Юли месец тук е вече, МАЙчето се очовечи

• 11 132
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
На нас нощите са ни спокойни, въпреки,че Ясен кльопа около три пъти на нощ.Дружко си е,като спи на няколко сантиметра от гърдата LaughingНо напоследък коликясва и рано сутрин - ей по това време...

# 226
че то туй не е рано сутрин. филков и петра тръгнаха по улиците преди половин час още. а петра от кога е будна, хич и няма да ви казвам.

МРЪЪЪЪНН  Cry

лу - бе то и аз оставям камен при мен в леглото /което нещо хич и не одобрявам/, ама файда нулева - пак си реве, дере и не спи. не че се оплаквам. все пак важното е да е здрав, ма много ми идва. и аз съм човек все пак. мръъъннн

# 227
Добро утро Simple Smile
Днес пратих баткото на градина и съм малко по свободна. Моята бебка започна да прави паузи нощем от 21-22 до 5-6 сутринта, но прескача, тази нощ не беше с голяма пауза. Вече бодува повече, много шава и май скоро ще започне да се опитва да се обръща. Онзи ден кърмих малко навън, но ми беше некомфортно, на детенце също, чудеше с екакво става, запоти и се вратлето, незнам дали ще повторя Embarassed
Аз правя масажи, но никак не съм редовна. Ортопеда каза, че бебетата и без тях може да минат без проблеми Mr. Green
Ние се бяхме уговорили с Ефремов в Горна Баня, но той беше в операция и ни прегледа Алексиев.
Ванина има на едната бузка дерматит, да го мажа ли с нещо или да си мине от самосебе си.  newsm78 Преди време пак се беше показало, но мина бързо, а сега стои.
Днес май няма да става за излизане #Cussing out

# 228
ние пък тъкмо ще излизаме. кво като духа. бебето нали е навряно в количката. барем седи и да кротува поне за час навън.
аре ще ходя, че работа ме чака.

# 229
  • Burgas, Bulgaria
майче що така бре това реване нормално ли е  newsm78 или просто детенце проявява характер и то типичен за рогат представител-не знам ама то излиза че постоянно му се яде на човечето въъъъъ ша извиняваш ама това е гадничко
каква жега е в Бургас  Crazy

# 230
и аз мръъън.
аз отглеждам караконджули. снощи в 12 ни един не спеше, а ние с мъжо прави можехме да заспим. после заспаха, ама на мен ми се отспа и се въртях като шугава. чувствам се кофти, като махмурлия. на тва отгоре шибаната диета никъв резултат. кантара е забил:(

някой питаше за фризото - Андрей е на фризолак и няма никакъв проблем, ака по няколко пъти на ден.

# 231
Гадно, супер гадно време, а си бях направила толкова много планове за днес.  #2gunfire
Янче, ходих до Бебелан, купих биба за нас, и още една резервна в случай че ти докато идеш са свършили. Но да знаеш, че имат и са точно от нашия вид Wink

# 232
Добро утро Simple Smile
Ванина има на едната бузка дерматит, да го мажа ли с нещо или да си мине от самосебе си.  newsm78 Преди време пак се беше показало, но мина бързо, а сега стои.
как изглежда дерматита? ние имаме нещо грапаво на едното краче до коляното, чудя се какво е..лишей, или се е ожулил някак си,,,и на другото краче симетрично има подобно, но не е толкова грапаво.

# 233
гадно времеееееееееееееееееееееееее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

аз съм фен на 'анатомията на грей', ама следв.сезон снимат наесен чак Confused

сега почвам '24' - мн готин  :
peace:

# 234
Здравейте мами, Grinningнякой може ли да даде координати на този ортопед Алексиев?

# 235
rozalina, дай малко повече инфо за Велинградския хотелр на лични.

# 236
  • Sofia
Има ли вече майчета с впечатления от пентаксима?Аз се колебая между него и тетраксим+полиомиелитна  Thinking

Вчера питах док. дали има ваксина, която да обединява ДТК и полиомиелит и тя спомена за тетраксим-а, но каза че не го препоръчва, защото давал доста странични ефекти.

edna mama, като кърмиш втори път навънка вече няма да ти е толкова неудобно, а при третия - съвсем   hahaha Аз каката съм я кърмила къде ли не, а сега и малкото. Днес ще ходим до МОЛ-а на Стамболийски, та и там ще се наложи да се храним. Ми кво сега, няма да си оставя детето гладно я... или пък да са забия вкъщи заради едното ядене.... Peace

# 237
искам да питам мамите, чиито деца са на АМ и по специално на милумил или аптамил. Млеката са по- гъстти като че ли. Какви биби използвате??? Моите са на Чико, но имам чувството, че на малката и е трудно, не пропускат много много newsm78 newsm78 и се чудя какво да правя.

Ние сме на смесено, но и при нас е същото с  Аптамила. Аз разширих леко дупките Embarassed, защото иначе си е мъка. Опитах с Нутрилон, но не го харесва много, а пък и мирише по-гадно.

Хубав ден на всички от мен!

# 238
И аз кърмя навсякъде, когато се наложи.

# 239
Ползвах Фризолак за дохранване около 1 месец и нямах никакви приблеми. Реших обаче да го сменя с Аптамил, нали било най доброто, и детенце получи алергия. Цялата стана на обриви и я болеше много коремчето. Поразрових се да прочета за Аптамила и се натъкнах на доста случаи като нашия. Доки ми каза, че при нея са дошли няколко мами на Аптамил с проблеми и то по-лоши от нашите. Сега карам само на кърма. Колкото толкова, за да може да се успокои детето.

Общи условия

Активация на акаунт