31 арабско -отпускарско-бебешка/пак с контрол на входа/

• 15 010
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Пепи ,Дидона ,Момичета как е времето в Бг
Тук и вече топло ,а по вечерите е малко прохладно Очакваме скорпиончета По цяла нощ се въртя и търся по ъгълите Като изгася лампата все си мисля че идва Мечтая си за едно хубаво наспиване в нашата България
Свеар,през деня е топло,а вечер е приятно.Сега е прохладно.Ние в Тунис нямаме скорпиони!Мисля само в пустинята.Вие къде точно живеете?

# 256
5 станици  вие ме разбихте днес! smile3514
кога ще чета, кога ще пиша а и да спя трябва!
катето гледам и тя се вихреи, сега почвам да чета ама да не затвори млекозавода до тогава!
Тази вечер май бандата ана шаро е с пълни редици!

# 257
върнах се,и да  отговоря на НОЯ и по стрелбища по движещи капа4ки и с ловна съм стреляла
СВАТЕ какво стана newsm78.браво на зетя явно после заплатите само за козметика ще отиват
КАТЕ после ти ли ще пускаш новата newsm78

# 258
5 станици  вие ме разбихте днес! smile3514
кога ще чета, кога ще пиша а и да спя трябва!
катето гледам и тя се вихреи, сега почвам да чета ама да не затвори млекозавода до тогава!
Тази вечер май бандата ана шаро е с пълни редици!
На Ноя ще пишем отсъствие.

# 259
Свате,Катето готви охлюви с момента и не може да ти отговори! hahaha hahaha hahaha

# 260
Свате,Катето готви охлюви с момента и не може да ти отговори! hahaha hahaha hahaha
значи новата тема  ще се нарича приложението на офлювите в арабската тема

# 261
креми как са мъниците?върна ли се приятелката ти?

# 262
Дидона    аз съм живяла 3 год в родния град на мъжо от нас е на 30км там няма скорпиони поне в техния район защото градчето е много старо След това живеех в Рабат 2год и 2 год в Казабланка и после тук Курибга тук има много фосфат и най големия завод за фосфат в цяло Мароко ВКаза и Рабат няма скорпиони даже и в околностите ,но тук са страшно много Ние живеехме на втория етаж и миналата година влязоха два през прозореца  и няколко по стъпбите От миналата година си построихме къща но живеем долу по простата причина че не сме завършили горе Сега сме сложили мрежа на прозорците но се очаква атака изпод под вратите Ще взема да викам и Пепи със снимката Къде си Пепи
Имали на нощна стража още някой  

# 263
приятелката ми се върна!и е мног по добре!
Кате и аз охлюви готвя, голяма забава това! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 264
тук съм СВЕАР ако ти трябва помощ само свирни Peace

# 265
Аз се включвам в нощния отбор на охлювите ,докато не просветне и скорпионите отиват да спят #Crazy

# 266
  • In a surreal moment!
тука съм и обичам охлюви с ориз и пане не са лоши мммммммммм   опааа нищо лично !!!!

# 267
Ох,аз умирам от страх,само при мисълта за скорпиони! ShockedОт отровните ли са?

# 268
Дтти как сте Свикна ли малката кукла с басеина Как върви при теб
Дидона   Ами отровни са и големи и черни Но не се плаши нали сте на далеч Това е едно от предимствата на Обединената Европа 

# 269
Аз се включвам в нощния отбор на охлювите ,докато не просветне и скорпионите отиват да спят #Crazy
Peace

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 02:21 от dtti

Общи условия

Активация на акаунт