31 арабско -отпускарско-бебешка/пак с контрол на входа/

• 15 049
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
 A не тройка близнаци ще ми изядат ушите, аз със двойка едвам се справих! smile3511
Но виж се замислям за момиченце и да изпреваря Катето! smile3508 smile3508 smile3508

# 166

Но виж се замислям за момиченце и да изпреваря Катето! smile3508 smile3508 smile3508

Айде, току-виж и тук си я изпреварила bombs, и в теб има материал, недей да скромничиш. Mr. Green

# 167
е ако за Катето не остане ще тръсна едно мом4енцеи и ще и взема щерката а сега
да поохладите страстите и да си лягате аз отивам да приспивам даяна и после ако още пишете се връщам

# 168

Айде, току-виж и тук си я изпреварила bombs, и в теб има материал, недей да скромничиш. Mr. Green
А тука все едно срещу вятара бягам, и тя назад да се върне не ще я стигна!
Е като кърмех и аз бях с дини, но ако Кате къърми, може Сердика да отвори!и Делта да фалира! Misc Baby Bottle

# 169
ох аз си лягам! newsm46
утре пак, то за неродена петкана говорим ние!
те нека дойдат момите, пък току виж мимето или миленчето са взели Атли! smile3521 smile3515

# 170

Е като кърмех и аз бях с дини, но ако Кате къърми, може Сердика да отвори!и Делта да фалира! Misc Baby Bottle

Ето я зестрата, млекоцентрала Joy hahaha hahaha Креми, Heart Eyes за идеята. Лека нощ и от мен

# 171
# 172
Добро утро и мерси за кафето Simple Smile Лек ден ви желая. Heart Eyes

Ели, от сън спомени няма Twisted Evil, за рождения ти ден да ти изпратя билет за връщане, че да влизаш в релси. Laughing

# 173
Добро утро и мерси за кафенцето.Второ ще сипвам,4е не мога да се събудя.
В 10.30 отлепих и сега нищо не ми се пипа,а трябва да готвя,4е и моито мъжле на сандви4и го кара Embarassed

Любе тук сме 2 в 1.И ние си я 4акаме,но тя срамежлива момата Heart Eyes
СНощи към 10.30 се обадих на една приятелка да питам номера на един ресторант и тя милата изтръпна,помислила си 4е съм родила. Laughing

Кате,благодаря ти 4е махна снимките и остави една малка дето с лупа да я гледаш,но машала наистина изглеждаш СУПЕР.Хаиде сега пусни ми другите на ли4ни и аз да ти се порадвам Hug

като гледам И миленчето ги изкарва от един калъп!!! gydi
Ние докат ви стигнем!!!! family6

Ха ха ха верно е Креми.Баси силният ген.Само Халид дето е малко светло кестеняв като мене Laughing

Оставям ви и отивам да готвя Hug

# 174
  • In a surreal moment!
Добро утро момичета !!! Много сте изписали снощи ... Катенце , малка снимчица си ни оставила , глътнах екрана ама те видях !!! Хубавица си ни ти и тоалетчето е прекрасно !!! Цветка ме врънка за бюстие - не се вижда добре , но аз за такова го взех , да знаеш къде можем да намерим - тук при нас само едни ....за комари без ц...   Лек и ползотворен ден на всички , аз ще ходя да се боря с едно гадно главоболие , ще ми идва и ме върти на шиш ... да му се невиди и женската ни съдба.... Heart Eyes

# 175
  • по пътеката
кате и аз след миленка, нищо не видях,моля те пусни ми ги за малко на ли4ни!липсвах снощи, много хубаво не е на хубаво, но карай, поне се размина с малко и казвам да пази бог! ама гепнаха на линда дамската 4анта, какво ли са си казали мизерниците,4ужденка по здра4 и хоп гадна изненада, кукла, мокра кърпа и обвивка от яйце нестле!дойде ми приятелка преди да се върне в страната си за ваканцията и айде да  я изпратим и навръщане -нападение по сицилиански -мотор с двама мафиота! рева детето, но поне й мина бързо,след като подарих друга !аз 4анти в тунис не нося! затова ходя като тинейджърка, нищо,4е ми е  дебелко отвсякъде! Sick #Cussing out #2gunfire
голямо писане, голямо будуване е било, леле! мерси сега за кафето и аз имам три пред мене да си ги копна ,4е рано се надигнах, щ? съм болна дове4ера за сън! ooooh!
миленке, ако беше излязла линда като моя род, щяха да се усъмнят, синеока, пепеляво руса и бяла като наш? сирене,кой ще ми повярва,4е тати й е араб4е!я да си мяза на техния, 4е да няма проблеми кой на кой е! #Crazy newsm78
пепке, слънце, пий хапове, кофеинови таблетки, помагат! Peace

# 176
  • по пътеката
да ви кажа сега знам защо са се наложили дрехите,джеби, хиджаби, бурки и тем си широки дрехи , да си скриват, какво имат отдулу,за да не дразнят  крадците!многоразумно покрай другите  при4ини и още една рационална! винаги в традициите има резон , не е ей така тупнало от някъде!

# 177
Марси, какви са тези гангстерски екшъни, добре, че Линда е ок, можеше да падне, абе, не ми се мисли Sick отделно психическата травма за детенцето. Дано по-бързо забрави тази случка. Hug

Пепи, тук пият панадол за всичко, дано да си по-добре вече. Heart Eyes

СНощи към 10.30 се обадих на една приятелка да питам номера на един ресторант и тя милата изтръпна,помислила си 4е съм родила. :lol

Тя да не си мисли, че само с това ще се разминеш.   Laughing

# 178
  • по пътеката
не тя даже не разбра,какво стана,аз й казах като заминаха и тя се разплака,4е й няма 4антата! аз не съм по крясъците! 4антата беше в мене с кошни4ката с дисковете , стисках и двете,а с другата ръка държах линда, 4е тя не ги искаше ве4е и подска4аш?!това на 100 м от нас!тя не осъзна  ,не знам дали има идея какво е кражба, мисля,4е е трудно да се обясни на едно дете!може би загубата ще я светне за  гадостта!

# 179
не тя даже не разбра,какво стана,аз й казах като заминаха и тя се разплака,4е й няма 4антата! аз не съм по крясъците! 4антата беше в мене с кошни4ката с дисковете , стисках и двете,а с другата ръка държах линда, 4е тя не ги искаше ве4е и подска4аш?!това на 100 м от нас!тя не осъзна  ,не знам дали има идея какво е кражба, мисля,4е е трудно да се обясни на едно дете!може би загубата ще я светне за  гадостта!

Е, поне това й е било спестено въпреки разочарованието от липсата на чантата. Никой не е застрахован никъде, ами да не дава Господ.

Общи условия

Активация на акаунт