Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 59 317
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 330
  • някъде ... тук ...
Бях, Ники Simple Smile Намерихме се с доста приятели, от цяла България, а и ние бяхме компания.
Повече няма да Ви дразня, Руске, спирам и се приземявам Crazy

Вейдърче, ако не е много жега, изчезвай на въздух  Simple Smile

# 331
# 332
  • София
Айде, и аз тръгвам да маам краци малко, после да си взимам литъл чавес от детска и по градинките, вечерата е готова, кой кога му е кеф - да яде. Много ви здраве, но не забравяйте: Pety is watching you! Joy Joy Joy

# 333
Бонбонке, утре как си на работа, че ще идвам до Ская? newsm78 Heart Eyes
Сутринта от 10ч. съм ,
заповедай

# 334
Май този път ще съм послушна Flutter

ИЗЧЕЗВАМ!!!

Mr. Green

# 335
Лейди привет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 336
Бях, Ники Simple Smile Намерихме се с доста приятели, от цяла България, а и ние бяхме компания.
е , браво...невероятна си...единствен път ще имаме възможност да се видим и ти вземи , че не се обаждай... обиден съм!

# 337
Капризетке,в кой скай бачкаш бе Shocked
А и за Черното огледалце те чакам да те запитам,че зациклих още в началото ooooh! Joy  

# 338
е , браво...невероятна си...единствен път ще имаме възможност да се видим и ти вземи , че не се обаждай... обиден съм!

Никс,веднага да си туриш подобаващия емотикон..... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

# 339
НИКИ,аз ти се извиних преди доста страници ама щото едва ли си го прочел ,повтарям Rolling Eyes
иначе наистина беше размазващо Mr. Green

# 340

Никс,веднага да си туриш подобаващия емотикон..... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy
щях , ама и без това нета е отврат... та се въздържам (за сега) Wink

# 341
трудих се,трудих се и етооооо
искам да покажа зетьовите на МИЛЕНКА  Grinning

# 342
  • някъде ... тук ...
Уф, Ники, не се сърди Praynig Извинявай!
Нямаше начин, то не че и телефоните работеха през повечето време Confused
Едва намерих един приятел, с който не се бяхме виждали от доста време, а някои не успях да ги видя.

# 343
НИКИ,аз ти се извиних преди доста страници ама щото едва ли си го прочел ,повтарям Rolling Eyes
иначе наистина беше размазващо Mr. Green
не приемам извиненията...освен ако не са наистина състоятелни! Дърти хора сме а ме заряза като , че съм мастия без никакви обяснения...
да ти припомня ли? "няма да стане с връщането - проблем" (и се изключва кю-то без възможност за обяснения)...почувствах се наистина значим...!
А ЕлиТо ...телефоните не работеха -така е , ама преди концерта не беше проблем да се свържем...
разбира се при положение , че има желание!

# 344

Чакай да те цуна и тебе,Лорче: Heart Eyes newsm51

Общи условия

Активация на акаунт