писахме СМГ ей така за спорта и.... баловете паднаха почти с две единици и сега сме там и аз се терзая дали не сбъркахме newsm78
Моята дъщеря учи там. Изключително съм доволна. Наблягат на математиката, но учат сериозно всички предмени. Дори и физическото възпитание. Надявам се, да сте доволни.
Да се изфукам (то ми се реве, ама...) утре детето заминава на състезание по математика в Хонг Конг.
Ariana, не се притеснявай. Ще се запознаем на15-ти септември  Wink

# 266
Кака
знаток
ариана
бигкат
монии
феята
хермани;
лулу
рамада
мама цоцоланка
инна
лилак
вилиан
пешеходката
супертеди
невджин
пилар

и всички, които четоха и по малко писаха,
усещам, че темата е към затваряне, затова благодаря ви, че бяхме заедно през последните седмици, че не истерясахме в действителност и се подкрепяхме, докато се упражняваха върху децата ни . За мен това беше изключително важно.  bouquet
Ще се виждаме и в другите теми.  Simple Smile

# 267
Благодаря ти, schreier, за хубавите думи. Благодаря за подкрепата на всички, с които заедно преживяхме трепетите на кандидатстването.
Успех на всички бъдещи осмокласници и здрави нерви на родителите им.  Wink
Весело лято на всички.
   bouquet

# 268
До писане...В други теми...И успех на всички,които ще отворят подобна тема догодина!

# 269

Общи условия

Активация на акаунт