Обичате ли да се гримирате 4

• 22 267
  • 548
  •   1
Отговори
# 120
Охо,имаме си пак конкурс  PeaceДа се надяваме на повече участнички този път,Zorie,iguanka,roza66 и другите.Кошничке и ти се причисли,от предишните участнички някой изчезнаха май.

Ооо,не мога да се меря с вас Blush.За сега ще черпя идеи Grinning

# 121
охоо конкурсче... ще се пробвам и аз и ако ми се получи ще кача и аз снимки..
а ето междувременно какво намерих
 http://club.passion.ru/viewtopic.php?t=73410&postdays=0& … 078a28beeaf9483f4
Като разгледах линка,всички страници обаче не само тая,има някои добри неща.Разгледайте.

# 122
охоо конкурсче... ще се пробвам и аз и ако ми се получи ще кача и аз снимки..
а ето междувременно какво намерих
 http://club.passion.ru/viewtopic.php?t=73410&postdays=0& … 078a28beeaf9483f4
Като разгледах линка,всички страници обаче не само тая,има някои добри неща.Разгледайте.

Права си karmen, наистина има добри неща!

Също така ми хареса как е поднесен снимковият матерял-снимка на устни, снимка но окото от най- раэлични ъгли, така може да се раэгледа по обстойно техниката на грима Peace

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 14:28 от djesmin

# 123
определено има хубави неща.някои снимки на очи са сложени твърде блияо една до друга и се размазва ефектът от различните гримове.

# 124
Някои от нещата аз съм ги пускала в предишните теми,но май няма снимка на цели лица.Иначе има хубави идеи. Peace

# 125
  • СОФИЯ
Охооо отново конкурс ЧУДЕСНО  Peace

# 126
  • Между гори и планини
Момичета аз да попитам един глупав въпрос - с по колко снимки може да се участва в конкурсчето ви? Ако се реша са се гримирам и снимам. Другия въпрос - цялото лице или само очите?

# 127
Охо,имаме си пак конкурс  PeaceДа се надяваме на повече участнички този път,Zorie,iguanka,roza66 и другите.Кошничке и ти се причисли,от предишните участнички някой изчезнаха май.
Не мисля да участвам-само ще гласувам; нямам хубави сенки като вашите, а и не ме бива толкова... само ще се срамувам Peace

# 128
Според мен има дота добри неща в този руския форум, говоря за всички страници не само за тази

# 129
  • Варна, а по празниците в Ямбол
цък, конкурсчее ли надушвам??? Whistling Mr. Green

# 130
Според мен има дота добри неща в този руския форум, говоря за всички страници не само за тази
Peace Peace

# 131
Момичета аз да попитам един глупав въпрос - с по колко снимки може да се участва в конкурсчето ви? Ако се реша са се гримирам и снимам. Другия въпрос - цялото лице или само очите?

Снимка на отворени очи, снимка на эатворени очи и снимка на цялото лице Peace

# 132
  • Габрово
Наистина имало доста добри неща в руския сайт, а аз бях разгледала прибързано само първата страница на която нищо не ми хареса. Най-харесвам лъскавите сенки и много ми е чудно как го постигат този ефект- май слагат нещо допълнително за блясък...

# 133
Не мисля да участвам-само ще гласувам; нямам хубави сенки като вашите, а и не ме бива толкова... само ще се срамувам Peace

игуанка,темата е за летен грим,а ти беше показала много свежи неща,така че включвай се инедей да скромничиш! Hug

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 19:25 от bubi0909

# 134
За качване на снимките www.bgmama.multiply.com user: bgmama pass: konkurs
Папката, в която трябва да се качват се казва "Трети конкурс за грим"

Общи условия

Активация на акаунт