Жегата ни нас мори, но ОКТОМВРИЙЧЕ ни крепи

• 14 319
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да и аз се чудих тази готина бременна коя мама е бързо да си казва  Jovani  не ни тормози признавай си.

Наде ти се чудиш твоя корем дали е малък, аз пък днес го премерих и от близо месец не е мръднал, все си е 102см.
Ха ха обиколката на половинката ми е само с 7см по-малка, а да се чудя, като той почти няма коремче.

Jenna - само така тормоз на подчинените, да запомнят кога шефката е била бременна  Joy

# 136
Zdraveite momicheta
I az reshih da se vklucha pri vas. Da se predstavia s niakolko dumi: imeto mi e Vili , ot Sofia sum ,na 26 godini, termina mi e za 23.10.2007 i niamam turpenie da doide , vsichki lekari do sega kazvat che shte e momchentse ...........no tepurva shte vidime dali she poznaiat
Za sega tova se seshtam  newsm03  

# 137
 Rolling Eyes аз да се оплача - водя лщта битка с бактериите си Sad Много е гадно, щото така ме надупчиха, даже 3 дни с абокат ходих, а има още 3 пъти да ме боцкат... ooooh! В името на малкото фъстъче какви работи търпя само... Ние му викаме Хлъцльо, Шавльо, Шошо, мушмороче и т.н. Ама е голям бяс - незнам кога спи, майче все е будно  #Crazy

Последния път като започнах да проверявам разните си обиколки, реших, че съм заприличала на кубче - 93/93/99  Joy

Моите 100 дни също започват   bouquet Аз вече съм в болнични, колкото и да не успях да си изясня дали това няма да ми намали майчинството после... newsm78 да, ама се налага. Бият ми Медаксон, пия Малтофер и Магнерот... а толкова мразя лекарствата... И мен ме пращат по разни други доктори специалисти, ама не ми искат обратно направление после - това е тъпо!!! Ама предполагам, че го правят, за да смучат парички от Здравната каса. Нали знаете, че не трябва да плащате нищо за тези прегледи?!

# 138
  • sofia
Zdraveite momicheta
I az reshih da se vklucha pri vas. Da se predstavia s niakolko dumi: imeto mi e Vili , ot Sofia sum ,na 26 godini, termina mi e za 23.10.2007 i niamam turpenie da doide , vsichki lekari do sega kazvat che shte e momchentse ...........no tepurva shte vidime dali she poznaiat
Za sega tova se seshtam      newsm03

oops prednoto neshto ne se poluchi za koeto se izviniavam

# 139
Оф, току що ми се обадиха от докторския офис, имала съм повишено ниво на инсулин и следващата седмица пак ще ме тестват (този път 3 часа!!!) за гестационен диабет. ибаси късметъ  Crazy

Виодиди, съчувствам ти с тези бактерии, аз съм имала такива неприятности, че сега се пазя страшно много - нали затова не смея ни в басейн ни в море да се потопя, поне докато съм бременна. Дано те възстановят скор 

# 140
Jenna ааааа не!Никакъв диабед!Забранявам при всички със закон!
А за бактерийте да ви кажа че само басейна е забранен! Морето не води до никакви проблеми заради солената вода така че къпете се спокойно!
viodidi какви са тия гадове дето те мъчат? Та чак и системи доколкото разбирам  newsm78
vili80bg добре дошла при нас!  bouquet

# 141
моите бактерии идват от проблеми с бъбреците. Конкретно десния - има развит пиелонефрит (майче така се пише?), което по принцип било често срещано явление при бременните, ама при мен е по-развито, от необходимото и  ... Confused

Jenna, и аз не разрешавам никакъв диабет! Добавям и на Бебчо гласчето - все пак сме 2 в 1 Wink И сме единодушни, нали сме от една партия  Heart Eyes

# 142
  • някъде там
Здравейте и от мен!!
Отдавна не съм писала,защото цяла седмица нямах нет и съответно не съм ви изчела. За съжаление няма и да мога да ви изчета. Днес имах ужасно много работа и чак сега се прибрах. започнах с прането ,после с къпането и приготвянето на багаж,защото утре потегляме с дребния към морето.Та така де затова не мога да ви изчета Peace
Хайде момичета,нека бебоците са добре и не се преуморявайте.  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
Здравейте и от мен Hug

Ето най после дойде края на тая седмица бееее, много дълга ми се стори... smile3514

Момичета, всички, готови ли сте с имената на дребльовците? Днес една колежка ми разказа, как нейна позната родила, дори вече си е у дома, а още нямали име за бебето и го наричали просто "той", и това е в Полша smile3527 Не бързали за сега с име, а акта за раждане не им бил спешен... сякаш тая майка вчера е разбрала, че ще има детенце, чак питала познати как те биха го кръстили на нейно място...

Jenna - ще видиш, че всичко ще бъде наред, да не си хапнала нещо преди тия изследвания, или от вечера нещо сладичко??? Мен ще ми правят изследванията този понеделник, първо вземали кръв, после ти давали нещо да пиеш, изчакваш и пак ти вземат кръв... мисля че Мишолинка същото беше споменала, на теб така ли ти ги направиха? Тази течност за пиене била супер гадна и понякога мамите я повръщали, само от това се притеснявам, да не се излагам там, ужас

Меги, как излиза то, че пиеш по 1500млг на ден Магнезии, така ли? newsm78 Защото на мен доктора ми предписа  таблето от по 100млг и ми каза максимум по 5 на ден, което е 500млг, защото иначе се отразявало на костите на майката, абе с калция нещо не го разбрах добре..., но аз се усещам, че понякога само 500 не ми вършат работа, а краката ми остават стегнати или корема, та затова ви попитах...

Весели емоции на момичетата заминаващи на моренце, и да снимате, че искаме снимки после  newsm41 family  grinning039

Хайде хубав уикенд ви пожелавам и много бодри ритничета, няма да се оплаквате че не спите, има време да се наспим не бойте се  preggo

# 144
Здравейте и от мен
Помагайте и на мен за име Михаил ,Борислав или Самуил
таткото е за Мишо да имал имен ден ,лелята за Боби било късметлииско име
даже ми предложиха Борис-Михаил като на царя внучето то било с двойно име
аз не мога да реша още
viodidi честити ти 100 дни ,още малко и ще го гушкаш ,оправяй се по бързо
и аз тази седмица имах много проблеми ,дано само да не съм го стресирала малкото
Приятна и спокойна почивка на всички 

# 145
А Каталина ще яде шамари че не се е вясвала толкова време  Laughing

ААААА Миме не така  Naughty Още малко и ще видите. Цял ден ще досаждам. От 15-ти съм в отпуска и говорих с доктора да ми пусне болничен до майчинството и каза няма проблем. Така че махам се от тая гадна фирма вече  Mr. Green newsm44 . То вече е нетърпимо положението ама като че ли малката маймуна ми действа успокояващо и въобще вече не ги отразявам каквото и да ми говорят.  Crazy Да му мисли тая дето ще е на моето място.  Mr. Green

Меги на мен Диана ми харесва и Карина не е лошо, но аз нали съм Катерина и съм малко пристрастна за Катерина.
Мечтание Борис на мен много ми харесва. Надявам се второто ми детенце (живот и здраве след някоя друга годинка) да е момченце и да си го кръстя така.  Mr. Green
Me_and_baby тези хора направо ме изумиха. Деввет месеца за какво са мислили. Ще каже човек че са супер незаинтересовани за новия член на семейството.
Ние с таткото за сега сме се спряли на Иванина. Преди няколко дни срещнах и Ивалена и много ми хареса ама като казах на мъжо той дори не можа да го запомни  Joy. Та за сега остава Иванина.
Момичетаааа радвам се че някои мами се ориентирате към нашия район за почивка. Може да се обадите като имате път към Бургас. Ще се радвам да се запознаем.  newsm51 Ако не на всички, които ще релаксират под слънчевите лъчи на море или на планина пожелавам приятни искарване. Само внимавайте много със слънцето. Моя доки ми разказва миналото лято 10 норвежки родили в нашето (мизерно) родилно в Бургас, предизвикано от прекалено излагане на слънце.
Оффф аз май се поувлякох днес. Ами като имам да наваксвам така сега ще четете. Айде лека вечер на всички и добре да починете събота и неделя. Hug

# 146
Ей, дойде и моят час да се появя!  Hug
Ама така е, като моят мъж забравил да плати нета вчера  Crossing Arms и чак днес вечерта го пуснаха, та аз два дена в пълна изолация изкарах.  Cry
Първо да ви се похваля днес се видяхме с бебка пак. Милата е качила и тя като мен и вече е 1кг. и 106 гр. и послушно се е обърнала с главичката надолу.  newsm68 Доки, обаче каза, че имала още място да си върти дупето и можело да се извърти, но аз си мисля, че така ще си остане.  Малко се попритесних от нещо, което видя на плацентата, но каза че щом нямам високо кръвно и беба си наддава значи няма място да притеснение. Само дето към края на месеца пак ще ходим да ни види дали всичко ни е наред. Вече и той ни позна, че ще сме мома, въпреки 90%, които ни даде. Този път и татито беше с нас и накрая умрях от смях с него, като ми каза, че нищо не бил видял.  hahaha А доки така подробно ни паказа и обясни всичко, но явно мъжете нямат очи за тези неща.
Иначе денят ми беше много противоречив от към емоции. След прегледа са наложи да ходим и до Терапията, че снощи са приели дядо ми там и малко се постреснахме, но се надявам, че нещата са под котрол сега, поне наблюдаващият го така каза. Дано само всичко мине добре, че ....  Praynig  fingerscrossed
Малко трудно ви изчетох, че за два дена сте наваксали с темпото на писане, май.   typeuu
На патерици честито на всички рожденици - Зайче Мече, mimi123 и на мъжлето на mimeto_iv!   Само положителни емоции и много любов да ви спохождат!  newsm51
mimeto_iv, да й е жива и здрава бебата на твоята приятелка!   bouquet Ама с това сладоледче пак ме хвърляш в грях.  Whistling Naughty
galentinass, радвам се, че пелената ти е харесала. Купих я от една сравнително малко магазинче, което се намира на Червения, зад спирката на 20-та или на 118 /не съм сигурна кой точно спира там/, но май беше последната. Мини да видиш все пак. Продавачката беше много мила. Тъкмо започваше работа там и ми сподели, че е родила на 36 и много я било страх да приготвя и купува каквото и да било по-рано. Та ми се радваше жената.
viarkata, честита ти госпожица и  welcome при тъщите! newsm19
Jutoo, на теб честит ти пишльо!  smile3525 
meggyv, това с ходилата ме разсмя яко!  rotfImbo Представих си мама - хобит! И не се притеснявай - ще те разведем и по варненските магазини. Само свирни и сме на линия. Тъкмо и аз да си наваксам с пазаренето, че имам да отмъщавам на един човек! smile3508 gydi А за имената аз се сетих за едно, което наскоро чух за първи път и ми хареса, но е далеч от моите предпочитания - Катина. Звучно е и си има галено  - Кати.
viodidi, голяма гадост с тези бактерии. Ама дано ги изтребето до крак  #2gunfire newsm11, че с тези инжекции... как мразя и аз такива манипулации.   
Мечтание, аз съм за Борислав или само Борис. Звучи ми добре за момче.  Peace   
илонита, rally, маграт чеснова да си починете добре и като се върнете чакаме снимки и разкази!   smile3521
Jenna, тези "екстри" на бременността край нямат!  ooooh! Дано се окаже фалшива тревога!  Praynig
vili80bg, добре дошла при нас!   bouquet
Аз ще ви оставям  bye, но само за днес, че краката ми вече плачат за почивка. Малко да ги разходя и да постоя пак права или седнала и започват да се обаждат. Но от утре съм плътно с вас и ще държа из късно мъжо, че да не ми скрои пак такъв номер с нета.  Kissing Heart newsm46   

# 147
Здравейте мами,честит рожден ден на мамите рожденнички на патерици да сте живи и здрави и много  щастливи,и аз ви черпя с виртуална тортичка newsm38,нашият батко Михаил вчера навърши  12 години(голям мъж вече и гадже си имаме даже ама венецуелка пфу,не ги обичам много) та снощи си легнах в 1,30 сутринта,бях гроги вече.

Jenna първо да те питам ти на гладно ли си направи теста за диабет? На мен ми го правиха на гладно,предната вечер ядеш до към 7 вечерта и сутринта нищо ,даже вода не може.Не се тревожи,всичко  ще е наред,напрва си ги отново  щом трябва,а бебока ти си е напълно в нормите по тукашните таблици поне.Моята беба преди 2 седм.беше 1 кг,и аз съм 1 седмица назад от теб.По добре едрички бебета,че лесно се гледат.
За шауъра сигурно  ще го направя в средата на август,сега  ще боядисваме апартамента и имам малко още да доуправям някои неща ,та после като свършим тогава.За покупките ами пазаря мила,защото тука сме сами и няма на кого да разчитам,ако не си купим ние,няма кой,за шауъра,ами  ще им кажа от какво имам нужда ,другото по тяхно желание.

Me_and_baby за изследването за диабет, както казах по горе ходи се на гладно,взимат ти кръв ,дават ти 100 гр.глюкоза да изпиеш ,не е чак толкоз гадно,пие се,доста е сладко.След 2 часа ми взеха пак кръв,и през тези 2 часа не трябва да пиеш нито да ядеш ,дори вода не може.Може малко да ти стане гадничко ,но не е нищо сериозно,аз си го правих близо до нас,отидох си в къщи и си легнах.Та така ,няма нищо чак толкоз гадно,тъй че напред.

Мечтание за имената Михаил ми харесва,моят син се казва така и Самуил също ,племнника ми така се казва и Борис щото си е също бългаско име. Не знам вие си преценете,но ако ви е трудно да решите теглете чоп.

Моята беба рита почти постоянно newsm32,в книгата пише ,че са най активни до 28 седм.после се укротяват .Иначе и тя си е с главата на долу,предпоследният път беше с дупето надолу,но посленият път вече се беше обърнала.И аз мислих че са ритници,но явно са лакти или юмруци.

Добре дошла на Вили,слагай снимки в албума,задължително е Wink

На заминаващите на почивка мами,леко и приятно изкарване и да се наснимате,внимателно със слънцето.
Айде за сега това от мене,аз отивам да си пробвам новата фурна. cook

# 148
mishonka95 да ви е жив и здрав баткото и много да ви радва а самия той да постигне много в живота с лекота!
katalina без да засягам мамите от Варненско  Hug вашият град си ми е слабост! Бургас просто го обожавам! Най-красивата морска градина и страхотни кафененца!!! Мога да се пиша отчасти със бургаско гражданство след като моя рода си купи апартамент близо до Краснодар та познавам града от части доста добре! Абе защо разбиха хубавия Краснодар???Сега от къде ще си купуваме пресни скаридки и рибка??? С тия нови павилиони всичко се промени....ако случайно се задържим в града и имам време ще се обадя да се видиме! Hug
Мечтание аз съм за Борис  Peace
viodidi пази бъбречетата че ни трябват много!
mamma mia
Стискам палци дядо ти да се оправи! Ти мисли позитивно и всичко ще е ОК!

# 149
Добро утро на всички. ))))
Как сте днес?
Навън е едно хубаво време, само за разходки. )
Мен снощи зъбите пак щяха да ме уморят, опитвах се да заспя, но през 30мин се будех и накрая пих едно хапче та изкарах нощта.
Сутринта пък единият ми крак беше схванат. ))) Абе само премеждия. )
Иначе бебчето си рита когато се пресети, вече изобщо няма режим. )))
Но явно му харесва да се вози в кола, че тогава определено подритва сериозно. )

Общи условия

Активация на акаунт