Умопобъркваници и мистерии - 13

• 35 550
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 1 095
Момичета, адаптера как се включва? Разбрах, че трябва да се върти, докато се напасне, но нещо не успявам.
мисля  , че беше след като е нагласено трите крайчета който трябва да влезнат в адаптера да са към теб , след това натискаш още веднъж да се завърти 
и тези цифри нещо не мога да ги светна как да ги подредя за картината ?

# 1 096
Маги, не става..да не би да трябва нещо друго да направя преди това?! А ключалките, които ОPEN CLOSE, отключвам ги, но не мога да изляза от "екрана" и те пак се заключват..Що така?!

# 1 097
Aва, кликай на долното ъгълче в ляво и при всяко завъртане-пробвай, иначе не става.

# 1 098
Маги, не става..да не би да трябва нещо друго да направя преди това?! А ключалките, които ОPEN CLOSE, отключвам ги, но не мога да изляза от "екрана" и те пак се заключват..Що така?!
и при мен така стават ключалките .
въртиш адаптера , след това пак го маркираш и тогава пробваш

# 1 099
Ава, опитай пак. Точно това е положението, описано от Маги - след като обърнеш трите краища на адаптера към теб, цъкваш още един път и тогава мушкаш в контакта.

От къде да изляза на покрива? През вратата не става.

# 1 100
Гардероба се отваря с пръчката.
И аз съм до там, имам човече, пръчка с топка, отворих прозореца, включих адаптера и вентилатора и излязох на нещо като покрив, като кликнах на двукрилата врата да доближа и после на прозореца. Там има един еднорог.Като включих вентилатора ми излезе буква Y.
При мен на вентилатора е Р , а числата са ми  : 5 / кръстче / , 9 / квадратче/ , 6 / кръгче / , 9 / триъгълник / и 3 / звезда

От къде да изляза на покрива? През вратата не става.
като доближиш вратата , кликаш в ляво от нея на прозореца  Peace

# 1 101
Браво! Успях, но сякаш няма ефект от включването му.. newsm78. А камината как се пали?

# 1 102
Ава, трябва да вземеш и вентилатор да включиш към него-зад големия шкаф е.
Намери ли пръчката с червения камък, сглобяваш ги и като доближиш празното място между 2-те маси се появява дупка и там слагаш пръчката.
Сафо, доближи двукрилата врата и после кликни на прозореца до нея.

# 1 103
Браво! Успях, но сякаш няма ефект от включването му.. newsm78. А камината как се пали?
сега като включиш и копчето на вентилатора трябва да стане дупчица на пода / между двете маси / там слагаш пръчката като в нея е сложено топчето , след това  даваш пръчката в близък план , кликаш на топчето , то осветява огледалото , пречупва се светлината и пали камината

# 1 104
Благодаря, момичета, качих се на покрива. И моята буква е Y (на вентилатора).

Ава, вземи си вентилатор (зад секцията е) и го включи в адптера. После с пръчката и топчето ще запалиш огън.

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 11:05 от Safo

# 1 105
Налага ми се да изляза, после ще продължа.
Чао засега и успех!

# 1 106
Благодаря, момичета!   bouquet Чудесни сте!!

# 1 107
На кого ни оставяш, Сапфирооооооо!  Cry Бързо се връщай, че ей сега ще запецнем без теб  Simple Smile

Маги, свърши ли нещо на покрива?

# 1 108
На кого ни оставяш, Сапфирооооооо!  Cry Бързо се връщай, че ей сега ще запецнем без теб  Simple Smile

Маги, свърши ли нещо на покрива?

аз че нищо не свърших , ами и без да искам си затворих играта и сега трябва да започна отначало  ooooh! Sad

# 1 109
А влизахте ли в синята врата? Оттам взех едно сиво топче и направих нещо с бонсая, сложих го на един постамент и текна вода, ама сега отивам да храната на малкия и ще гледам после какъв точно ефект съм възпроизвела  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт