Обичате ли да се гримирате 4

• 22 283
  • 548
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна, а по празниците в Ямбол
а с 2 снимки, без тази със затворените очи дали се допуска до конкурса? Embarassed Mr. Green

# 331
ако нямаш снимка на затворени очи,пусни само две.предполагам и другите няма да имат нищо против.

# 332
а с 2 снимки, без тази със затворените очи дали се допуска до конкурса? Embarassed Mr. Green
Защо не?Важното е да има желаещи.

# 333
  • Габрово
И мен ме дразни да се снимам със затворени очи... имам ужасни клепачи в сравнение с всички останали. Кате, едва ли някой ще има против, пускай две снимки Peace

# 334
Ето малко злато от мен,в действителност е много по-блестящо и наситено.Може би от светкавицата нещо не излиза на 100 %.Харесва ми как ми стои на очите,мисля,че ми подхожда,а вие?

# 335
Кармен много е хубаво! особено на първата снимка. Можеш да сложиш отдолу на окото по-тъмен молив в кафяво, пробвай може пък да ти отива.

# 336
  • Варна, а по празниците в Ямбол
нещо не мога да се справя със снимките - малки ми се струват и не си личи гримът както на вашите???
Да ги пусна да ги видите ли, ако не отговарят на критериите ги махам??? Какво да направя?Вече 15 път разглеждам албума и не мога да се реша да пускам ли, да не ли??? моите са изрязвани от снимка в по-едър план?  newsm78

# 337
  • София
katyadjin ,пусни ги тук:)

# 338
Пускай ги де, не се притеснявай толкова? Не му мисли. Wink

# 339
  • София
Креолка,Буби-айде да се запишем тогава:...

Кармен,супер е грима...

# 340
То отдолу цялото ми око е подчертано също в златно,ама не си личи.Кате,пусни снимките,може да ги увеличим и да ги сложим в папката.Хайде,чакаме те. Peace

# 341
Karmen, отива ти - на мен ми харесваш такава златиста Simple Smile

# 342
Исайкова пишете и мен в курса,идвам с вас,стига да е есента-сега съм с децата по цял ден.
Страхони снимки,по късно ще пусна и моите,дано размера е добре,че не знам и аз къде да ги оправям.

# 343
Karmen, отива ти - на мен ми харесваш такава златиста Simple Smile
Да бе,и аз се харесах,слънцето се отразило в очите ми. Grinning

# 344
  • ES
Креолка, почвам да се навивам и аз да си взема очна линия, но кафява или някакав друг цвят, черна - не.

Кармен, ти си много красиво момиче, с много правилни черти и за това всеки грим ти стои така хубаво, нямаш нужда от много работа по лицето си.

Момичета, какво представляват сенките Руби Роуз, ако някоя от вас ги има снимка, моля нека ги покаже.

Валка, неотразима си, при все, че си и бременна. Вярно не си в напреднала бременност, но аз като си спомня в 16-17 седмица не ми беше до нищо, свързано с разкрасяването ми, камо ли за грим.

Поздравления на всички участнички в конкурса.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт