31 арабско -отпускарско-бебешка/пак с контрол на входа/

• 15 047
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
  • по пътеката
другите май отпрашиха на плаж! права си, ноя! Hug Peace  bouquet

# 181
другите май отпрашиха на плаж!

Новата сватя е тук, умува как да прославим българското мляко като изпращаме продукция за Middle East и реализираме пачки за зестрата същевременно. Mr. Green

# 182
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Не съм отворила очи и започнах:

Ту така, Ту такаТрябва да се работи, няма как!!!  Embarassed

# 183
Така доникъде няма да я докараш smile3532 smile3532, трябва рационализация на производството в глобален мащаб, а не само за домашно самозадоволяване Twisted Evil

# 184
Добър ден и от нас!  bouquet Много сте писали?Снощи е било"при нас е весело"!Милото Кате,пак тя го отнесе! Joy
ама гепнаха на линда дамската 4анта, какво ли са си казали мизерниците,4ужденка по здра4 и хоп гадна изненада, кукла, мокра кърпа и обвивка от яйце нестле!дойде ми приятелка преди да се върне в страната си за ваканцията и айде да  я изпратим и навръщане -нападение по сицилиански -мотор с двама мафиота! рева детето, но поне й мина бързо,след като подарих друга !аз 4анти в тунис не нося! затова ходя като тинейджърка, нищо,4е ми е  дебелко отвсякъде! Sick #Cussing out #2gunfire
Марси,преди 3г.имах подобен случай.Алекс на 5-6м.спи в къщи,а аз до магазина на около 50м.притичвам да купя нещо.Връщам се и нося покупките,в които имаше и яйца.Почти на 2м.от вратата ми преди да си вляза 2 мотористи,ме загледаха малко преди това.Направиха завой и аз помислих,че ще ме свалят(нормално за Тунис,чужденка).Да,но,не.Всичко стана зад гърба ми.Като освен торбички,носех портмоне и GSM(последен модел SAMSUNG)Не разбрах как стана,но зад гърба ми.Дръпна ми торбичките,GSM и портмонето паднаха на земята,а аз глупачката стискам яйцата.Откраднаха ми GSM,а портмонето си го взех.Почнах да ги гоня,а те най-невъзмотимо ми помахаха с ръка за ЧАО.Имах още 1 GSM в къщи,но беше старият ми.Звъня на мъжа ми и рева,защото се изплаших.Той в първият момент не разбра защо плача.Беше голям екшън с лош край за мен(останах без телефон).От тогава,очите са ми на 4.После ги видях още 1 път.Влизаха и при свекъра и свекито през ноща ,до като спят.На 2 ет.,в къщата има 2 овчарки,през прозореца на кухнята.В спалнята,взели панталона на свекъра и обрали парите,GSM му и още някакви дреболии.Свекито става сутринта и отива до кухнята да пие вода и какво да види.Влизали крадци. #CrazyОпасни са тези тунизийци.  #2gunfire (само лошите)Ни араби,ни европейци!
Е,аз ви отегчих!Приятен ден момичета!

# 185
Марси какви са тези екшъни  Shocked Ужас.Замазваи положението с нова 4анта и аксесоари.Как да му обясниш на детето,за кражбата,4е на някои хора така им е по-лесно.Повръща ми се от такива типове #2gunfire #Cussing out
Дидонке,практи4на и съобразителна домакиня си,да не с4упиш яицата Joy Извиняваи,представям си какво ти  е било тогава:hug:
Нои4ке  какво стана с басеина Grinning И малката мрънка,но аз не мога да дишам Crazy

# 186
Дидонке,практи4на и съобразителна домакиня си,да не с4упиш яицата Joy Извиняваи,представям си какво ти  е било тогава:hug:
Виждаш ли ?И милото го оцени и ми купи веднага нов GSM. Joy Joy Joy
Сега ми е смешно,като се сетя,но тогава!?Винаги съм мислила,че там не стават подобни неща.  newsm78

# 187
http://zavedeniq.com/varna.htm
Специален поздрав за Марси,Любето и Свеар!    bouquet

# 188
  • по пътеката
шокран, дидке! отивай и на място сортирай кои стават, хахаха! аз оби4ам до морето, годзилата, ако стои, да ми пази места отсега!казаха ,4е има много промени,дано само хубави!абе да стигнем до бг ! Praynig Hug
дидонке, ама и ти си имала моя екшън с торбите и бебе на ръце, ама му хванах на гадняр4ето ръката в палтото ми!, гсм са ми крали от външен джоб, но тогава не съм убедена бг или тунизийци бяха, 4е аз бях с българи  и се бях улисала!та допускам, 4е може  и бг  да е, нямаше хора наоколо зимата! #Cussing out

# 189
МАРСИ добре 4е само с това сте се разнимали и ЛИНДА е добре
КАТЕ ако може пусни ми на ли4ни как само с дума указваш снимките и как пускаш цял албум само с 1 снимка/ако не е тайна разбира се/
аз станаха рано след 3 4аса сън за да се замета да сменя роклята на сами и да се върнем преди даяна да е станала-успях и в 2те Grinningпосле им направих закуска и легнах и до сега
СВАТЕ погледни ми аватара-подарък за зетя

# 190
Марси и Дидона, донесоха ми Ескимо Кидс от Бг, като сироп за децата, 3 опаковки. Преди време вие бяхте писали нещо, но не обърнах внимание. Колко време е един курс, следва ли прекъсване? Какви ви бяха отзивите?

# 191
Марси и Дидона, донесоха ми Ескимо Кидс от Бг, като сироп за децата, 3 опаковки. Преди време вие бяхте писали нещо, но не обърнах внимание. Колко време е един курс, следва ли прекъсване? Какви ви бяха отзивите?
newsm10
Хубаво сиропче!Подходящо е за зимния период.Сега има мн.слънце,плодове и риба.Обогатено с витамини А и Д,омега-3 и омега-6 мастни киселини и рапицово семе.Стимулира апетита и имунитета.Абсолютно натурално.По 1ч.л. дневно.Изчакай есента!Курса е 1оп.  Peace

# 192
  • по пътеката
така дидонка каза 1 м , оба4е, ние бяхме много назад с килата и ни ко дадоха за 3 месеца, по избор месец -по4ивка, тоест през месец или 3 месеца при необходимост от ударна терапия, та аз го направих януари, февруари, март! доволна съм, пак ще заредя! колко са в бг?

# 193
Добър вечер!!

Аз вече съм си в къщи след час и половина път от работа.
От 1-ви юли, пътя, по който минавах стана платен, та сега заобикалям по страничните пътища  Sick

Дидонче, мерси за сайтчето, ще се възползвам най- вероятно  Wink

Ясминка, ако, четеш  Hug , май септември ще ти досадя за един ден в София,
Очертава се, че май ще трябва да остана там след като пристигна  Sunglasses
Ще ти пиша на лични подробности.

Миленка, още си онлайн  Hug
Дръж се до другата събота, Хая, че да не се излагаме  stork-girl smile3541

Лека и спокойна вечер!!!

# 194
Аз четох някъде, че курсът бил 2 шишета и почивка 2 месеца, 12 лева са в Бг. и са шведско производство.

Общи условия

Активация на акаунт