Умопобъркваници и мистерии - 13

• 35 613
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 930
ХИПП, а опашката на котката как взе?

Аз изгасих тока и май с лазерчето я врътнах.
--------------

# 931
  • Русе
Какво лазерче  newsm78

# 932
незанам на кое казвате лазерче, аз имам нещо като дистанционно, дето му сложих батерия. С него нещо направих на корковото табло и дойде котката и ми свали бележка от розовата кабърка.

Имам 5 листчета - с облак, слънце, звезда, елха и цветенце. Другите къде са?  Rolling Eyes

А от чекмеджето в кухнята взех отвертка, с нея махнах решетката на вентилатора и изчезна. Нож не виждам Cry
И не мога да взема проклетата опашка!  #Cussing out Ще се  #2gunfire

# 933
Е, на това викам лазерче, с батерията. В най- долното чекмедже май беше ножчето - прати котето да яде, за да отвориш чекмеджето.

# 934
Взех проклетата опапка! На светло, с листчето от корковото табло... или поне преди да го имам и да е мАРКИРАНО НЕ УСПЯВАХ...

# 935
  • Русе
не мога да сложа батерията
---
успях

# 936
Не мога да взема тъпата опашка. smile3511

# 937
ох, благодаря! не се сещах, че котето пречи... взех ножа, резнах табуретката. Сега и аз имам 6 листчета, взех и огърлицата.

Не ми е ясно ощя как се взима нещото над хладилника, начасовника какво се прави, на чантата също..., на чашите в кухнята също, един пъзел наредих в items от парченцата - него какво го правим? В моливника до огледалото има нещо или се прави нещо.. и чекмеджето над табуретката е активно...
На компютъра какво се пише?

още 7 предмета нямам, 2 от тях са листчета-фигурки за кутията
 #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 12:51 от crazybrat

# 938
  • Русе
Взех листчето от корка, но не го виждам при другите неща. И все още не мога да взема опашката... От котката при ключа за лампата ли?

# 939
Опашката нещо наляво я хаклоних като че ли и после я взех  Rolling Eyes

# 940
Взех листчето от корка, но не го виждам при другите неща. И все още не мога да взема опашката... От котката при ключа за лампата ли?
от тази котка, да. Това дето стъри над главата и е  Mr. Green А листчето трябва да ти е най-долу в дясно от предметите
ааа, не, паднало е на земята, вземи го от там първо  Wink

# 941
Натиснах котето в кухнята, щрак на ъгъла на шкафа, после между хладилника и мивката, после на ъгъла на хладилника - бутна ми последното листче. Сега остава да разбера и как се редят върху кутията....

# 942
  • Русе
Уф то листчето било паднало на земята  ooooh!
Изчезна ми лазерчето, нопак не мога да взема тъпата опашка  #Cussing out

# 943
Уф то листчето било паднало на земята  ooooh!
Изчезна ми лазерчето, нопак не мога да взема тъпата опашка  #Cussing out
на мен бебето ми рестартира компа и пак отначало  #Cussing out опашката и аз не мога да я взема.. пак!  #2gunfire

# 944
Натиснах котето в кухнята, щрак на ъгъла на шкафа, после между хладилника и мивката, после на ъгъла на хладилника - бутна ми последното листче. Сега остава да разбера и как се редят върху кутията....
при мен нещо не стана  Rolling Eyes
а предпоследното откъде ти дойде?

Общи условия

Активация на акаунт