Ний сме мами дебеланки, АВГУСТОВСКИ сладуранки

• 11 260
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
И на мен няма да ми липсва коремището, даже напротив. Искам пак да се видя без корем, големи тежки бутове и походка на баба костенурка. Да не говорим, че ръцете, лицето и краката ми така се подуват, че все едно съм надувана с помпа. А изследванията показаха, че нямам белтък в урината, както се опасяваше моята докторка, ама въпреки това......и тоя целулит, ох нямам думи. По-кошмарно не съм изглеждала никога. Cry

# 46
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте и от мен  Hug
Да се от4ета от Жк- то днес. Вси4ко е наред с бебо, но кръвното ми бе6е ниско 95/75, при изпито кафе сутринта. Аз оба4е се 4увствам идеално, така 4е не ми пре4и. Доки се обезпокои от килата, 6тото от май месец не съм ка4ила ни6то, седя си +8 и това е. Няма мърдане. Той предположи, 4е е от Омега 3 които пия и ми каза да престана. Ина4е ми обяснява6е 4е +8 кила са си много добре, ама да сме проверили. Корем4ето е порастнало с 2 см, слава богу- расте.

На връ6тане от доки, се отбих и купих хавлийка, тензухени пелени, подпланки за кърма4ки и ръкави4ки. 4ак не можах да повярвам, 4е намерих ръкави4ки, явно само в този магазин ги има.

Grinning Мъжо като разбра какво ми е казал доки, ми 4ете едно конско(аз незнам кво съм виновна) и веднага ме ка4и в колата и ме заведе да ядем пони4ки с малини и бял 6околад. Аз оба4е отказах, 6тото такива мазнотии не ям. Ама той си хапна милия.
Е хапнах и аз по- късно- здравословно и сега мисля да му ударя една бири4ка и тумбалалайка.  Mr. Green

Да попитам, на колко градуса мислите да перете дре6ките  newsm78

# 47
  • Stavanger,Norway/ Varna
Божеееее, 4ак сега ми хрумна да вляза в някой норвежки форум и да по4ета за какво иде ре4. Попадам на тема, където една мама пита другите мами, вси4ки пред раздане, колко им казват докитата, 4е се о4аква да им тежат беб4овците до термин. Еми ей такива са ми о4ите  Shocked. От 20 отговорили вси4ките са дали над 4 кила, само една мам е с 3700.  #Crazy
Ми, ни6то 4удно, 4е са се притеснили за мен, 6том се о4аквало да родя беб4е 3100. Ми те тука гиганти раждат тези хора.

Лелее Shocked

# 48
Божеееее, 4ак сега ми хрумна да вляза в някой норвежки форум и да по4ета за какво иде ре4. Попадам на тема, където една мама пита другите мами, вси4ки пред раздане, колко им казват докитата, 4е се о4аква да им тежат беб4овците до термин. Еми ей такива са ми о4ите  Shocked. От 20 отговорили вси4ките са дали над 4 кила, само една мам е с 3700.  #Crazy
Ми, ни6то 4удно, 4е са се притеснили за мен, 6том се о4аквало да родя беб4е 3100. Ми те тука гиганти раждат тези хора.

Лелее Shocked
   Joy
за килата аз съм + 10, но от предната бременност имах да досвалям още около 5, така че значи общо около 15, ако ги задържа до раждането ще е идеално, като родя да смъкна 10 и после тези гадни 5, трябва да се замисля за специален режим на хранене след като родя за да не стана +20 хи хихи

# 49
Ех, ама вие ако не си говорите за секс, си говорите за килограми Laughing
Аз съм +12 и много ме е страх,че като отида  утре на ЖК оная кукундрела пак ще ми се кара (последния път ме заплаши, че ако съм качила повече от 1кг ще ме върже там, а аз съм качила 2
Уж само дини ям.....ама то като седна Laughing, половин не ми стига Laughing
А за раждане още не ми се мисли, макар че имам чувството че от нерви това бебе ще тръгне да излиза по рано.....

# 50
  • София
Айде и аз да се отчета, не съм влизала от 3 дни. Липсвахте ми, ама чистене, чистене...

МАНЧЕВА, ЧЕСТИТО !!! МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ  Hug

Аз днес бях на ЖК и о какъв късмет, моята докторка вече има 4Д, само че в момента й е демонстрационен апарат, т.е. не е официално в ценоразписа. Разбира се ме гледаше 1 час на него и не ми взе пари.  За първи път виждам бебо на 3д и 4д. Толкова се изкефих, а майка ми егати късметлийката, за първи път дойде с мен и хвана най-хубавото. Бебо ни се плезеше! И видях в реално време как си отваря устата и пие вода...е това ако не е кеф..  Laughing Видяхме му и атрибутите, бащичко  Mr. Green

Трябва да излизам, целувам ви, прегръщам ви. Поговорихме си с лекарката, че най-опасните седмици са 32-34 - тогава започва и завършва този процес с развитието на алвеолите в белия дроб, така че мами, които сте в тези седмици почивайте много!!!

# 51
Когато отидохме с таткото на 4Д видеозон и видяхме сладката бебка откачихме от щастие.
На таткото му се насълзиха очите без малко да ревне от щастие. Представям си като си я видим на живо и си я гушнем , вече тръпна в очакване.

# 52
  • Варна
Момичета, да почерпя!!!
Едни наши приятели се сдобиха с дъщеричка днес към 01:00 часа. 3 килограма 50 см. Перфектни мерки  Wink Да им е жива и здрава. Стана ми толкова хубаво като разбрах, целия ми ден някак се осмисли.  Heart EyesНямам търпение да се видим с таткото да разказва.

Сега по ред Simple Smile))

МАНЧЕВА, ЧЕСТИТО БРАКУВАНЕ!!! Дълъг и щастлив семеен живот от нашето семейство  Hug  bouquet

И аз да се отчета, бях при моята докторка в понеделник. Най-сетне ми написаха болничния (добре, че беше една друга акушерка на смяна, че тая моята....само ме бави...). Доки каза, че всичко е наред с нас и не ми изтичат водите бавно (както си бях внушила по някаква причина  hahaha Все пак околоплодните води са намалели, но защото беб вече е голям. Доста тясно му било на миличкия...вече е 2800 (минимум 2600!). Видя ми контракции на видеозона , явно по-стабилни, защото ме попита учудено "Не те ли болят?". А в случая нямах болки...Реши непредвидено да ми направи и гинекологичен преглед, за да види дали всичко е наред с шийка, разкритие и т.н. Оказа се, че шийката ми доста се е скъсила, но разкритие нямам и тапата си е на мястото  Wink Иначе плацентата ми е 1-ца. Simple Smile Най-хубавото е че ще раждам при моята докторка. Бяха ме излъгали, че израждала само секцио и аз не бях повдигала въпроса досега. И така... Запишете ми в списъка, че ще раждам в МАЙЧИН ДОМ - Варна Simple Smile)

Аз преди почти месец бях +12 сега не ми се мисли колко съм  Crazy

Цоци, за количката - ние взехме на Cangaroo,  модела Vision -

# 53
  • вкъщи
здравейте и от мен!
честито на младоженците!много любов и безкрайно семейно щастие им пожелавам!
на мен днес ми е едно криво,настройвам се психически за секцио,но не мога да повярвам,4е това от което най много се страхувах ми се случва.бебето е  в такава позиция,4е се опитва явно да се обърне както трябва,но му е  трудно и много ме боли при всяко наместване и ритане.виждам му главата от лявата страна,а корема ми стана много разлят настрани,не е остър като до преди 3 дни.ама то и бебока е напречно разположен затова.
моля мамите,които са раждали секцио да споделят как е минал периода на събуждане след упойката и после възстановяването.за колко дни са се почувствали отново нормално,кога са можели да обгрижват бебето.а бебетата през тези 3 дни докато сте в интензивно верно ли не ги виждате?аз ще откача,ако не си виждам бебето,нали първите часове са най важни,а и как ще го кърмя милото,нали коластрата е най важна, а тя е само първите дни.
съжалявам ,ако въпросите са ми тъпи и не вълнуват пове4ето от вас,но аз съм изпаднала в страшна дупка,депресията яко ме  е обхванала.старх ме е да не тръгна да раждам,бебето ми уж било дребно,в4ера беше 2100,а преди 3 седмици 1800.възможно ли е това?или не са измерили в4ера както трябв а предвид кофти позицията на детенце.

# 54
Ехо, Марианамама, как ще ти е дребно детенцето. Знаеш, че на размерите от ехото аз много не вярвам. Но тук по моята книжка (и в нея има разминавания, де) пише, че бебките в тези седмици са 2100 - 2300. Тя заради това моята лекарка ми се пули, че детето ни е едро (2500 - ако и вярваме).
Аз също исках да раждам "нормално" и много се изплаших миналата седмица,когато бебе се обърна. Дори плаках кратко. Не се тревожи! Първо, че моето вече се напъва да се обърне пак и второ, че много жени предпочитат секциото. Те не са по-глупави от нас. Явно си има своите плюсове. Всичките ми познати, които родиха секцио, сега си кърмят. Дори една от тях на 3-тия ден си тръга от болницата.Аз не съм преживяла това, но знам какъв е шокът изведнъж да ти сменят "родоразрешението" и съвсем да не знаеш какво ще сане. Изпращам ти една успокояваща прегръдка. Аз лично много започнах да се страхувам от момента именно, защото не знам какво ме чака. И пак ти казвам - няма нищо без смисъл. Когато  бебето се обърна, аз си дадох сметка как нищо не зависи от мен. И да лежа, и да пия хапове и да се стревожа - то,бебето, си намисля пътя и ми се смейка! Дано мамите, които са раждали така бързо те успокоятЕнти, радваме се заедно с вас за срещата ви!

# 55
Привет на всички  Hug
След почти едномесечна одисея около смяната на доставчика аз най-сетне отново имам интернет. На никого не препоръчвам Вестител #Cussing out  Дано не съм пропуснала нещо важно през това време.  Simple Smile За всеки случай поздравявам всички, на които се е случило нещо хубаво и съчуствам на всички, които са се сблъскали с неприятности.  Simple Smile
Имам въпрос към майките, които ще раждат в Токуда - има ли списък с необходимите неща за там - за майката и за бебето.  newsm78

# 56
marianamama, спокойно и след секцио се раждат нормални бебета  Hug Надявам се все пак бебчето да се обърне, защото има и такъв шанс.
За самото секцио, аз лично предпочетох спиналната упойка, и този път смятам също нея да иазбера пред пълната, така че постоянно си си в съзнание. В София в реанимация се стои 24 часа, т.е. ако родиш сътринта  на другата сутрин те качват в отделението. Бебето ми го сложиха да го видя и целуна веднага щом я извадиха и после на другия ден. За кърменето, нямах проблеми, при секцио кърмата слиза по бавно и си се кърмехме нормално. Така, че спокойно сигурна съм че всичко ще е наред дори и да се наложи да родиш със секцио, може пък да е за добро, знаеш ли?  Hug Hug Hug

# 57
  • София
Ребека едва ли ще се вдихма да отида до там специално за снимките Simple Smile нека си ги пазят за тях! Иначе тоя тъпак фотографа каза: Даа... няма проблем някой да ви ги вземе Simple Smile е да ама не! Мерси все пак мила за услугата ,но наистина няма да отида с този корем и до там!
За килограмите вече казах+ 15  Rolling Eyes а бебо нямам идея колко Simple Smile За седмиците и на мен ми казаха,че между 32 и 34 е най-опасно! Ние утре почваме да разместваме че в събота ще се боядисва найййййййййй- накрая стаята и смело мога да кажа че другата седмица няй- късно до сряда ще си имам сглобено креватче и скринче Simple Smile и започва сладката част да изпера на бебчо нещата да ги изгладя и да му ги подредя  Heart Eyes Нямам търпение вече Simple Smile
Сега си пуснах да си изпера сакчето за болницата и утре се захващам да сложа в него най-необходимото Peace
Оп... забравих да ви кажа че днес от 11.30 до 17.00 спинкахем с моя,смятайте колко съм се изморила за тези 2 дни в които го нямаше Tired

# 58
  • UK
 Здравейте коремчета  Hug
 Херка тук съм все още  Laughing ама да видим до кога  Confused
 Аз вчера бях с жестоки болки в кръста и корема но не беше контракция просто остра болка... вечерта изпих 2x нош-па и заспах чак към 1 часа... днес станах в 10ч и пак си ме болеше... до към следобяд имах някакви странни болки но сега вече съм добре... дано да не се повтарят, че не се търпи  ooooh!
 Честито на младото семейство  Hug да са много щастливи и много да се уважавате... съхранете любовта си, имайте вяра един в друг и никога не правете нашата грешка да сте разделени по- какъвто и да е повод... това е много мъчително... бъдете винаги заедно   bouquet Hug...
 МиаМиа имаш си вече момиченце миличка...  Hug аз те издирвах да те питам ама ти сама си си написала   bouquet
 Аз днес испрах дрешките за болницата и сега се сушат на сушилята... Вчера купих прах на Сано и мирише много приятно... малко ми се виждат твърдички дрешките но като изсъхнат ще разбера със сигурност... иначе са много добре испрани и съм доволна  Peace
 И още нещо...  #Cussing out нацепена съм като с брадва  Sick ужас... вчера докато лежах на дивана по- гръб майка ми забешяза ужасно много стрии от ляво под пъпа ми  Cry ревах като малко дете  Cry толкова малко време ми остава а чак сега се нацепих  Cry не е чесно  Cry ама послеееее само да си родя мишленцето така ще се мажа с контратубекса, че ще им разкажа играта на тия гадини  #Cussing out

# 59
Хей мами, благодаря ви за подкрепата! Много сте милички   bouquet

Нашият бебо тежеше 2.087 преди 10-ина дни и нали тогава казаха, че върви в 2 седмици напред и според тях термина ми вече е 15 август- та може заради това да ме почват малко контракции и такива подготвителни нещица  Crazy
Бебо да си постои още 3 седмици поне вътре пък после, ако чак толкова иска няма да му се сърдя   да излезе и малко по-раничко  Laughing
Днес ходих на курс, напазарих дрешки и едни чехлички - след мерене на целия магазин, все нещо ми стана  hahaha После спинках, къпах се  и такива работи  Crazy

Дамяни, защо  е най-опасно между 32 и 34??

Общи условия

Активация на акаунт