Юли месец тук е вече, МАЙчето се очовечи

• 11 127
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте мами, Grinningнякой може ли да даде координати на този ортопед Алексиев?

Аз водих Ники в Детско здраве. Алексиев работи и там. На тези телефони можеш да си запишеш час.

http://www.zdraveto.com/index.php?option=com_content&task=vi … =43&Itemid=51

# 241
  • Sofia
Доколкото знам не е добре да се сменят много адаптираните млека... така съм чела и чувала. Естествено, ако на детето не му понася млякото би трябвало да се смени (не детето де  Wink ).

# 242
Януш, благодаря Simple Smile

И аз съм чувала , че не трябва да се сменят АМ, ама...като се налага Confused

# 243
Ами дерматита е едно грапавичко, зачервено с мн леки като пъпчици може да се забележат, суха кожа някак си. По принцип може и на ръцете и на крачетата да има.
Това е телефона на Алексиев: 0889 238 190

# 244
  • Sofia
Уф, и Ели на крачетата под коленете е такова грапавичко. Мажа най-вече със зехтин всеки път като и сменям памперса, а док. изписа балсама за суха кожа на д-р Тайс, ама много рядко мажа с него. Преди малко забелязах, че на едното краче пъпчиците са взели да изчезват, но на другото си стоят.

# 245
Здравейте на всички:)
ей да има един гаден ден да си остана в къщи и аз да понапиша нещо, иначе чета редовно.

Любо го мажа от самото му раждане с тоалетно мляко на Клоран и досега нямаме никакви проблеми с кожата, ако изключим пъпчиците по лицето и шията до 40 ден.

Имаме обаче други така да ги нарека проблеми, много трудно запива това дете. Най вече на гърдата, но това си е доста ангажиращо за мен и ако реша да махам нощното хранене, тва дете няма да заспи сигурно, иначе все по често спи в нашето легло, но то е от мързел на мама, щото не искам да рискувам да го местя в леглото му след като е заспла на цицата докато е вечерял:) и Така буди се понякога по често, понякога не и аз не знам да ви кажа честно , само бутам цица, не опитвам да разбера дали иска друго и цооква два пътти и заспива и аз заспивам и мога да кажа че се наспивам, сутрин спи само навън, следобеден сън - Нема такъв филм.Тогава сме наааай активни.

Гледа си играчките, радва им се, но не продължително време. Не се обръща още по корем сам,но за сметка на това краката и ръцете му не признават състоянието на покой.

И на мен страшно ми се ходи някъде - на море главно, но толкова път, а нашата кола не е с климатик.....абе ще се задоволя с един хубав басейн , в който да мога да се топна отвреме навреме.Ха дано щото ще издивея в тая София.

Редовно кърмя Любо навън - екстра се чувствам, ако не бяха разни критикарски погледи и то особено от жени . МН ми е учудващо , че именно те са така насътроени. МН обичам да сме навън, даже ако можех по цял ден бих стояла  с него. извън къщи. Нужни са ми макс два часа у нас , и той да е мирен за да си свърша всичката работа, чистене, готвене, гладене и т.н.
Днес обаче няма да ни се отвори патрашута - мн кофти е времето.

# 246
Дан'ти пука за критикарските погледи.Проблема не е в твоя телевизор.
И на мен ми се е случвало както си седя и кърмя Ясен, да мине покрай мен някоя , да се вгледа и да вдигне вежди.Овце.

# 247
  • София
А пък нас почти не смеят да ни погледнат като се кърмим Mr. Green. Все на другата страна гледат хихих - което мен ме устройва прекрасно!

# 248
  • София
kakichka, много ти благодаря. Днес още отивам! И ще ти кажа дали съм купила или ще се въползвам от твоята оферта.

# 249
Да питам - ортопеда в 25та поликлиника кой ден приема, сутрин или вечер и има ли опашки?

# 250
KSI ,
http://ortopedia.medicine-bg.com/go/schedule - това е за ортопеда
Има опашка Sad

# 251
Сиско,   bouquet

# 252
И тъй като времето е гадно и духа в цяла България ви предлагам да си направим малко гимнастика вижте това на ме ми допада.  :bouquet http://www.letsgym.com/2007/06/16/sled-rajdane/

# 253
  • София
За овесената водя - не съм я дала на своя глава разбира се, а след консултация с двама педиатри - единият от които -  свеки, а другият - колега на майка ми.
И двамата ми казаха да давам овесена водя за разхлабване, даже колегата на майка ми каза да му правя млякото с нея, аз само между храненията давам.
И на двамата им имам пълно доверие и съм сигурна, че няма да ме излъжат и да ме карат да давам нещо, което ще навреди на Ники. Всеки само си преценява разбира се. Hug
Овесената вода правя така: на 100 мл вода слагам една супена лъжица чисти овесени ядки и варя. После прецеждам и давам. Peace
Оф, много гадно време наистина. Sick Данио утихне малко този вятър, че да излезем.

# 254
Здравейте Wink
Eiphnh, хич незнам каква е тая ваксина, и на каката такива биха тогава, само знам че са 3 и се бият на 2-рия, 3-тия и 4-тия месец и че са отвратителни. Тука спрямо лекарите сме си направо "дивия запад" ама буквално. Нито питат, нито казват, нито се интересуват от каквото и да било ново имам чувството. Никой нито ме е питал нещо за ваксините нито нищо, а като питам аз ме гледат с такава една ирония, едва ли не "като знаеш толкова, какво питаш". Абе да не ви разправям, да минава всичко, че ми е много жалничко.
Аз колко съм се молила за епидурална с това голямо бебе (предварително става дума), като че ли на стената говориш. "Не правим епидурални!", огава почнах да искам секцио - "Второ е и не е чак толкова голямо, че да не излезе!". Ама защо ми го казаха толкова късно само не разбрах? Да си бях отишла в София да си родя като хората...
Абе ако взема да разправям ще си убия деня в писане, а толкоз време нямам Crazy
Иначе всичко е ОК вече тука, каката е на ясла днес, милата да имам мерака за тая ясла, накaзваме се без ясла с нея Joy, без майтап.
Ох ревем, изчезвам...

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 17:46 от diancheto

Общи условия

Активация на акаунт