Юли месец тук е вече, МАЙчето се очовечи

• 11 132
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
леле, лейиди, кефиш че без ТВ караш. Евалата. то аз сега също не гледам нищо, филм не съм гледала не помня откога. Марти наистина е наи-сладък спящ:)
Иринка, уф май наистина имаме колики напоследък и не мога да измисля от какво..като нищо ще да е от сладоледа уууу, ,много ме е яд...

# 31
моята теория е, че от едно време нататък коликите са от проклетия. камен например вече 4.5 часа реве. толкоз неща за колики изпи, че 100 % ревът вече не е от колики  Tired не знам как стана, но петра успя да заспи  Rolling Eyes

# 32
  • София
ниночка, няма нищо лошо да яде от 2те гърди. Ако толкова с епритесняваш почни по схемата, която ти е казала майчето. Може и да поизеждаш след ядене... ама не задьлбавай много че ще се побъркаш Simple Smile Като не й стига от 2те гърди тогава може да се притесниш наистина Simple Smile

к'во викате за среща, а? само да не е Южния. Иначе навсякъде другаде съм ОК.

# 33
запис... нямам време да пиша нищо друго.

# 34
днес мина погачата... голяма лудница  Mr. Green баби суетене, табиети...ама стана весело щото бяха майките и приятелчетата на Лора от ОДЗ-то...беше повече като детски рожден ден на каката  Wink

за среща съм ОК, днес каката я комнадировахме на село при баба и сме "влюбена двойка" с бебе  Heart Eyes

питане - 3-ти ден не сме акали Cry идеи? освен това че се тъпча с круши, пия пр. мляко с мед друго не ми идва наум

# 35
  • Варна
Здравейте ,майчета.

Предстои ни да си идваме към България.Кажете ми ,моля ви коя марка памперси ползвате?
Преди с големия ползвах на Памперс,но сега чувам много лоши отзиви за тях.
Да знам дали да си взема от тук или има някои по-свестни?

Благодаря! Hug

# 36
току що изгледах клиповете във вбокс от концерта на менуър.... ще умра от яд... няма, няма такъв концерт....

# 37
  • София
диангели, аз ползвам Либеро и съм много доволна.
Да ви питам другите - струват ли ви се Памперс влажни отвън?

# 38

мне.... ?
даже след като е спал 6 часа ни отвън, ни отвътре и дупето е сухо.

# 39
  • Sofia
И аз купувам Памперс и съм доволна като изключим, че когато ака изпускат откъм гърба (ама мойта мома ака веднъж дневно и съответно количеството е голямо)

# 40
  • Варна
диангели, аз ползвам Либеро и съм много доволна.
А колко струва един пакет?На Либеро.

# 41
  • София
е значи аз попадам все на някакви калпави партиди, защото те отвън са постоянно влажни. Още на първото изпикаване... Все едно порпускат през самите тях... днес говорих с една позната, кяото среща същия проблем. Аз затова минах на Либеро. Нямам оплаквания. И Маята я изгледах с тях през по-голямата част.

И аз купувам Памперс и съм доволна като изключим, че когато ака изпускат откъм гърба (ама мойта мома ака веднъж дневно и съответно количеството е голямо)

А моята нонстоп ака и пак й пропуска там. Либерото имат ластиче там и засега няма пропуск.

в Била: Памперс номер 3 - 64 бр. 28.99 (или 27.99 не помня кое от двете). Либеро Миди (5-8кг) - 68бр. 25.99 (или 26.99 пак не помня кое от двете беше).

# 42
  • Варна
БЛАГОДАРЯ Hug

# 43
Запис!   Hug

# 44
  • Варна
Браво бе, мен ден и половина ме няма , а ако се забавя и още ще сте изписали вече цяла тема- брависимус, добре я карате. Аз няма да давам отчет, че нещо ми се спи и ще си лягам и исках само да ударя един запис. лека вечер и до утре.

Общи условия

Активация на акаунт