Юли месец тук е вече, МАЙчето се очовечи

• 11 130
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
А пък ние утре сме на консултация:))) ДА видим колко е наддало моето момче. Ще му бият и пентаксина:(( Добре че татко му ще е с нас, че аз не мога да гледам.
Къде сте всички, нещо сте се затишили и не пишете

# 256
етооо това ни помогнааа... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=204325.0
от дни едвам за вц и две хапки се вредявам, да не говорим за домакинство.ИСКА НА РЪЦЕ.ИНАЧЕ РЕВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
Аз водих и водя битка за кърмата,но.....най новото е че кърма има повече защото по често сучеше, но пак отказва цицата та незнам вечиии..  newsm78
издаваме нови звуци и сме убйствено сладки.Рано сутринта след кърмене ,таткото ме отмени в шишето и йони го наблюдаваше с нескрит интерес и усмивка до ушите.Смяхме се с глас.Всъщност подобни ситуации зачестяват. Ние сме на Фризолак и след боксов мач с свекито наделях да не го сменям.Ака си нормално.Хайде приятно изкарване на всички заминаващи на почивка.Ние правим каквото можем и обикаляме несебър,созопол. Мислим в неделя да идем до новата конна база в Бургас и да пояздим като се редуваме щото не щем да оставяме малкия.А цените са направо смешни 10 лв на час  Peace
Ние сме на педи на рожден ден на тати т.е на 13 и пак там и на ортопед.
почвам да се влюбвам зряло,осъзнавайки се вече.преди бяха само емоции.пиша само с 1 праст затова изяждам главните букви.Йохан пак спи на ръка. Laughing

# 257
  • Перник
Здравейте, ние днес ще пропуснем разходката, защото духа вятър и е хладно.
Да ви питам за зеленото ако - как да разбера дали е от претопляне или от простудяване? А може ли да е от преяждане? Свекърва ми казва, че можело  newsm78
И още нещо - мъж ми настоява да мерим температурата на Калоян редовно. Аз съм против, щото ми се струва тъпо да му бъркам в дупето без причина - той си ака нормално  Wink А и нямаме педиатричен термометър, веднъж му я мерих с обикновен, но не знам....

Приятно пътуване и почивка на всички, които ще пътуват някъде  Hug
Айде, че малкия е гладен.

# 258
Моят Митко денс се е отдал на пълна почивка, цял ден спи    sleepuu, даже едно хапване в 12.00 пропусна. Та успях да се разшетам из къщи  prostor  1ironing newsm28 и да поспя следобед малко   smile3524 Всеки момент го чакам да се събуди да хапне

# 259
ние днес бяхме при педи за реимунизация, та ни изпериха и за 2 седмици сме качили 0,5 кг - мама е доволна, щото това ни беше за първия месец. Дадоха ни направелние за ортопед, та по този повод мислим да ходим в Горна Баня и търся отзиви...било без записване, само сутрин. Плс някой аке е ходил да каже как е... Praynig

Ние се бяхме уговорили с Ефремов в Горна Баня, но той беше в операция и ни прегледа Алексиев.

доволна ли си? приема ли с направление?

# 260
Svetlak ами купете си биба-термометър и лесно 6те му я мерите денонощно Hug
МАцки, абе всички ходите на ортопеди,а аз имам 2 педита(поздражна каса и на частно) и нито едната не ме е пратила на ортопед newsm78 Трябва ли да има причина или просто ей така да го види специалист?
Ние вчера бяхме на консулт при тая готината лекарка и тя каза че рядко имало такова разговорчиво бебе.Вика страшно е обучено(все едно е кученце) ,много е работено с него.С татито умряхме от кеффффффффф. Joy EmbarassedТЯ му говори то не откъсна поглед от нея и не спря да гука,да се хили ве4е с глас и да я гледа умно.Ама как няма да гука и да се хили като моя мъж (особено) постоянно му говори и го масажира и все ми обяснява в коя книга какво пишело.Де що има полезна(и не чак толкова) бебешка вещ я е купил.В магазините все се караме-аз казвам че нещото е излишно,той не, трябваааало.Вчера храни бебо в едно барче до централните шадравани във Варна hahahaКАк да не го обичаммммм Heart Eyes

# 261
  • България
Ей, успях и аз да сложа снимка, то не било толкова сложно, ама трябва и акъл  Mr. Green

# 262
Тинче, нищо се не види...поизсветли я малко Praynig

# 263
Тина78, как успя???
аз съм, пробвала 100 пъти и не успявам и не успявам

# 264
eeeeeeeeee
и аз открих Америка, пууу що пот хвърлих Joy

# 265
МАцки, абе всички ходите на ортопеди,а аз имам 2 педита(поздражна каса и на частно) и нито едната не ме е пратила на ортопед newsm78 Трябва ли да има причина или просто ей така да го види специалист?

днес нашата педи каза, че ортопеда било задължително и се поема от касата. не съм искала сама ми даде направление

# 266
Да, ама нашият педиатър каза, че не се поемало от касата,когато става дума за профилактичен преглед Close

# 267
И аз най-после добавих снимчици Simple Smile

# 268
passion извинявай ама никой неможе да ти даде гаранция дали бебето ще направи реакция към глутена ние просто с най добри намерения и чувства те съветваме, а ти ксакво ще дадеш на бебчо е твое решение

# 269
  • София
 kar4ita , благодаря за загрижеността, оценявам я и в никакъв случай не се заяждам. Peace
Говорих отново със свеки и с майка ми, които са лекари, както вече споменах, и те ми казаха, че проблем може да има, ако детето е болно от циакия (не знам дали точно така се казваше). Това заболяване е генетично и респективно се предава единствено от родителите. Ние с баща го нямаме, следователно и той. Казаха ми да даваме овесена вода при нужда по 20-30 мл. Имам им доверие, те са перфектни доктори, колкото и нескромно да звучи. HugНадявам се, че всичко ще е наред. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт