Спамо - чат темичка. (02.07 - 08.07)

• 56 813
  • 3 940
  •   1
Отговори
# 1 335
добро утро и от мене  ... и с пожелание за бързо оздравяване на малки и големи... Hug  bouquet Hug

# 1 336
  • някъде ... тук ...
...Момичета, благодаря ви за кафетата-
всички ще ги изпия, имам спешна нужда... Hug Crazy Crazy Crazy
...
По-скоро, ако легне да поспи малката, лягай и ти Naughty

# 1 337
добро утро и от мене  ... и с пожелание за бързо оздравяване на малки и големи... Hug  bouquet Hug
Вили,  Hug Heart Eyes Hug!!!

...
По-скоро, ако легне да поспи малката, лягай и ти Naughty
Така и ще направя, нямам търпение... Confused
Не ще- диването- кръжи наоколо... Crazy Crazy Crazy

# 1 338

Аз пък първосигнално си помислих за 96год. потребител...  Joy Joy JoyМоже пък и някоя баба да е дошла да обмени опит... Joy

...
Лягай да спиш най - добре,когато имаш възможност

# 1 339
Добро утро ударнички!!!

Човек да се разболее за един ден и те изписали 60 страници, кукувици такива  Crazy Crazy Crazy

Тая работа с вируса е много гадна. И аз изкарах някакви температури, а най- голямата си криза изкарах на работа в 3-4 посред нощ. Вече съм по-добре, но треперя детето да не го  прихване... Sick

# 1 340
Добро утро Flutter
Бианкооо, милооо, ква тая температура бее CryБаси, защо спряха амидофена, щях да ти кажа как да я свалиш за отрицателно време.Оправяй се, чу ли Praynig

Русич, и ти ли не си спала бе ooooh!Уф, да му се не види ooooh!Води я на доктор, не я самолекувай.

# 1 341
Лили, радвам се, че ти е минало!  Hug

Цомбе!!!  Hug Heart Eyes Hug
Кажи, кака как изкарахте? Hug Hug Hug
Аз се изпопритеснявах, че ти развалих празника с туй криво дете... Sad

# 1 342
  • някъде ... тук ...
О-о, Цомбе, рано си станала Hug Как си след купона?

# 1 343
О-о, Цомбе, рано си станала Hug Как си след купона?
Абе, снощи се наливах, наливах, па не ме хвана Rolling Eyes
А, рано, с тия чавета не е рано.....за сега държа фронта, ще видя как ще съм после Crazy

# 1 344
Цомбич,разказвай,де. Не очаквах,че ще те видя толкова рано тук...

А снимки ще има ли?

# 1 345
  • София
Еееей Sad
Съжалявам да прочета за всички болнички. Пожелавам им много бързо оправяне и възстановяване на силичките на болногледачите Hug
Русче, давай , ако обича сладко и морковена вода- Иво много бързо се оправя. И Смекта, че лигавицата на червата им е чувствителна и не е лошо с нещо да я предпазиш. Лечебната храна я знаеш, няма какво да ти я рекламирам.
Бианка, гуш Hug Hug
Почивайте повече и стойте на хладно, но не на течение.
Ебаси като някаква лелка занареждах.
Аз днес за първи път от месеци съм без планове и задачи, отивам да оставя дететео на ясла, колата на автомивка и незнам какви ще ги върша Wink

# 1 346
# 1 347
ХЕЙ,здравейте и от мене Hug
много съжалявам ,че сте толкова много болничките,хайде бързо да се оправяте и да оздравявате Praynig Praynig Praynig
ЦАМБЕТИИИ,КАК ИЗКАРА ВЧЕРА,ПРАЗНИКА УБАВ ЛИ БЕШЕ,А СТИПТИЗЬОР ИМАШЕ ЛИ? Mr. Green
МИЛЕНКА,съжалявам за малката душичка ,дето е болничка ,само гледай да не се обезводни,че е страшно Praynig,дано да легне да поспи ,че и ти с нея Peace
НЕЩО ИНТЕРЕСНО ДА СЕ Е СЛУЧИЛО СНОЩИ....ДА СЪМ ИЗПУСНАЛА newsm78

# 1 348
  • София
Мацки, ние се замъкваме до дофторицата, че сега една дружка ме понаплаши с тия летни гадости - освен дрисъка имало и сополи, кашлица, зачервено гърло, ама за седмица мах минавало ooooh! повече нема да я водя на детска тая година, май си остава дома ваканция, докато стане време за Мичурин ooooh! ooooh! ooooh! Ще ми се разкаже играта ства диваненце, ама по-добре здраво и дома да бушува, отколкото да я пусна другата седмица и пак да довлече неква болест #Cussing out Айде, после пак ше дойда.
Бадемка  Hug Heart Eyes Hug
Лори, изпуснА HEAVY METAL MAMA'S NIGHT  Mr. Green Twisted Evil Mr. Green

# 1 349
Лорче,  Hug Heart Eyes Hug!!!

Общи условия

Активация на акаунт