Умопобъркваници и мистерии - 13

• 35 542
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 1 110
А ключ от къде взе за синята стая?

# 1 111
А влизахте ли в синята врата? Оттам взех едно сиво топче и направих нещо с бонсая, сложих го на един постамент и текна вода, ама сега отивам да храната на малкия и ще гледам после какъв точно ефект съм възпроизвела  Laughing
как влезна в синята врата ?
влезнах - не трябва ключ - с тениската
не мога да намеря топчето - сивото  newsm78 - намерих го

# 1 112
Момичета а въпросното червено камъче вътре в желето ли е? И ако е там как да го взема?

# 1 113
Червеното камъче е под една купичка в шкафа. А сивото на улея, който опира в стълбата за постамента.

# 1 114
сложих сивото и червеното камъче , но не теква вода . трябва ми още едно - мисля че е в желето , но как да го взема ? или е бялото от лампата на масата newsm78 - там сложих човечето Hug

# 1 115
Добре де а на мене защо не ми дава нищо от тези купички. Пробвах и с пръчката но не

Намерих го то трябвало и двете врати да се отворят. И аз мисля че в желето има камък ама с какво се вади Thinking

# 1 116
Сложих човечето върху бялото топче на масата. Светна и ми изписа буквата W, после го махнах, беше се изчистило и на гърба му се появи схема.
Трето топче и аз не намерих, Маги.

ragtime, трябва да цъкаш върху купичките - те се надигат и под едната стои топчето.

# 1 117
Добре де а на мене защо не ми дава нищо от тези купички. Пробвах и с пръчката но не
пробвай в чекмеджето

# 1 118
Сложих човечето върху бялото топче на масата. Светна и ми изписа буквата W, после го махнах, беше се изчистило и на гърба му се появи схема.
Трето топче и аз не намерих, Маги.

ragtime, трябва да цъкаш върху купичките - те се надигат и под едната стои топчето.
после човечето се слага на поставката над чашите с желето

# 1 119
после човечето се слага на поставката над чашите с желето

И?
Намери ли третото топче?

# 1 120
# 1 121
на мен пък не ми слага фигурката на поставката нито пък при бялото топче  Tired

# 1 122
на мен пък не ми слага фигурката на поставката нито пък при бялото топче  Tired
трябва да може да се сложи в лампата на масата  newsm78
някой откри ли нещо ново ?

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 11:56 от magi_77

# 1 123
И аз ви оставям. По-късно ще продължа. Направи ли ви впечатление, че има четири картини с цифри под тях, а кодът върху голямата картина се състои от пет цифри? Трябва да има още някъде цифра  newsm78

# 1 124
И аз ви оставям. По-късно ще продължа. Направи ли ви впечатление, че има четири картини с цифри под тях, а кодът върху голямата картина се състои от пет цифри? Трябва да има още някъде цифра  newsm78
картинките са 5 - две на стената със блузите , една на стената с масите / до синята врата / , една до камината и една до шкафа / където беше вентилаторът - над него /

Общи условия

Активация на акаунт