31 арабско -отпускарско-бебешка/пак с контрол на входа/

• 15 004
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
А как ще скрием от децата палавото й минало и участието й в конкурси "Мис Мокра Тениска"? Mr. Green И най ми е тъжно, че не сподели  с мен този факт от биографията си , а трябваше сама да разбера, а сега ми се кара като Мис Варна, дето са й разкрили актовата фотография Joy Joy
 Кате , с цялата ми любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 61
няма нужда да го криете просто го представете от добрата му страна колко хубава еКАТЕТО с какво модерно мислене е,но всичко в рамките на добрия тон без да прекрачва  границите на примерното поведение Heart Eyes

# 62
Сноу, ти си върха  Heart Eyes и другите, които дадоха глас и ще дават, вече сме на второ място, да изкачим Еверест заедно. newsm18

# 63
Е, Кате ние пък решихме веднъж, като си те знаем да ти отдадем 1-во място, а ти се сърдиш ?  Sunglasses 

Ноиче, разбира се, че давам подкрепа на Катето и всички от агитката, които се изявяват някъде ползотворно! Peace Ако и ти участваше и за теб щях да гласувам. Спомням си разкопчаните копченца от снимката  Peace Heart Eyes
Илияс е до кривата круша с арабския. Не иска да го говори, а на баща си каза онзи ден да говори, като него т.е на български. Той е голям инат и трябва да има интерес, за да проговори. Баща му само го кара да повтаря, като папагал думи, като се обаждат родителите му и детето се дразни и не иска да повтаря. Не е педагог, а педагожката знае 5-6 думи на кръст  ooooh! Записахме го в детска градина много близо до нас - държавна, защото частна не можем да си позволим, а и не знам колко са по-добри за тези пари. Като намеря фотоапарата ще снимам Илияс, за да ви опресня впечатленията. Хапката и Хватката са опасни !  Heart Eyes Добре е ,че ти дават да ги подстригваш до кожа. Ние още се мъчим само с ножиците при фризьор, но поне се намери една жена, която го подстригва в движение и той почти не плаче.  #Crazy Аз обаче нямам нерви да присъствам , баща му отговаря за приличния вид, въпреки, че според него е супер с дълга, закъдрена коса.

Ели, дано се оправи Рая. Давай и и ентерол, ако има разстройство .

Любс, честито за мъжлето. Да е здрав и щастлив !   bouquet

# 64
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Любе, минавам да честитя на теб и половинката ти, празника!! Да е жив и здрав и много да те слуша!!!!

Ноя спри да чоплиш, защото ще те бия!!!!
Не карай момичетата да гласуват, защото ме е срам от тези ми участия в този конкурс.... както виждаш съм си свалила и снимката с тигровия сутиен!! Участвах в изблик на лигавня и лудост.... Embarassed

Галееее мини да кажеш две мили думи в темата.... забравих те!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, аз с моите социални онтакти, както и ги наричаш, вече нямам време и в кюто да вляза!!! Embarassed

Деси, много ми харесва предложението за сродяването, ама много... тя ноя като една майка героиня, колко му е да изтърси още едно!!!! Joy hahaha hahaha baby_neutral

# 65
Сноу, сега ще си изпатим, Голямата Стъпка се появи. newsm43

За бръсненето не е сигурно, че ще дадат, до сега не сме го правили този момент. Въобще има ли истина в това, че се сгъстява косата при бръснене? Но, специално избрах петъка, за да ги води баща им Twisted Evil А татето на арабски ли му говори? Все ще проговори в един момент, както се надявам нашите да направят с българския. Heart Eyes

# 66

Ноя спри да чоплиш, защото ще те бия!!!!
... както виждаш съм си качила и снимката с тигровия сутиен!!

На бой и сръбска музика издържам, макар и трудно Twisted Evil Стига си спичала ентусиазма на момичетата, въпрос на вътрешно-подфорумска чест е за нас. Mr. Green Бързо да кажеш колко ни обичаш. Heart Eyes

# 67
Любе, Честит Рожеден Ден на половинката ти !!! Да е жив и здрав и още много години да си празнувате заедно. Ех, и вие как сте се намерили две рачета  Hug. Много щастие ви желая.

НОЙчЕ  имам предложение  4акаш КАТЕТО да се ожени и да роди в зависимост от по0ла на детето и ти раждаш 4то и ги сгодявате така ще скрепите връзката и по кръвен път baby_neutral baby_neutral baby_neutral
А, като гледам Катето как се е забързала да се жени, май сватенцето доста ще почака за сродяване  Joy. Хайде, Кате, миличка, нали ти казах, че ми се тропка хорце  Mr. Green.

# 68
Кате, то не може една жена само с интелектуални знания да блести. Naughty Ако има и физика, ех-е-е ! Защо ли все не вярвям на онези мъже, които казват, че са били привлечени интелектуално от жени  ooooh! Outta Joint  Но ако има и едното и другото е супер !
Хайде, Кате не ни бий  #Crazy И аз нося на бой и тухли четворки също нося  Mr. Green

Нойче, аз не вярвам на това със сгъстяването на косата. Защото броя на корените на косата си е един и същ, а дебелината на косъма генетично определена...така си разсъждавам математически  Simple Smile

Башир говори на Илияс на български, само ако му напомня започва на арабски или, ако са сами, май  newsm78
А-а-а и когато гиддо и гидда се обадят също .

# 69
А-а-а , и някаква завист започва да витае в онзи конкурс.   Thinking

Започвам да се чудя как могат някои хора да се взимат толкова насериозно, особено във виртуалното пространство  newsm78

# 70

Нойче, аз не вярвам на това със сгъстяването на косата. Защото броя на корените на косата си е един и същ, а дебелината на косъма генетично определена...така си разсъждавам математически  Simple Smile

И аз така, но ако мина  с бръснача, от едно място излизат три косъма наведнъж. Косата им не е малко, но е прекалено фина.

Ели, и аз как съм се забързала за още едно ако знаеш. Mr. Green Как е Рая? Heart Eyes

# 71

Деси, много ми харесва предложението за сродяването, ама много... тя ноя като една майка героиня, колко му е да изтърси още едно!!!! Joy hahaha hahaha baby_neutral[/i]
тя НОЯ може и да изтърси за теб но кога ще 4уем менделсон newsm78

# 72
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Започвам да се чудя как могат някои хора да се взимат толкова насериозно, особено във виртуалното пространство  newsm78
А аз се чудя, вие кви ги дирите там, като аз съм цяла целиничка във вашата тема  Mr. Green  Joy  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Heart Eyes

# 73

А аз се чудя, вие кви ги дирите там, като аз съм цяла целиничка във вашата тема  Mr. Green  Joy  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Heart Eyes

КАТЕ оказваме ти морална подкрепа и щом има хора които се дразнят зна4и са недолюбвани Sick

# 74
Благодаря ви, момичета за пожеланията!!
Да ви се вращат стократно, както обичам да казвам!!

Поздрави на всички!!

Миленката пак се губи на фронта Simple Smile Simple Smile
Няма да те оставя на мира докато не родиш Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт