Ний сме мами дебеланки, АВГУСТОВСКИ сладуранки

• 10 716
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
  • ГОре на черешата...

А изпаренията от те4ността не вредят ли на бебетата?Евентуални алергии и пр?

Абсолютно безвредни са ако се ползват според указанието - т.е. в контакт близо до отворен прозорец Peace.
Ползвам машинката още от раждането на Калоян иначе така се подува от ухапванията...

# 121
Днес, ходихме на тонове и този път така хълцахме, че това което го поставят на корема се тресеше цялото  Laughing
Да ви показа нашето легло, че иначе нямам идея как се качват снимки, но тези дни обещавам да се науча
http://avmebeli.com/aleksl.htm Simple Smile

Страхотно ти е легьлцето, браво Grinning.Да си го ползвате сьс здраве!В какви ценови вариации вьрвят легьлцата на тази фирма?

# 122

А изпаренията от те4ността не вредят ли на бебетата?Евентуални алергии и пр?

Абсолютно безвредни са ако се ползват според указанието - т.е. в контакт близо до отворен прозорец Peace.
Ползвам машинката още от раждането на Калоян иначе така се подува от ухапванията...

Много ти благодаря  bouquet

# 123
  • ГОре на черешата...
Забравих - и таблетките също са безвредни, но това сменяне всяка вечер ме изнервя, а и като че ли имат някакъв мирис Rolling Eyes. С течността е лесно - едно флаконче ми стига за цялото лято.
Даже едната ми машинка е Ароксол - гръцка, но пълнителите  на Райд също и пасват.

# 124
Ох, мами какви са тези тапи дето ви изтичат, стига моля ви TiredНаправо ме хваща много страх, стискайте още малко.

Беличка, дано да е фълшива тревогата.Няма ли нещо ново около нея.Не са ли и казали лекарите поне от какво е било кръвотечението?

За това слузестото на Констанс и аз го имам.Всеки месец около датата за цикъла, включително и сега.И аз се бях изплашила и някой от вас ми каза да си проверя дали не ми е време за цикъл-и то така се оказа.

Аз трябва да стискам поне още 3 седмици-а като ви слушам ми се струват цял век Sad

Тони, ти къде си?Драсвай по едно здравейте да не те мислим и теб newsm78

# 125
  • там някъде...
Здравейте...мами ще ми смените ли датата на терминчето..щото е на 27.08  Embarassed аз и преди писах ама сигурно сте ме забравили  Hug

# 126
С комарите въобще не ми  е ясно, какво ще правим с тия блата наоколо. И ние използваме Райд, но мисля че някой от скандинавските страни е забранен, понеже бил канцерогенен, много се почудвам  newsm78. Купих на Чико, нали уж работило на базата на ултразвук, но ефект никакъв изядоха ни кръвопийците, единия толкова се беше наял, чак не можеше да лети  Joy hahaha Joy. Единствено от стика на Чико, за мазне след ухапване съм много доволна. Гледах, че има комарници за кошари, ама мога ли непрекъснато да се отвиваме и завиваме по цяла нощ. Честно казано, идея си нямам, а при нас проблема е много сериозен.

# 127
  • София
Първо да кажа,че стискам палци и се моля с Беличка всичко да е наред! Praynig Hugи след няколко дни да си бъде в къщи , като това няма да е по рано от 3 денонощия всички болници вече са задълбени да държат по толкова! Някой знае ли в коя болница е?
Честит рожден ден на любимия на Кроки   bouquet Желая му много здраве,щастив и най-голямата радост и подарък чак..... през август! Flutter Hug
Ади тук съм бе мила.... ако има нещо гаранция ще ти пиша или обадя веднага за да знаете всички!  Hug Аз хоодих на пазар малко с майка ми за да си намеря нощница за болницта ама пълнааааа...... трагедия Rolling Eyes от бабешки нагоре и нищо не си взех освен едни памучни гащи Mr. Green пак малко като на баба ми ама едва ли ще ми е удобно с прашки  Mr. Green
Купих и 2 ве комплекчета ританки с блузка за бебчо Simple Smile да си ги ползвам като пижамка Simple Smile като имам още 2  Party много са сладки! Heart Eyes
Констанс надявам се и при теб да си е течение и да стискаш крачета  Hug

# 128
за комарите - чувала съм, че ако има бебенца много хора купуват Байгон - че нали уж са на билкова основа. но във форума не съм срещала отзиви за тях  newsm78 иначе ние сме с мрежи и не смятам да взимам нищо

# 129
  • София
За комарите и ние сме с комарници но знам от лекар че не е проблем ако е отворен леко прозореца да се ползват и машинките РАЙД с течен изпарител както и от машинките на Чико има няколко вида,по скъпи са но вършат чудесна работа! 

# 130
За комарите и ние сме с комарници но знам от лекар че не е проблем ако е отворен леко прозореца да се ползват и машинките РАЙД с течен изпарител както и от машинките на Чико има няколко вида,по скъпи са но вършат чудесна работа! 
Майка ми е питала в София и са и казали за машинките Chicco с ултразвук, 4е били спрени от внос тази година newsm78.Не разбирам дали защото са по-скьпи и няма тьрсене или защото е доказана някаква вреда.
Димяни, какви са другите видове на Chicco?

# 131
Днес ми е последния работен ден!

Другата седмица най-вероятно ще пътувам към края!

В понеделник съм на лекар! Дано  всичко е наред!

Приятен уикенд!
  bouquet

# 132
  • София
Има устройство против комари с лампичка и е - 22.50 лв.
Иам още едно което е за контакт- 19.50 лв.
Преносимо устройство става и за количка -22.00 лв
Рол-он- 11.80 лв
Сперй- 13.00 лв.
Гел- 12.40 лв.
Успокояващ гел - 9 лв.
Серията се казва Zanza No- подходяща  и за новородени бебета тъй като съставките им са напълно безвредни!За производството на репелентите са използвани индийски люляк,джоджен и лимонова трева.Електрическите устройства прогонват комарите с ултразвук!
Аз лично съм ги виждала в Пигиса и в един магазин в Люлин- http://www.bebebg.hit.bg/first.html

# 133
Привет на всички мами! Hug
Беличка, стискаме палци всичко да е наред!  Praynig Peace
Аз имам един въпрос (след 4 дни съм на ЖК и ще питам,ама държа и на вашето мнение  Flutter) : Зърната на гърдите ми са много сухи и адски нацепени  #Crazy направо виждам долния слой кожа през цепнатините и много се шашкам!!! #Crazy Нормално ли е чак толкова да се нацепят???
А една позната ме посъветва,че било по-добре за болницата да си взема папмерси за възрастни, вместо нощни превръзки. Вие какво мислите? Мен ще ми е много кофти да си сложа памперс...  Embarassed А трябват ли шишенца и бибки за бебешока в болницата ?

# 134
  • София
Здравейте, за първи път бях на мерене на тоновете, в края на 35 гс съм
В кабинета на поликлиниката в Майчин дом не можаха да ги хванат! Пратиха ме в Майчин дом в родилна зала. Там акушерката ме заразпитва подозрително кога е гледано бебето, от кого и дали съм ходала на кардиолог след феталната морфология. Искарах си акъла и от притеснение получих леки контракции. Там хванаха тоновете, записваха ги 25 мин, най-накрая акушерката каза "Доста са равни" Върнах се ва кабинета, някакав доктор ги разписа и каза, че , нямало проблем. Нямало, ама акушерката от кабинета ми каза, ако имам притеснения в събота или неделя ,да съм ходела направо ва родилна зала!!!
Изкрейзих, обадих се на професор Димитров /той ми следи извън тия по касата от поликлиниката/ и професорът, като разбра, че ми е определил дата за секциото 1 август, каза да не съм се притеснявала, имало много време. На 11 съм на преглед при него и ще му ги покажа, но дотогава ще лудна от притеснение.
Както ми обясни докторът от поликлиниката , равността на тоновете показвала готовността на бебето за раждане /била свързана със състоянието на плацентата/. Това нямало нищо общо със състоянието на сърцето на бебето.
Някой знае ли нещо по въпроса или да рева на проф. Товома да ме гледа на 3д пак /тя ме е гледала в 20 и някоя седмица, когато беше феталната морфология. Cry

Общи условия

Активация на акаунт