Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 956
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
  • Добрич
Добро утро  Hug

Вече и аз съм сред завърналите се от морето, ако успея ще кача снимки  newsm78

Хайде черпя по кафенце

Имам доста странички да чета, много сте писали

Хайде за сега чао

# 211
  • Варна
Добро утро, момичета!
Днес мисля да прекараме по-голямата част от деня навън.
Причината е много 'странна', Ники ме хапе жестоко. Знам, че е период, знам че е любов, но сега вече е нечовешко. Не мога седна дори, веднага се почва. Снощи ме хапа по гръба, където е гръбнака. Е, това вече беше ужасия, разревах се от безсилие. Цялата се разтреперих и излязох от стаята, защото ръката ми здраво щеше да играе. Рева мнооого, не иска с баща си. Вчера майка ми беше свидетел на едно ухапване по ръката ми, жената се уплаши направо. Всичко посиня, а той не пуска Shocked Няма да пускам тема , защото
знам какво ще ми пишат, пък и съм пускала вече.
Ако имате идеи, помагайте Praynig Аз едва оцелявам вече
Не мога да му се радвам вече, то така ме хапе, че само рева и пищя Rolling Eyes

# 212
  • София
ето малко снимки от нас   
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&photo=15

Имам един въпрос. Вчера моят мъж ми донесе направление за мамолог от ЛЛ. На него пише обаче код 01 АГ, не мамолог. Дали става за мамолог? Иначе разгледах тема Мамолози гр.София и май ще отида при др.Василев от Св.София. Някой ходил ли е при него?

# 213
Здравейте Hug

ramama, нямам идея дали ще свърши работа Thinking
Много сте готини на снимките и с тоя бански целия каква мадама е Реа Peace

Теди от събота си ходи съвсем по-уверено и сега прави дължинки из стаята Mr. Green Вече се научи и да се хване за касата като минава прага.
Излязли са му хубаво кучешкия и полвината кътник вече-бройте ни с 10бр зъбаци Mr. Green

Красе, ние взаимно се гризем с малкия Embarassed Е не до кръв разбира се Naughty  Ама аз и майка си така ходех да я хапя и все градинки и оставях дори си го спомням. Притеснявам се дано няма разгневени родители после на яслата, че ще умра от срам и на децата да не вземе да налита Blush

didi_demi давай снимки Hug

Филип@, хайде вече да казваш какво ще е бебчето Wink

Лек ден на всички Hug

# 214
  • София
Рамама, звънни на лекарката си, да питаш за направлението! 01 и аз знам, че са АГ, само не знам мамолозите дали си имат собствен код или и те се водят АГ специалисти.  Thinking
А това направление ти ли си го иска, или се полага на всички?

Красе, и Вальо много ме хапе и ме бие.  ooooh! Преди хапеше и децата на площадката, ако не му даваха играчките си, но вече не го прави. Надявам се, скоро и агресията му към мен да премине!  Peace

Ох, имам много да гладя, а в тая жега...  Sick

# 215
Рамама, направление за мамолог може да ти даде само гинеколог. Това ми каза моя личен, когато му поисках за профилактичен преглед и той ми каза, че ще ме прати на АГ и той ще ми даде за мамолог. Кажи после като ходиш при този как става с часове ли, по телефона ли, кво се плаща и кво не. Аз доколкота знам се полага поне веднъж или два пъти беше  newsm78 годишно на всяка жена направление за мамолог. 
Реа е като кукла с този бански  Heart Eyes
Краси, това е доста неприятно, но не знам какво да правиш. Опитвай се да му отвличаш вниманието с нещо друго или да му даваш да дъвче нещо, солети например.

# 216
Страхотни снимки, момичета!

Хапането и при нас го има, но е доста рядко. Обаче хапе здраво дребната. Имам синина на корема от онзи ден. Баща и не вярва че е от нея, щото видиш ли, как е успяла да ми захапе така големия корем без да и се изхлъзне? Ами ей така на както си лежах, звезди видях.

Бубс, трябва ми инфо за Лас Вегас, нали бяхте там миналата година? Кажи ако бъркам, ще те питам на лични да не занимавам всички тук.

Ексче, отдавна не се беше мяркала, къде се губиш?

За съжаление тук на мамолог се ходи след 40. След 35 дават ако се водиш рискова група. Застраховките не покриват преди тези възрасти, а ако трябва да си платиш не е никак ефтино, в следствие на което не се почва от рано. Преди някоко години имах оплакване за доста дълго време, обаче така и не се смилиха да ме гледат, много съм била млада. То верно че става по-рядко при младите, но става.

# 217
  • София
missZ Дадах си отпуска, питай ме за вегас каквото искаш на лични, като втори роден ми е  Wink

Хапане, най-вече здраво (ама много здраво със нокти) щипане и скубане( без коса останах Laughing), майка ми ( тя е по дресирането ) я отучи за 2 дни, отвръщала й със същото. Предполагам са били доста комична картинка, но щом има ефект.. та ако ухапе и майка я хапе в същия момент на същото място, докато разбере, че ако ухапе нея ще я боли и като ущипе пак нея ще я боли, сега пак го прави но-много по-нежно и внимателно и гледа когато стига нивото на болка и почнем да се кривим и веднага пуска и се смее, вече всичко е на шега, слава богу. Друго отучване няма, те завалиите отде ще знаят че ни боли като търпим? а и ако ги плеснем пак не разбират що, просто око за око и зъб за зъб, това е единствената работеща тактика!!!! Бях я дърпала за косата ама тя само се хилеше, реших, че е садо мазохиска и и харесва и тази тактика няма да мине, щото някога така отучих котката си да ме хапе, слагах и опашката в устата каот тръгне да ме хапе и тя цвичеше от болка, за един ден се отучи да хапе  Joy
И без да жалиш, за негово добро е! Хапи и скуби и ти щото после по-лошо! ( представям си някои за каква садистка ще ме помислят, но възпитаниеот не е само галене с перо а трябва желязни правила със желязна ръка с кадифена ръкавица (особенно при овнетата) hahaha)

ramama
:И аз знам първо АГ и той праща на мамолог където се записваш и пак чакаш един месец да ти дойде реда ако искаш да е фрии  Sad Снимките са просто разкош, какво бебе - изявен модел,  какъв татко, а пък мамата да не я коментирам  Simple Smile  bouquet

Аз да питам има ли намигащи? От около месец и повече до преди седмица се бях ужасно притеснила, че и е тик обаче вече знам, че нарочно го прави и намига на всички и после им маха като английската кралица и отминава и оставя след себе си ошашкани хора. Пак майка я научи на команда " намигни", безотказна е, затова вече знам, че не е тик..

Нищо смислено не казва, но не спира да бръщолеви и да се кара понякога с вид все едно сме идиоти и не рабираме от дума та не правим каквото ни каже.

Иначе командите са: леж, намигни, " какво прави магарето", "come here", не пипай и не яж след което тя търчи и се крие зад гърба на заповедника и гледа през вежди да види още ли я фиксира, плюи  Mr. Green

Зъби както нямаше, сега почти всички кътници решиха за 3 дни да излязат, добре че не са се възпалили та нямаме ядове.

Казах и на Деси ама и тук да пиша, най-силен е прага на чуствителност към болка към 3-5 сутринта, затова се будят тогава, сега със зъбите и като беше нахапана пак тогава се будеше да се чеша неистово, коеот ме подсети да похваля чико спрей, действа 100%.

Извинете за дългия пост, но в предвид дългото мълчание надявам се  мога да си използвам квотата  Wink

Добре дошли на новите   bouquet

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 19:57 от х_diabet_mama

# 218
  • Boston, MA
missZ, аз отговорих за Вегас в американската тема, ама ако искаш питай на лични.

Джуджето има два нови номера - качва се на табуретка, изправя се и си седи прав, понякога се опитва оттам да се качи на телевизора. Другото е, че се върти в кръг около оста си. Вчера се опита да комбинира двете (изправи се на табуретката и започна да се върти), но го свалих набързо. Страшен маймун е станал, едва го удържаме.

Хапе, драска, че как. И аз съм го плесвала, и съм пробвала да го хапя, но сега тактиката ми е с добро. Не искам да го уча, че на насилието се отговаря с насилие. Правя се, че плача, правя се на обидена, обяснявам, че боли.

# 219
  • София
Бубка, не мисля, че имат понятие за насилие и причинена болка, виждат, че нещо не е наред но немогат да разберат защо откъде и как. Ако го удариш да, ще е насилие защото не разбира защо му причиняваш това. Но асоциативното мислене е първосигнално и ако то хапе и ти след него тогава навръзват нещата хапе-боли. Да изпитват съчуствие според мен и дума неможе да става. Поне с Ани е така.

# 220
MissZ не знам за какво става въпрос,но да кажа че аз съм във Вегас ,ако ти трябва нещо Grinning

# 221
  • Boston, MA
Бубка, не мисля, че имат понятие за насилие и причинена болка, виждат, че нещо не е наред но немогат да разберат защо откъде и как. Ако го удариш да, ще е насилие защото не разбира защо му причиняваш това. Но асоциативното мислене е първосигнално и ако то хапе и ти след него тогава навръзват нещата хапе-боли. Да изпитват съчуствие според мен и дума неможе да става. Поне с Ани е така.

Да де, това имах предвид, не искам да го уча, че е ОК на хапането да отвръща с хапане. Ясно, че съчувствие не изпитва, но то един куп неща, които сега ги учим, ще дадат плодове много по-нататък. Хубаво, че Ани е разбрала, че причинява болка - в на Дани главата не знам какво става.  Laughing Но определено е свързано със зъбите де, беше позатихнало хапането и сега пак възобнови. А драскането е свързано с лъвове/тигри/котки...  Rolling Eyes

# 222
Добър вечер Hug

ексче, същият номер го прилагам на Яна. Щипе ли тя - щипя и аз, хапе ли - и аз я хапя. В началото се смееше, но като я ощипя малко по-силно спира, започва да се чуди, идва и се гушка. Определено действа.

Нищо не говори, нищичко. Аз като прочетох Ицко на Цвети колко много неща казва се шашнах. Иначе аз й чета приказки, песни пея, ама...нищооо. Всичко е ъ-ъ-ъ-ъ-ъ Laughing

Янче, рамама, снимките ви са много хубави. А проблеми с яденето, спането, водата имаха ли дечицата?

И искам да попитам - как ги къпете вечер? Още ли пълните корита и легени или с душчето миете? О два дена се опитвам с душа, но тя пищи яко.

# 223
Добър вечер мацки  Hug
х_diabet_mama, много ти благодаря за инфото за прага на болка, защото вече откачих с това ставане рано и не иска да заспи и се чудех какво му е  newsm78 Даже мислех, че е сънувал нещо и се е стреснал  Tired А ти като влизаш толкова рядко и по-дълги постове да пишеш не се притеснявай, важното е да си тук  Wink
Бубка, Стенли изпитва съчувствие, когато ме види да плача и ме гушка и започва да плаче  Hug толкова е миличък тогава, че ми иде да го изям. Понякога даже с баща му като се борим на майтап и той почва да реве, явно си мисли, че се бием.
Нуни, аз от морето го къпа прав под душа, защото така му харесва. Понякога само му пълня коритото да си поиграе, но после пак го къпа прав. Обаче е лудница в банята  ooooh!пуска, спира водата, пипа и бута всичко, полива ме мен с душа  Crazy

# 224
  • София
Ох, имам много да гладя, а в тая жега...  Sick
Виж как дъжда като по поръчка разхлади  Mr. Green

За хапането - в последния брой на "Моето бебе и аз" има доста писано по темата, но е за по-големи деца. Преди време пак бях чела подобна статия, но днес не можах да я изровя. Като цяло мнението е, че на хапането се отговаря с хапане е най-погрешната тактика, въпреки, че не оспорвам логиката на Ексчето хапане - болка. Моя шефчо не хапе, но имаше преди време зачатъци на такива идеи и аз само му бутах моцунката без никаква реакция. Ако почне да хапе първо така ще пробвам - избутване, никакво внимание, никакви писъци и подскачане и моментално разсейване.

Говорене - Нуничка, и Стаси казва на всичко "ъ ъ ъ ъ ъ ъ ъ", бърбори си, но свързано е само "татиии"  Confused чат пак и мен вкарва в реплика, но се случвало да ми каже пред хора "кака"  Confused, което не е смислено, но хората това чуват Confused Mr. Green

Днес си направих експеримент да пътуваме с рейса, но без количка и няма да ви описвам какъв срам брах. Хем ме беше срам, хем удържах да се държа в стил "Бааа, въобще не ми пука!"  Mr. Green Моя шефко реши, че да маха на колите не е интересно и скокна да ходи из рейса, но така нали не може ако го стискан. За мой късмет рейса беше 20 човека, повечето жени, които злобно ме гледаха, защото малчо реве та се къса, а аз го стискам и гледам през прозореца. Казвам ви, позеленях от яд!

Общи условия

Активация на акаунт