Жегата ни нас мори, но ОКТОМВРИЙЧЕ ни крепи

• 14 325
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мамчета. Аз днеска съм от ранобудните май Laughing. Мале какъв голям българо-американски мъжага си имаме Laughing. И аз вчера бях на лекцията на сп. 9 месеца. Беше много интересно особено в края когато една мацка от Avent взе да разказва за кърменето. А на кратко за изследванията много трудни бяха имената и не ги запомних, но разбрах че ги правят 72 часа след раждането и се покривали от здравната каса. Едното беше за нещо си на щитовидната жлеза ще ме простите ама все пак съм бременна и изкуфяла. А други изследвания не се праели ти ако искаш трябвало да отидеш в някоя болница и допълнително да си ги направиш. Една мама добре попита добре де бебе на 10 дена как се мъкне по болниците и нещо смотолявиха ама както и да е. А имаше и едни много лоши мами дето непрекъснато говореха и почти не чувах. Много гадно все пак ако ти е безинтересно и просто отиваш да се наклюкарстваш има и други кафета.

# 106
Меги, Меги, чак пък тероростка  Joy Ти Бин Ладен се изкара.....  и аз си барабаня по коремчето леко с пръсти, но го прием не като терор, а като единствения начин на комуниация с беба.
Нашия татко обаче се заканва, че ще играят партия с малката и ще ме луднат  Laughing Нали му беше мечта да има момиченце, сега само прави планове как ще си я облича, ще я води на фризьор, с две думи ще я прави кокона  ooooh!  Ще му дам аз на него една кокона  #2gunfire ; моите планове са да е умно дете, а не вятърничева и егоцентрична  Crossing Arms .... ама то детето си има заложби и както и да го възпитаваш само си намира пътя.
За женски имена с "Д" - преди 2 дена роди една моя колежка и кръсти девойката Дария. Това име навлиза доста последните години и е благозвучно. Давам идеи де  Rolling Eyes А Карина се казваше моето куче .... и все ми е трудно да го приема за човек. Всъщност това е арменско име да знаеш.

На мен пък от къде ми хрумна, отскоро казвам на бебето освен диване и чеве  hahaha Гледам мъжо да не ме чуе, че ще се кара  Whistling

Joly24
и на мен ми направи впечатление, че беше ужасно шумно на лекцията вчера. Напрягах се да чуя нещо хем бяха по-малко жени от предния път на ул. Кракра. Частта с презантацията на Авент много ми хареса, то само това чух де .... Жената, която промотира е лекторката в училище МаМА - много интересни и увлекателни неща говори.
Да те питам, понеже говориха за Токуда - казаха ли как може да се запишеш на консултация там и колко време да си ходила, за да "си гарантираш" раждане там. Аз много съм си харесала тази болница и мисля да я посетя в деня на отворени врати. Лошото е, че трудно приемали за раждане, защото имали само 5 легла!!!

# 107
Да те питам, понеже говориха за Токуда - казаха ли как може да се запишеш на консултация там и колко време да си ходила, за да "си гарантираш" раждане там. Аз много съм си харесала тази болница и мисля да я посетя в деня на отворени врати. Лошото е, че трудно приемали за раждане, защото имали само 5 легла!!!

Добре, или който е ходил на лекцията, разкажи по- подробно за Токуда, какво казаха? Аз също натам съм се насочила за раждане, но все още не съм ходила при никой на ЖК там!
На мамите, насочили се към почивка и море искрено и благородно ви завиждам и желая много приятна почивка и само приятни емоции.
Уф, на мен ми остават още цели 5 седмици до отпуската, броя ги вече като войник дните в казармата. До морето няма да стигнем, отпуската ще изкарам тук - вчистене, пазаруване и в провинцията,може малко на планина да отскочиме.!
Моята бебка рита лекичко, предимно сутрин и вечер, понеже ме подритва на най - различни места, немога да определя как се е обърнала и с коя част на тялото си ме рита.
ПОжелавям ви приятен последен работен ден от седмичката! Sunglasses

# 108
Добро утро от мен на всички. ))))

Jenna, браво за бебчо, дано все така голям да върви. ))))

Моят бебок все още не се е обърнал, или поне миналата седмица си беше с главата нагоре. Иначе поне спрях като луда да тичам до тоалетната, но изглежда ще е за кратко. Сега нощно време ставам само 1-2пъти.
Но предполагам, че до 1-2седмици ще се обърне и каквато съм си пикла - ужас. ))))

meggyv и аз съм същата, ама не само че си бърабаня по корема, ами че понякога ей така с един пръст лекичко го натискам навътре да се размърда бебето. ))) като не го усетя известно време да се събужда. ))) Сега вече минахме на подритване през целият ден на някакви си интервали, не само вечерно време като легна. ))) Иначе за дрешките, хубаво, че има кой да ти помага. ) Аз досега всичко сама си купувам, вече обиколих половината магазини в нашият град, но съм си казала, че повече няма да стъпвам. )) Имам си предостатъчно дрехи като че ли. )

Bulechka_TS, супер снимка, голяма си сладурана. ))))
Аз имам някакви снимки, ама са от преди месец май, но не съм се сещала да ги кача, да видите какво слонче съм. )))

# 109
За раждането в Токуда не говориха много или поне аз не чух. Но в дните на отворените врати мисля, че ще ви дадат най-подробна информация. Извнинявам се ако не съм помогнала много Embarassed

# 110
Добро утро куклета!
Jenna ама много сте порастнали с младежа!!!
Не се шашкай ако можеш!Стискам палци за теб и дребич! Между другото и аз обожавам синьо сирене и съм си хапвала бая ама ще питам доктора на консултацийте!
meggyv много ще се радвам ако се видиме  Grinning
ама си мисля че ще се насочим към южното черноморие!Нищо като си дойдеш непременно ще наваксаме със срещите! Не сме много претенциозни ама ми се ще да има балконче и ако може да се вижда морето! Ама много голям кеф сутрин да си пиеш кафето и да гледаш морето! Ако някой има оферти да свиркаааа!
Jenna години на ред ходиме на Черноморец но на плаж само на  къмпинг "Градина" Миналата година бяхме на Равда ама тогава стана оная буря дето заля плажовете и вкара чадърите по южното черноморие във водата........беше ужас! И сега просто не знам къде......дайте идея моля!

Bulechka_TS много добра дестинацийка  newsm10 Не се съмнявам че ще си изкарате чудесно!После да разказваш!

# 111
Хей, ако някой разбере кога са дните на отворени врати в Токуда да пише! Wink Peace

# 112
  • La casa de Mickey Mouse
добро утро моми4ета
аз пак съм с проблеми с болни4ните и пак съм с болки, а глупавата ми лекарка реши 4е не е ниЩо сложно и можело скоро да ми прекрати болни4ния, аз онемях, а шефа ми Ще полу4и удар, заЩото в такъв слу4ай няма да му плати държавата, Ще трябва да плаЩя той (малко объркано го написах)
за ваканцията аз както съм на море Ще се отправя малко на планина, да уснете сним4ици от бг 4ерноморие, 4е толкова съм се затъжила
Jenna колко сте пораснали, ние сме малки нямаме и 800грама, но и корема продължава да си е малък въпреки, 4е последната седмица видимо порасна и съм много доволна
меги и аз викам на моята шушулка дива4е или диване, ми много е буен милия не спира да рита такива шут4ета ми раздава, 4е направо ужас, ве4е дори и когато си милвам корем4ето не се успокоява, преди поне това помагаше и една ноЩна птица, ве4ер отка4а, незнам като се роди, явно Ще е доста палав
както и да се завъртя след 5мин ве4е не му харесва иска само да вървя или да съм във водата, ако може там да живея Ще е най доволен
а когато запо4на да говоря с баЩа му едни салта едни неЩа в корема ми
освен това когато се 4уда дали да му купя неЩо или между няколко модела подритва сякаш да каже какво му харесва
и с храните сме така подбира си ги голям е каприз оЩе от малък, но като се пяви така Ще му нахапя дупето 4е Ще види

# 113
Добро утро или добър ден незнам но сега се надигам
снощи стояхме до 12 но днес съм размазана направо, но важното че си изкарахме страхотно.Днес ще си почивам че довечера имаме мини среща на класа и трябва да съм свежарка.
Bulechka много сладка снимка наистина  Mr. Green
А Каталина ще яде шамари че не се е вясвала толкова време  Laughing
И аз да си призная хич не щадя епитети за дребния - то това диване, шишко, дрисльо си е направо нормално да се чуе, ама нека така да е против уроки  Joy
Jenna браво на вас че вървите добре а тоз нет освен за форума забранявам да се ползва за психясване и пълнене на главата с щуротии.Риск наитина може да има но написаното в нета няма да помогне  Hug
На мен ми е много мъчно че не мога да ходя на лекции за бременни но по нататък може да се вредя за нещо когато изляза в болничен. За съжаление не ме пускат да изляза по рано и незнам как ще издържа да началото на септември.  Sad но съм решила да не мисля много че още по кофти ми става.
Меги за името съм пристрастна за Даниела може моята мама се казва така  Hug но всички са хубави
А сега една специална покана към една срамежлива мама, която ми е писала на лични: jeni_to хайде включвай се в темичките, при нас е весело  Joy Кажи ми още от къде си, на колко години си и кое детенце ти е

# 114
Здравейте пак от мен. )))
Аз съм с едно питане. ))))
Виждали ли сте някъде из София такъв сутиен като на картинката:
http://www.laredoute.fr/vente-le-soutien-gorge-d-allaitement-san … t=1&hasprev=1

Ако има в БГ да не си го поръчвам от там. А ми се струва много удобен за кърмене, вместо да махаш целият сутиен, така само се открива гърдата и бебето суче. Иначе си представям каква разправия е. А да ходя без сутиен - то гърдите ми кой знае до къде ще стигнат след това.

И някой беше пуснал един калкулатор на теглото при бременни. Много моля ако може пак да пусне линка, че съм го изгубила нещо.

# 115
здравейте на всички.
за морето и ние сме се ориентирали към южното черноморие и сигурно накрая ще се спреме на лозенец.миналата година бяхме там и си изкарахме страхотно.
за епитетите и аз хич не се съобразявам и съм си го кръстила малкото диваненце.ама и той хич не спира само се върти,а пък какви шутове раздава страшна работа не знам какво ще го првиме като се роди голям дивак е от сега.
Bulechka_TS страхотна почивка после да разправяш как сте изкарали.
чао засега и лек ден на всички,че колко работа ме чака ама няма начин още малко остана.

# 116
 Hug а добър ден и от мен!При мен нищо ново-освен, че вечер немога да спя,накъдето и да се завъртя все не ми е удобно...през деня съм крива и ми се спи #Crazy Надявам се скоро мойто диване да се намести и да се върна към нормалното ми спане Naughty

Mirama  виждала съм такива сутиени тук във Варна има в магазин РЕНИ, имат магазин и в СФ някъде около 30 лв ми се върти, че струва.. newsm78
Ще проверя и ще докладвам Naughty
Jenna Браво бе ма вие много големи сте станали-айде все така да е НИКАКВИ глупости д ане  ти минават през главата Naughty че ще ти дърпаме ушите hahaha hahaha hahaha

Айде аз се мятам с ученето, че съвсем ме мързи Whistling мале сега пък разбрах, че ще ни закриват факултета и ние сме били последните-уффф значи трябва найстин ада си взема изпитите на есен.Ще видим им авреме не го мисля!

# 117

Mirama   виждала съм такива сутиени тук във Варна има в магазин РЕНИ, имат магазин и в СФ някъде около 30 лв ми се върти, че струва.. newsm78
Ще проверя и ще докладвам Naughty

Мерси много, Варна ми е далеч, но ако имат магазин в София мога да отскоча до там. ))))

# 118
Здравейте момичета!

Наде, я разкажи за Черноморец, ние заминаваме с една приятелка моята и нейната буболечка на 18-ти и в момента сме в пълен шах къде да отидем. Сигурно е само, че ще е на юг. Лошото е, че ще сме без мъже и без кола, нейния мъж ще ни закара и после ще дойде да ни вземе. Което ни ограничава - мястото да има хубава плажна ивица подходяща за 4-5 годишни деца, добра инфраструктора, достатачно магазини, да е близо до Бургас (ако недай боже имам нужда от лекар) и достатъчно детски атракци...........леле..........дали има такова място newsm78, та аз се колебая между Черноморец, Несебър и Созопол. Помагайте, моля, в Черноморец никога не съм била и нямам и идея как е и какво предлага.

Мира за излизането на бебето няма никакъв проблем от първия му ден, много по-полезно е да е навън на чист въздух, отколкото вътре , но..................трябва облеклото му да е съобразено с времето, да не духа силен вятър, да не вали или ръми, излизането да става постепенно, да не е на многолюдни места или запрашени от коли с пълна забрана към всички да му надничат и бърникат в количката. Най-добре е пърчите 5-6 дни по-малко да свиква на терасата в количката или кошницата и после смело на вън. Слънцето е изключително полезно и единствения естествен източник на витамин Д, така необходим за израстването и укрепването на костите.

За сутиена провери в ДаНет, мисля, че съм виждала так такива.

А иначе аз си бях харесала Арапя за моренце, прекрасно е, но за там си е нужен мъж и кола или пък другата ми страст Синеморец

# 119
В магазин Рени , по4ти във всеки по голям град имат магазин.Дрехите им са хубави и на прили4ни цени.
В София имат щанд в Малкия Цум на Пиротска .   това намерих

Общи условия

Активация на акаунт