Изпитите наближават, майки пак ще истерясват! - 2

• 25 249
  • 405
  •   1
Отговори
# 120
Трябва да носите Удостоверение за завършен седми клас - оригинал + ксерокопие, за професионалните гимназии - медицинско от джипито + ксерокопието му, служебна бележка казаха, че трябвало да се вземе само, ако кандидатства в друга област. Понеже подадохме документите в гнездото, такава нямаше нужда да вадим, просто провериха дали оценките, които сме писали в заявлението отговарят на реалните от списъка. Това е.
 Дано вашите деца са по-умни и амбициозни от моя син!

# 121
  • София
Как' Сийке, децата са различни и амбициите при някои се зараждат по-късно, докато при други (като моят син) отшумяват. Най-важно е детето да се чувства добре в новото училище, да намери добри приятели. Наистина много малко са децата, които на тази възраст точно знаят какво им се учи, даже често се повлияват от мнението на приятелчета.

# 122
Лулу, честит ти рожденник!
Теди, честито и на твоето момче!
Сийке, то комбинация баща+син е кошмарна! То срещу такъв съюз не се върви! Желая ти на теб здрави нерви, а на сина - да е щастлив с избора и независимо от твоите прогнози - да се реализира по-късно успешно там където желае!

Момичета....само Феичка се отчете за нейните деца в друга тема и почерпи...тук нещо не виждам такива неща! И все пак децата ви се представиха достойно! Това си заслужава да се полее!

# 123
Ще черпим всички след 10.07. , когато ни приемат на първо класиране, надявам се Praynig

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 10:21 от Hermany

# 124
Мамо Цоцоланке,всъщост е рожденичка!  bouquet
Имате виртуална почерпка от мен!  party023

# 125
  • София
Мамо Цоцоланке,всъщост е рожденичка!  bouquet
Имате виртуална почерпка от мен!  party023

Да ти  е жива и здрава момата! nbirthday

# 126
Дано вашите деца са по-умни и амбициозни от моя син!
Пепел ти на езика,Сийче! Naughty Къде свързваш ум с образование и амбиция с късмет в живота!Това е само едно средно образование,с което ставаш продавач или сервитьор(нищо против професиите!).За друго се искат други неща.
Преди няколко години ми кандидатства голямата.Имаше шанс на второ класиране да влезе в професионалната гимназия,в която аз исках-първа резерва,почти сигурна бройка.Детето се затръшка за това училище,в което беше прието при първо класиране,харесва си го и това е.Зарязах си родителските амбиции и благодаря на Бога всеки ден,че я послушах.За добро е било!Щях да я изтормозя за нищо,а сега е спокойна,доволна и с добри перспективи!Голяма беля щях да даправя с пустите елитни гимназии и амбиции!Я се почерпете и се усмихнете-живо,здраво дете,гимназист-какво по-хубаво!
А инфарктната ситуация ще продължи най-рано до първото класиране,когато се разбере кой къде е разпределен...

# 127
СуперТеди, в повечето гимназии съотношението е 50:50. Първа английска, Немска, Испанска, Френска... има и някои, които са без квоти,а и други в които момичетата или момчетата са повече. Не съм напълно сигурна, но мисля, че на сайта на рио - София има списък на всички училища заедно с квотите. От прием 2007/2008 някъде го търсиш. А също и в справочника, който аз имам. Но твоят юнак май ще е там, където и мойта мома - първа атглийска или испанската, освен ако вие не се целите във финансовите (щото ние със смятането бяхме дотук).

# 128
НЕГ или АЕГ ?  newsm78 Някой има ли подобна дилема ? ....

# 129
Шестицата в София е известна - http://www.regalia6.com/
Браво на момчето!!! А и на тези, които са го учили!

# 130
Здравейте! Много съм доволна от форума и от темата. Да похваля и моя син:  БЕЛ - 5.357 и м-ка - 5.214. Сега дилемата ни е кое да напишем на първо място - СМГ или І АЕГ. Моля ви за мнение, ако имате впечатления.

# 131
Аз не бих се замислила - НЕГ разбира се  Peace Ако ти е умно детето /а това явно е така  Hug/, то добър английски ще научи между другото, но е ясно - немски и френски се научават в немската и френската.

Между другото да се похваля - моето слънчице е с 5,821 по БЕЛ и 5,321 по математика, което с бал по двата прави 11,142, което означава, че е в първите 60 момичета в София   bouquet
Немската ни е 100% сигурна.
Е много съм щастлива Joy Моята дъщеря бая зор си даде цяла година, а и ми спести притеснението да чакам резултатите от първото класиране.
Искам да благодаря на всички, които имаха някаква информация по време на кампанията и споделиха!!!
Успех на всички и весела ваканция /е заслужихме си я bowuu/

# 132
Към Krisi123 !
Синът ми от първи клас учи френски и от пети английски. Иска ми се да продължи с тези два езика. Френската беше вариант, ако не са му високи оценките. Но той е в първите 140 момчета и според мен т.к. напливът е за Немската си мисля, че биха го приели в СМГ или Английската. На всеки час си мени мнението. Ние с баща му сме с математическа гимназия, но не знам какво е нивото на английския там. Много се двоумя. Но пък за кандидатстване с математика ще е подготвен. Т.к. от една година живеем в София, нямам много впечатления за училищата. Затова моля за мнения.

# 133
Това са двете най-добри... Немската все пак е малко по-добра.
Здравейте! Много съм доволна от форума и от темата. Да похваля и моя син:  БЕЛ - 5.357 и м-ка - 5.214. Сега дилемата ни е кое да напишем на първо място - СМГ или І АЕГ. Моля ви за мнение, ако имате впечатления.
Аз лично бих посъветвала английската... А детето кое предпочита?

# 134
Синът ми иска Английската. Но вероятно ще продължи да учи френски - може би към Френския културен център. Но мисля, че ще кандидатства за ВУЗ с математика, т.к. има техническа насоченост. И не е от най-ученолюбивите. Предметите, които не са му интересни, не ги учи много-много. Първо треперехме за оценките, сега - къде да влезе!

Общи условия

Активация на акаунт