Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вашите възгледи относно количките и кошчетата за кола?
Какви са изискванията за болнични след 42-ия ден от раждането?
Какви са мненията за надуваемите легла за гости?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вашите възгледи относно количките и кошчетата за кола?
Форумът обсъжда широка гама от марки колички и кошчета за кола, като се споделят лични преживявания и мнения. Някои от марките, които се споменават, включват Chipolino, Moni, Bertoni, Quinny и Cangaroo. Потребителите предпочитат да избират модели след наблюдение и сравнение вместо предварително. Освен това магазинът Premamama предлага отстъпка за детски дрехи, включително бодита, което е от полза за бъдещите майки.
-
Какви са изискванията за болнични след 42-ия ден от раждането?
-
Какви са мненията за надуваемите легла за гости?
Форумът споделя положителни преживявания с надуваеми легла за гости, като се споменава марката Intex. Потребителите съобщават, че тези легла са удобни и практични за съхранение, когато не са напомпани. Освен това се препоръчва закупуването на помпа за напомпване, тъй като тя е подходяща за гости и игра на по-големи деца.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за отношенията с майките и свекървите?

Много обич и щастие ти желая и наесен истинския подарък, който със сигурност чакаш с нетърпение
Да е много здрава, весела, умна и голяма помощница на мама
Напоследък се събуждам към 5,30 и после през деня едвам гледам та си поспивам. Ама напоследък нищо не ми се и прави
. Не знам що така
. Докторката каза, че засега сме овладели нещата и няма да пия хапчета до 20.08.
, когато пак трябва да отида на преглед. За всичко това съм много радостна, но когато я попитах, ако се наловжи да пия пак малки дози медикамент след раждането ще мога ли да кърмя, тя беше твърдо на мнение, че ще е невъзможно
. Разправям им аз, че съм бременна, че ми комбинират лекарствата и с друг лекар, и че няма как да пия хапчета още два месеца просто ей така, ама те не - не можело и толкоз
И ме пратиха да го търся в клиниката във Военномедицинска академия
. Та отивам аз днес в 8ч., ама на вратата охрана и не пускат
. Обаждах се на някакви вътрешни телефони ама нъцки - никой не вдигна. И ся се чудя какво да правя
. Да звъня ли и да настоявам за час, да ходя ли да вися пред кабинета.... Пък при моя доктор си пада висене - аз съм влизала в 21ч. да ме преглежда.... Голяма ми е главоблъсканица
.
Ама това е защото и бебето има нужда от този хормон, след това обещават че пак ще ми ги свалят. Но в моя случай лечението не пречи на кърменето, дори обратното - ако не си пия хормона, може да ми се отрази на лактацията.
), защото от време на време ще трябва да излизам за по няколко часа за да поработвам. Ама помпички никога не съм използвала, досега съм се цедила ръчно и май бях развила сръчност в това
- дано за последно гадости, че много стана.