Умопобъркваници и мистерии - 13

• 35 661
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 900
Аз играя тази:
http://onlinegames24.blogspot.com/2007/01/donas-room-esk.html
обаче не мога да разгадая кода за сейфа.

И тази започнах снощи, но до никъде не стигнах, че легнах, сега я почвам пак

# 901
започнах нова, интересна за мен игра, ако някой иска да се включи: http://choko-chai.haru.gs/game/concert3/d-concert03.shtml

# 902
започнах нова, интересна за мен игра, ако някой иска да се включи: http://choko-chai.haru.gs/game/concert3/d-concert03.shtml
много бавно се зарежда при мен..  Tired

# 903
цъкни пак
при мен бързо стана

# 904
А със старата какво стана? Разгадахте ли кода?

# 905
аз - не
 и се отказах
нещо не ми е интересна

crazybrat , какво стана, отвори ли се

# 906
предишната и на мен не ми е много интересна и я зарязах  Mr. Green
Тази я отворих, ама зациклих. Вече не се сещам кое къде да слагам, опитвам какво ли не  Rolling Eyes А имам и още предмети, които не съм намерила, поне места има. И от пъзелчето ми липсват части...
На корковото табло някой сеща ли се какво може да пише?  Shocked
Дистанционното ми май е без батерии, откъде да ги взема?
И на хладилника отгоре има нещо, дето не мога да го взема  Imp
ужас, толкова много въпроси имам, че ще се умопобъркам  Mr. Green

# 907
и аз така, и под леглото в десния край има нещо, което и аз не знам как се взима.

едната врата се отваря, там където е котката, като я отвориш пускаш мишката там и котката става, под нея има ключ, той отваря тоалетната.
за малкото коте на леглото - първо се буди котето, после се дърпа пердето и под завивката имаше нещо.
за котката в кухнята - сипва и се храна и мляко и я будиш, след това се цъка на второто чекмедже над главата и и тя отива да яде.

в кухнята се развива решетката на вентилатора и се взима листче.
с лейката се пълни вода от кухнята и се полива цветето под закачалката

# 908
Утре продължавам! Лека на всички!

# 909
и аз
лека

# 910
Яничка, аз развих болтовете на решетката, но не мога да я махна и да взема листчето  Confused
...
Успях. А полятото цвете "дава" ли нещо?

# 911
Цветето на мен нищо не ми даде  newsm78
решетката на вентилатора се взимаше с някой от предметите, ама ми изчена и не се сещам сега с кой  Blush
тия 2 ключа за къде са? не виждам тоалетна, а тоалетката не ми се отключва с нито един...

и аз ще лягам  Grinning лека

# 912
Единият ключ е за книгата, а другият май за тоалетната (не съм много сигурна). Намерих батерия за дистанционното. Сега остава да намеря къде да го използвам.

# 913
къде е тая тоалетна, бе?  #Crazy аз нещо съм много ззаспала, защото не я виждам  Tired
Книгата, имаш предвид дневника ли? Че ключа е за него? Как точно слагаш ключа на дневника ,че аз не мога  Tired
и къде намери батерия?  Mr. Green

ей, трябваше одеве да си легна...  Twisted Evil
нерих тоалетната!  Blush има 3 работи там, сигурно сте видели.
Вече си лягам ,че в тая тема мога само аз да си пиша с часове ... Grinning

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 01:16 от crazybrat

# 914
За батерията - като кликнеш на шиште от млякото дето ти е останало му отвинтваш капачката и като кликнеш на него го смачкваш. После го носиш в кухнята и го слагаш в тава ли е кво е до купичката с млякото на котето там има и други смачкани шишета. Обаче оттам нататък съм в неведение.

Общи условия

Активация на акаунт