Юли месец тук е вече, МАЙчето се очовечи

• 11 143
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Аз вечер след къпане. Мажа със Стелатопиа на Мустела

# 211
Аз правя масажи сутин, когато бебка е в най-добро настроение. Между 6 и 8 часа. Аз не съм се много събудила, но тя е в супер кондиция и тогава я масажирам. Не мажа с нищо.

# 212
Майче, няма те днес в парка, аз пък пропуснах предните дни...
мда; мама е тук - нали след ден тръгваме. и утре няма да съм там, защото камен сутрин е най-кротък и ще използвам времето за последни покупки и подреждане на багаж. имаш ли нещо против да пратиш гсм на лични, че сега обикалям като луда калинка по всички алеи и само се озъртам, за да съм сигурна, че не те виждам.

масаж не правя. няма кога. вечер след баня петра налита като откачена да го мачка. то и къпането ни не е много къпане - набързо нещо там правя в легена докато филков озаптява дъщеря си. остава и масаж да прав яи камен ще бъде намачкан и нащипан от малки палави ръчички  Mr. Green иначе през деня мачкам крачета, коремче и т.н., но това не е масаж, а е в помощ за изакването Peace

# 213
Ние цял ден ревахме сега набързо я изкъпах и се успокои детето пусти колики цял ден я мъчат #2gunfire.Масаж не правя като, Майчето тя като почне да се дере ако трябва да я мачкам е ще съм тотално гроги.Момичета от два дена пия капучино и забелязвам,че е неспокойна при вас как е Cry чета,че пиете кафе но такова неспокойствие от страна на Ивана не съм забелязала.Вече се съмнявам и вода да пия аз толкова храни не ям само да няма проблем то сега кво става  не разбирам newsm78

# 214
  • София
И нашият преглед при Хайвазян мина доста бързо,нямаше и 5 минути. Thinking Дано всичко е наред все пак, както той написа.
Мина, аз дохранвам с Фризо и нямаше никакви проблеми, акаше си нормално, но напоследък започна да се запича много. Sad Не знам от какво е, дали от млякото или от нещо друго... Rolling Eyes Последния път взех Фризовом, но не виждам особен ефект, а и е много гъсто и все се запушва шишето. WhistlingДнес започнх да му давам овесена вода за запека и май помага, че досега на няколко пъти го изаквах със сапунче. Ако продължи тоя запек, сигурно ще сменя и аз Фризото.

# 215
Ирини много са ти нахилени децата - като ги видях и аз се нахилих като тиква срещу компютъра   Grinning
Да са ти живи и здрави и все така усмихнати  Grinning

Силва М - няма проблем с пътуването със самолет - едни приятели пътуваха със сина си към България, когато той беше на около 3 месеца - не съм се интересувала в подробности - но трябвало да му дават да пие - нещо свързано там с излитането и височината, иначе е бил гушнат в майка си и май някакъв специален колан са и дали за него. Поразпитай из форумите на родителите живеещи в чужбина - на тях може да им се е налагало. Със сигурност и авиокомпанията ще ви инструктира. Ако искаш и аз ще ги разпитам (мойте приятели) по-обстойно.

# 216
Пешън, то и аз я изаквах със сапунче, но според мен това много дразни дебелото чревце и не мисля да го прилагам дълго.Я кажи за тази овесена вода?
Иначе съм сигурна, че проблема се зароди в употребата на Фризо Crossing Arms

# 217
  • София
temp, Hug

Според мен овесената вода съдържа глутен - не е препоръчително толкова рано да се дава...

# 218
На нас вчера ни биха ваксина в ръчичката и крачето, днес Бебчо цял ден има температура, чак сега му спадна, дано повече да няма. Ръчичката където е боцнат е малко подута и стои твърда като я пипна, сега му направих компрес и заспа. Цял ден е един кисел такъв и все си мрънка, надявам се утре да е в по-добро настроение.

За почивка мислим да идем до Велинград, ето тук:
http://www.hotelelbrus.com/ocms/opencms/bg_menu/hotel/
Ама ще е по-нататък, мъжа като си вземе отпуска.

# 219
Здравейте и от мен!Най-накрая се наканих да пиша.
Виктория в цпоследно време е адски неспокойна-коликите я мъчат почти непрекъснато.Почти цяла нощ плаче и се гъри горкото.Доскоро заспиваше веднага като излезем навън,от 1 седмица обаче няма сън и в количката.през цялото време се кокри, мрънка и накрая се разплаква.Изобщо целия ни ден минава в същия тон....Вече започвам да се обърквам кой плач какво означава newsm78
Направо се чудя на ентусиазма ви да ходите на почивка с такова малко дете #CrazyТо всъщност и ние смятаме да отидем на едно гости до Габрово през август,но се моля дотогава да се поуспокои малката,че иначееее,няма да е никаква почивка.
Има ли вече майчета с впечатления от пентаксима?Аз се колебая между него и тетраксим+полиомиелитна  Thinking

# 220
и аз съм на същото мнение много е рано за овесени ядки ,заради глутена

# 221
а аз съм недоспала. да обърна темата към себе си малко  Tired

# 222
а аз съм недоспала. да обърна темата към себе си малко  Tired

За събуждане ние спахме тази нощ като къпани само се събуди къ 4.30 часа си цоца малко и  после до половин час. Joy Joy

# 223
  • Burgas, Bulgaria
ееехоооо и аз да драсна нещичко
пък на-на-на ние спим от три дни като легнем в 9 и ставаме в 6 само към 3 си искаме бибата и дааааааа мама се наспивааааа Laughing
пожелавам на всички от сърце именно това Mr. Green Mr. Green Mr. Green
майче искрено се надявам да те пожалят  тия дечица мааалко поне

# 224
ауууу, няма такива неща да пишеш, че ми става тъжно за мене си  Rolling Eyes
наш камен яде 4 пъти, будува 2 часа от 1 натам и след 5 и половина не щя да заспи.
мрънннннн

и за да ми е по-хубаво, имам и  голямиа и тлъста поръчка, което при други обстоятелства би било чудесно Rolling Eyes, но хич и няма да я започна, за да мога напълно да си се насладя на ексурзията.

МРЪНННН Cry

Общи условия

Активация на акаунт