Март 2008

• 15 158
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Добре дошла на angelfish-леко и безпроблемно бременнене!
Анина,по-добре в къщи и да си спокойна,отколкото на море и да умираш от притеснение непрекъснато.

# 136
Здравейте! Благодаря на всички за окуражителните думи и загрижеността. Hug Аз от петък лежа. Утре съм на доктор и ще видим какво ще каже. Надявам се нещата да са по-добре и това отлепване да е изчезнало #Cussing out
Ще пиша, като се върна от док, стискайте палци с малкото човече всичко да е ок Simple Smile
Отивам да лягам пак, че ми се вие свят Sick

# 137
Здарвейте,аз още не съм ходила на лекар,но според калкулатора в началната страница термина ми е 30 март  Simple Smile вече вълнението ми поспадна и нещата се нормализираха Laughing

# 138
ането дано всичко с теб и бебо е наред. Гледай да не се очайващ , че бебето усеща напрегнатоста в теб. Мен мее страх но гледам да се расейвам да не мисля или като мисля гледам да е позитивно. Аз дори на нйкой несм казала знаем аз и мъжлето. А искам да извикам чакам бебе.  bouquet

# 139
ехооо, мамите, здравейте!!! списъкът ве4е е готов! предварително се извинявам, ако съм пропуснала някоя от нас или съм написала нещо грешно. свиркайте веднага за корекции. Dudolina и Къдри4ка, вашите термини не ги открих, казвайте да ви добавям. освен това някои от вас са писали преди да идат на доктор, кажете ако има промени в датите.
ането, стискам палци вси4ко да е ОК.
Вили, тръпнеш ли ве4е в о4акване на сър4ице? хайде малко остана още до прегледа Laughing
много хубав и усмихнат ден на вси4ки!!!

# 140
благодаря - доста сме, се оказа  Laughing

# 141
здравейте отново и от мен в този мнооого слънчев летен ден  Hug

моят термин - 19 март 2008
колко много мартенки сме се подредили, страхотно ... ще станем и много повече, хората предимно не казват, когато е още толкова рано, така че очакваме следващите престрашили се  Flutter

сега да ви споделя ... там, където живеем с мъжа ми е някакъв ад - 35 градуса денонощно, уикендите ни няма, но като се прибрахме и аз прегрях, цяла нощ не можах да спя, като се събудх ми беше много лошо, болеше ме корема.... и си взех 5 дни болнични, отидохме при мама, където е прохладно (ние нали сме и пресни младоженци, не сме свикнали много на семейния живот и ни е хубаво при мамите  Laughing) Сега вече се чувствам много добре, почти постоянно спя  Blush

Бях ви казала, че моят доктор ми обяви да не ходя в близките 6 седмици. Сестра ми (и тя е доктор) каза същото ... ходенето често превъзбужда майката, а в началото най-важното е спокойствието. Тя има малко момченце и ми каза още, че почти до края е ходила на 6 седмици на преглед. Мен ако питате ще ходя всяка седмица, все ми е едно такова свито дали всичко е наред. Като се замисля, са донякъде прави, защото всеки път като ходя сърцето ми тупти много силно, като че ще изскочи ... докато чуя, че всичко е окау.  Все пак може тайничко да отида при друг, за да чуя как ни бие сърчицето  Heart Eyes

На мен все още не ми става лошо, само гърдите много ме болят и сутрин се събуждам озверяла от глад. Освен това от време на време се хващам, че като ходя се пъча като бременна  Laughing Grinning Сигурно е много смешно, защото още нямам нищо ... или ако има нещо, то ще са сланинки, които изобщо не приличат на коремче на бременна  Grinning Grinning Grinning Вече искам да го виждам, така по-силно ще усещам промяната и че нещо в мен расте  Grinning Трябва повече търпение в това, а ние сме доста нетърпеливи, както изглежда. Все се надявам това малко по малко да отшуми и спокойно да посрещаме всеки един ден от дългите 9 месеца на бременността.

Това е от мен засега, поздрави на всички     bouquet

пп.Току що ми хрумна и идея за мартенска темичка:
Сладко весело дете Баба Марта ще ни донесе  newsm78

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 13:45 от Къдричка

# 142
Myran,

Oshte ne sam hodila na pregled, obache spored kalkulatorite moiat termin e na 07/Mart. Tova za spisaka.

Aneto,

Viara i kuraj! Nie sme s teb i se molim vsichko da e nared.  Pazi se, pochivaj si i she e taka!

# 143
Здравейте:) Как сте в тази жега Whistling Дано синоптиците да са познали и утре вече да се разхлади малко.
Аз ходих на инжекция, не ми правиха преглед, казаха в петък да ида пак да ме боцнат и да ме гледат тогава на видеозон. Иначе лекарката каза да продължавам да лежа. Тези болки дето ги имам чат-пат са контракции #Cussing out
Мацки, имам едно въпросче, на някоя от вас били ли са й инжекции Прегинил? Интересува ме, като има такъв проблем това не се ли поема от ЗК? Аз вече дадох над 70 лв. за тези инжекции и както се очертава ще продължават да ми ги бият. Дали ако ида в Шейново или някоя друга държавна болница няма да са ми безплатни newsm78 Ако някоя от вас има инфо по въпроса моля да сподели.
Е това е засега от мен, връщам се в леглото...омръзна ми вече това лежане по цял ден, но няма начин. Изпълнявам всичко стриктно.
Приятен следобед на всички Hug

# 144
Здравейте и аз да се запиша.Бременна съм от 6 седмици.И аз лежа и на мен се очаква да започват да ми слагат Прегинил Sad
Ането,аз знам че са скъпи ,а боли ли много?
Кураж на всички и лека бременност. Hug

# 145
Ането,радвам се 4е вси4ко е наред при теб,но защо не са те погледнали на ултразвук newsm78
На мен ми слагаха прегнил и той не се поема от здравната каса.Като ме приеха в болницата дадоха една рецепта на мъжа ми с неща които не се осигуряват от болницата.А прегнила е хормон-прогестерон,мисля беше и бил пазител на здравата бременност.Т.е. ако няма някакви проблеми с бебето,прегнила помага за задържането му.На мен за съжаление не ми помогна,а бебето е било абсолютно нормално CryЗа контракциите ми бяха изписали Генипрал и Магнерот.Ако искаш посъветвай се с лекар за тези лекарства,но отиди на 4астно,защото имам 4увството,4е тези с направленията въобще не им дреме и не взимат много навътре проблемите ни.
А кървенето спря ли?

# 146
Janett Да, аз си ходя на частно в Света София. Само питах дали не мога да си ги спестя тия разходи, ама явно не. Е...ще плащам какво да правя. Аз досега на държавно не съм ходила, защото личният лекар ми отказа направление - нямал. Каза ми да ида началото на август.
Аз я попитах лекарката да продължавам ли същите лекарства и тя каза да. Каза, че Утрогестана е най-доброто за мен сега.
Кървенето спря още в събота. То беше нещо като зацапване, няколко капки, а не точно кървене. Сега няма нищо, само леки болки понякога.
Диана К с инжекциите дали ще те боли май зависи от поставянето, в петък не ме боля изобщо. А днес ми ги сложи някаква млада сестра и си ме заболя доста, но не е нещо чак непоносимо. А цената за една е 18 лв. на мен ми бият всеки път по две по две.

# 147
Здравейте, бъдещи мартенски мамчета  Hug Аз съм мартенска мама от по-предишния "випуск"  Grinning Искам да ви пожелая една много лека, безпроблемна и щастлива бременност. И накрая здраво и спокойно бебче  baby_neutral

# 148
вероятен термин 15 март

# 149
Съжалявам че сгорчавам щастливото очакване на вашите бебенца,но една силна жена (бивша бъдеща юнска майка) се нуждае от нас.Тя е истинска героиня-вижте историята и:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
До скоро и аз бях на ваше място,а сега наблюдавам дъщеря си и си мисля че можеше да съм на нейно място...

Благодаря ви от цялото си сърце!

Общи условия

Активация на акаунт