Ний сме мами дебеланки, АВГУСТОВСКИ сладуранки

• 10 865
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Там е работата, че й е трето внуче на свеки и не се интересуват особено живо, но пък стане ли на въпрос за гледане само се налагат. Не толкова от радост по малкото , колкото да се наложат те и да стане тяхната.... #Cussing out

Мен днес ме боли дето казвате междукрачието отвътре....сякаш бебето си прокарва път вече...много е странно и леко неприятно Simple Smile Усеща се една тежест и едно разтваряне..как да го обясня...и вие ли това усещате?

# 211
това с болките между крачието е нормално, особено като бебо си намества главата там, аз не мога да си събера краката,

# 212
  • Stavanger,Norway/ Varna
здравейте и от мен  Hug

Аз съм съ6тата с 4атала- както му викам аз  Mr. Green, ама 6те се търпи.

В4ера малко се разстроих, но си спретнах една терапия от домакинска работа. Сготвих на мъжо, изпрах половината дре6ки на бебо и малко ми просветна.
Благодаря ви на вси4ки, които ме изслу6ахте, наистина имах нужда някъде да го излея.  Hug Hug

Днес съм по- добре, поне мъжа ми е свободен и не съм сама цял ден. 6те ходим да купим вани4ка и нова Ютия, 4е на старата кабела и е много къс и ме изнервя, та да се захва6там с гладенето.

Мисля си дали не е време да приготвям 4антата за болницата  newsm78. Днес влязох в 9-тия и дето се вика, си 4акаме всеки момент.

Това е то от мен.

Има ли новини за Бели4ка ???

Поздрави   bouquet

# 213
  • UK
 Гледам за свеките си говорите  Laughing Моята слава Богу е далеч и ще дойдат само когато се роди бебко и после сме си сами с майка ми... ама тя няма да ми се бърка... от сега е така, ако не я попитам за нещо не казва... ама съмспокойна поне, че знае много неща... вчера стана на въпрос, че на една моя колежка бебенцето и има трески още по- главичката и не знае как да ги оправи а майка ми  ми обясни как става номера така, че съм спокойна, че има човек който да ги знае работите  Wink Ама определено ще гледам сама да се оправям с детето до колкото мога... мъжо ще ми помага и той до колкото може, че го е стах да сържи малки бебенца ама няма да му се размине...
 За ваничката аз съм решила да е на КАМ анатомичната... ще я купят след като родя, че вече няма място тук и не искам само да събирт прах  ooooh!
 За коланите... знам, че не е хубаво поне до 40-тия ден да се стяга но то зависи и как протичат нещата по кървенето... ако спра по- рано да кървя ще се стегна по- рано ако не когато спра  Peace...
 Гащи не нося вече защото много ме дразнят... ходя си с прашки... казват, че не било хубаво ама какво да направя като само те са ми удобни  newsm78
 Аз днес съм се разшетала... основно почистване пак на спалнята...  ooooh! ужас... добре, че няма много мебели в нея, че иначе не знам... е като сложим кошарата и скрина за бебето ще стане лудница ама какво да се направи  Peace
 Айде докладвайте как е Беличка, че все гледам за новини но никой не казва нищо   bouquet

# 214
^Ekaterina^  единствено анатомичните ванички бяха с тапичка. Обикновенните нямаха. Това беше и една от причините да я избера, а иначе се двоумях доста. Нашата също е доста голяма.
За свекито- засега казва нещо относно обличане или друго, но като цяло се съобразява с нак и както казва мъжът ми като започна да говоря нещо за бебо и тя ме слуша. Тя моята обаче е мид. сестра в детска градина в момента,а сестрата на мъжа ми е завършил акушерство и си мисля че ако се чудя нещо ще питам сестрата на мъжа ми. Ама ще видим- нека дойде бебо. Засега сме се разбрали с него кат они зипишат от болницата всички по домовете си, че сигурно ще ми е кофти да се мотаят хора около нас  newsm78

# 215
Мегита, какво шетане, почивай си  Hug занеш ли нещо за плащането в нашата болница? ако платиш 500лв на болницата , за да извикат определен лекар, от тези пари има ли и за лекаря? или трябва на него отделно да му даваш?
за свекитата да не повярва човек, не се месят засега. дано и по-нататък да продължи така  Praynig

# 216
Влизам на бързо,защото нямам въобще време...Само да питам....При поименна проверка всички ли ще са налице? Има ли мама, липсваща по мнооооооооооого уважителна причина???Гита тук ли е? А мамите в болницата - те как са?

Днес една моя позната е родила живо и здраво момиченце, 2,800гр....Термина и бе на 10.07., но принцесата е решила днес да се появи - не е било планирано и не е направено така,че да се роди на 07.07.07.......Много, много се радвам за тази моя позната!

А друга позната тези дни разбрах,че термина и е на 31.12.2007...

Мами, хубав ден!

# 217
  • UK
 Херка нямам си и на идея как стоят там нещата... но дори и да се дават от тези пари на доки пак бих дала ако детенцето ми се роди Живо и Здраво  Praynig... парите не ме интересуват само да си свърши добре работата  Peace
 Цоцоланке днес май никой не казва нищо  newsm78 ще взема да провера в профилите на всички кой кога е влизал последно за да раберем така  newsm78

# 218
  • UK
 Отчет:

за 07.07. са се отчели в темата...
 Megite, Herelina, Arven, bob4enka, Клара, ^Екатерина^, Ivy, Niya Petrova, Franito, elissee, adriana d, sonita, sis 7, mimsat, GERA, aunt ogg, shoshi84, Konstans, sladkish4e, marianamama, marsidi, Persia, Vesela, sirenna
  До тук имаме 25 мами с отчет от днес  Peace

Отивам да видя кой не се е отчел от давна  Peace

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 16:35 от Megita

# 219
Отчет:

за 07.07. са се отчели в темата...
 Megite, Herelina, Arven, bob4enka, Клара, ^Екатерина^, Ivy, Niya Petrova, Franito, elissee, adriana d, sonita, sis 7, mimsat, GERA, aunt ogg, shoshi84, Konstans, sladkish4e, marianamama, marsidi, Persia, Vesela
  До тук имаме 24 мами с отчет от днес  Peace

Отивам да видя кой не се е отчел от давна  Peace

Сладурана......Голяма сладурана си ти.....И аз чакам с теб 15 и 16.07. да знаеш.....

# 220
Привети от мен,аз днес цял ден хайманосвам,чак сега се прибрах и ми е едно изтощено,че даже ще си полегна!

# 221
  • UK
 Отчет на мами които са били он-лайн но не са писали
 От 07.07.
 Гита Ог, Pivanov, muna33, veleva, Mira(vatan1919)
 до тук са 5 мами

Отчет на мами които не са влизали
 От 06.07.
 mari_eta, tedi_eneve, Димяни, mentina, Тиги-Мигъл, rebus, vezni4kadobri4ka, malejna, bini_og, крокодил, inedica, iv4ence, Оранжево небето
 до тук са 13 мами

Отчет на мами които на са влизали от 05.07.

_MEGI_, Rebeka.Sch, Марти, Enti
 тук са 4 мами

Това са мами само от тази тема... другите не знам от кога не са влизали...

Общо всичко 47 мами... общия брой на августките мами е 126 от които 79 не са дали отчет повече от 3 дена

Цоцоланке smile3525

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 16:39 от Megita

# 222
Кумата ми си има бебееееееееенце  Joy Безкрайно съм щастлива!!!!!! Бебе Мая също е била с термин 10-ти юли и е решила да се появи днес 52 см и 3600  newsm44

# 223
  • UK
  Хайде и тук едно голямооооо честито  newsm51 newsm44 stork-girl newsm59  bigdance2 Tada

# 224
да е жива и здрава малката Мая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт