Юли месец тук е вече, МАЙчето се очовечи

• 11 146
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • София
МАцки, абе всички ходите на ортопеди,а аз имам 2 педита(поздражна каса и на частно) и нито едната не ме е пратила на ортопед newsm78 Трябва ли да има причина или просто ей така да го види специалист?

днес нашата педи каза, че ортопеда било задължително и се поема от касата. не съм искала сама ми даде направление

Да и мойта педи каза така, малкия беше на 3 месеца и ми даде направление, сега ще ми даде за бебка и за малкия пак ще искам и него да водя, че с едното краче леко стъпва навътре. Обичам си я педи аз  Heart Eyes само и казвам, че искам да водя детето на еди къв си преглед и ми дава направление, никога не ми е правила фасони, че няма или че всичко е наред и да ми се прави на интереснааа.

Днес издивях цял ден не съм си показала носа навън  Close ама много гадно времетоо, а и се поразчистих малко, че иначе няма кога от скитане по улиците и кафетааа  Mr. Green

# 271
  • България
Тинче, нищо се не види...поизсветли я малко Praynig
EEe, ти пък сега , намери ми занимание  Laughing Аз тъкмо се зарадвах,че успях сега пак ще се мъча Laughing

# 272
Ооооо, тя Ирини откакто ни светна за снимките и съответно се сетих, че имам и аз Пикчър мениджър, цял ден обработвах,рязах, поправях, голям кеф.
Сега съм се заела да разучавам Фотошоп.Не пише, че не е за индианци, начи ще се оправя Mr. Green

# 273
  • България
Сега види ли се?

# 274
Екстра е.Красива гледка Grinning

# 275
  • България
 Hug дано да се справим, че  положението с кърменето не е много розово тези дни.

# 276
Дано. PraynigКак върви?

# 277
  • София
Оля!

Мале яко сте се разписали днес...

Дианче, знам ги аз тия лекари - с каката и аз го имах тоя проблем Sad.

Розалина, харесва ми синьото на медала, който си си сложила, но той е за майки кърмили децата си над 2 години. Майки с нашия калибър сме още за сребро (сивия медал - виж мен и Лейди Лу) Peace.

Тина, много хубав аватар Heart Eyes.

# 278
Така е, сребърни сме още.Дай боже да стигнем до синичкото...пък и до онуй зеленото:(Jade
5 years +).Ех, размечтах сееее

# 279
  • България
 Eiphnh  HugOх, голямо сукане пада и сега е в мен, но не й стига. Аз тези дни супер много се бях сдухала. Чувствах се виновна, че детето гладува, дори дохраних няколко пъти.Не исках даже и в кърмаческия да чета, но днес влязох и пак се обнадеждих  Praynig

# 280
  • София
Oх, голямо сукане пада и сега е в мен, но не й стига. Аз тези дни супер много се бях сдухала. Чувствах се виновна, че детето гладува, дори дохраних няколко пъти.Не исках даже и в кърмаческия да чета, но днес влязох и пак се обнадеждих  Praynig

Как са ви памперсите? Ти как го чувстваш - успява ли да се нахрани бебка или не. Ох, колко е гадна тази ситуация само... Дано поне най-близките те подкрепят, защото ако има някой да ти дудне на главата допълнително и тогава вече е съвсем сдухващо. Поне нашата виртуална подкрепа я имаш 100%-ово Hug Heart Eyes Hug!

Лейди, на мен нефрита ми се струва малко множко, ама знам ли Mr. Green...

# 281
Тина, и моето положение е същото.Вики днес плака от 18.30 до преди малко,храних я през 1 час и пак беше гладна. Накрая се обадих на педи( живее в нашия блок)и дойде да я види.Каза ми ,че най-вероятно кърмата ми намалява.Дохранихме я с 50 мл АМ.Сега  ми каза да експериментирам следващите 48 часа-ще я кърмя по 15 мин от всяка гърда и след това ще  дохранвам,та да видим дали действително ми е било гладно детето.Ще праеим и пробно кърмене.Ох,искам да я кърмяяяяяяя SadПия чай на Хип,ям овесени ядки,жито,пия течности,слагам я на гърда през 2 часа,вкл.и през нощта.. Не искам да повярвам че нямам достатъчно кърма Cry Cry Cry

# 282
Отчет:вчера бяхме на ортопед при Драганов(страхотно чувство за хумор има)Каза,че ще се наиграя,момчетата били кекави,аз да го отгледам до 25-30г. и после да се надявам някоя заблудена да го вземе и да ме оттърве от него.Побърках се от смях Laughing
Биха ни и първата ваксина,детето геройски я понесе.Сега тръгвам да търся Пентаксим,то чак за м.август ми трябва.А и 3 те ли трябва да си ги купя?
Аз дохранвам с АМ по 30мл.Детето си спи спокойно,пропускаме нощно хранене...родихме се и тримата(аз,тати и бебе)
Памперси пробвам сега Хъджис,ама нещо ми миришат...внушавам ли си?Памперс не ми мирише така!?!

# 283
Добрютрю Laughing !!!Петък ми е любимия ден и ви желая весело настроение и забавни моменти с бебоците.затова и избрах тези луди емотикони:icanfly: ritnik
......и по едно кафенце от мен  kaffeetrmker_2

# 284
Добро утро и от нас!!!!
Smiled,включвам се и аз с кафето Grinning
Засега времето е доста гадничкооооо.Дано да се пооправи и да се поразходим на възздух

Общи условия

Активация на акаунт