Ний сме мами дебеланки, АВГУСТОВСКИ сладуранки

• 10 863
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Ivy, честито и от мен.  bouquet
да е жива и здрава малката Мая и много късмет. То я виж ти на каква дата се ражда, как няма да е с късмет. Браво, браво.

# 226
  • София
Честито за бебето Маяbouquet
За майчин дом- не знам какво ще правим, аз също ще трябва да платя и на доктора, и на болницата, искам и ВИП стая, мислех в понеделник да си обаждам и за стволови клетки, май става много. Но без доктора не отивам, имам и мийома и искам да я махне след секциото,дано да може..... Praynig
Освен това искам, макар, че съм секцио, бебето да е примене, така, че или на 12 етаж трябва да измоля да съм, или да си прлатя ВИП стая.
Исках  да съм с някои на операцията, мъжът ми не ще, майка ми е ужасна паника, чудя се какво да правя... newsm78
Във вторник влизам в 10 , а съм купила САМО дамски превръзки.Има ли толкова луда като мен?
Смятам да купя само нещата за родилния дом, и в ов сряда, като се приберат детето и мъжът ми от море, а всичко останало- ще оставя списък като се роди да ходят да купуват...
Така беше с баткото, майка ми и скъпия се справиха. Тогаав имах много подарени дрешки за детето, сега  еднободи няма, но...само всичко да е наред....
Не стиг, че съм без половинката до вторник, ами днес кучето не иска да яде и скимти, сигурно е болно и утре ще трябав да търся ветеринар да дойде на 30 км от София, където съм  за уикенда.... ooooh!

# 227
милото кученце, дано не е нещо сериозно
аз пък щях да забравя да си купя превръзки, добре че стана въпрос   Crazy

# 228
Велева, аз също мисля да си взема ВИП стая, ако си си на седмия етаж, бебето пак ли си е при теб?

А, за стволови клетки къде си решила. Аз ще звъня в понеделник на Стаменов от Клиника Малинов, ако може в петък да подпишем договора.
Честно ви казвам, че ако не беше лекаря ми, изобщо нямаше да отида в Майчин дом, то с тези 500 и цената на ВИПа ще ми струва, колкото в Токуда или друга частна болница. А всъщност последно колко струва ВИПа в МД? Дали и там няма промяна в цената? Иначе знам, че може и на 12 етаж, но не знам как  newsm78  Велева, ние с теб за малко ще се разминем, аз ако всичко е наред ще ходя на 6 или 7 август.

Иначе не се притеснявайте има и по луди, аз дори и превръзки не съм си купила  Embarassed

# 229
ГЕРА, за Майчин дом - заповедта е нова, преди цените бяха други но при тези обстоятелства няма смисъл да коментираме старите, та ново то е следното:
За избор на екип/което е = избор на доктор/, НОРМАЛНО раждане = 400 лв.
За избор на екип, Нормално раждане + епидурална упойка = 450лв.
За избор на екип, СЕКЦИО = 500 лв.
В случай че си нормално и дадеш 400, около 200 отиват за доктора, другите за останалата част от екипа и болницата.
Това е САМО за Майчин дом, тоест всяка болница си определя тарифите!
А и да добавя, не знам колко от вас са с отрицателен резус и ще раждат в Майчин дом, НО, аз бидейки такава разбрах, че ако резуса на бебока е положителен ще се наложи да ми бият ваксина, за която заплащаш + 175лв.
Друго не се сещам....
Късмет на всички и стискайте краци!

# 230
  • София
   Ивченце, сигурна ли си за последното? Това е безобразие!!! #2gunfire Почти съм сигурна ,че се полага безплатно . Мисля,че се казваше  анти д гама глобулин, ще проверя. Задължително се слага при Rh несъвместимост- 1 или 2 пъти през бременността и при раждането. Ако наистина искат да се плаща тия са за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.

# 231
Отчет на мами които са били он-лайн но не са писали
 От 07.07.
 Гита Ог, Pivanov, muna33, veleva, Mira(vatan1919)
 до тук са 5 мами

Отчет на мами които не са влизали
 От 06.07.
 mari_eta, tedi_eneve, Димяни, mentina, Тиги-Мигъл, rebus, vezni4kadobri4ka, malejna, bini_og, крокодил, inedica, iv4ence, Оранжево небето
 до тук са 13 мами

Отчет на мами които на са влизали от 05.07.

_MEGI_, Rebeka.Sch, Марти, Enti
 тук са 4 мами

Това са мами само от тази тема... другите не знам от кога не са влизали...

Общо всичко 47 мами... общия брой на августките мами е 126 от които 79 не са дали отчет повече от 3 дена

Цоцоланке smile3525

Отчет:)

# 232
  Здравейте и от мен, аз съм добре и все още бременна. Компютъра ми беше на ремонт, а днес мама ми беше на гости да ми помогне с подреждането и добра работа свърших ме, апартамента скоро ще стане годен за обитаване. За сметка на добре свършената работа аз съм ужасно уморена и се оттеглям в заслужена почивка, до утре.

# 233
аа ребус4е ти не по4иваш ли днес кака  Mr. Green

# 234
  • Варна
Simple Smile

Ивченце, няма ли новини от Беличка? Мисля я цял ден Thinking Дано всичко е наред!

# 235
  • София
И аз мами влизам само да се отчета  Peace
Добре съм тук както ви казах се боядисва усилено и утре ще трябва да се мине още един път и вечерат вече ще си имам комп а може и по раничко  Peace Party
Радвам се че нямаме все още бебета Simple Smile стискайте всички до влизаенто ни в 9 месец!  Hug
Сега го накарах моя да включи компя че цял ден без него откачих Mr. Green но ще ставам да правя вечерка:)
Ааа... забравих стаята става прекрасен цвят Simple Smile  Heart Eyes
ЛЕка вечер на всички и до утре по някое време!  Hug Flutter
Честити бебоци на мамите които са родили на тзои днес да са им живи и здравички и много да ги радват!   bouquet  bouquet  bouquet

# 236
Aunt Ogg специално питах за въпросната ваксина дали аз да си нося или какво се прави, при което си ми казаха че ако се наложи/+ резус на бебока/ ще ми я направят  Naughty и просто накрая си се плаща 175 лева за нея...
нямам новини за съжаление от беличка, ако науча нещо знаете че веднага ще пиша, междувременно можем да и стискаме палци ако не друго Praynig Praynig

# 237
отчет и от мен! стискам палци на Беличка, дано няма осмачета!!!  Praynig

ние сме на вълна подреждане, чистене, пране на пердета и други такива хигиенни мероприятия преди голямото посрещане. подреждаме стая за бъдещия батко и сме доста заети, затова само хвърлям по едно бързо око и не пиша много...  Sad Но трябва да използвам, че мама и татко са тук да гледат Мартин, за да свършим каквото сме запланували...  Whistling

честито на родените днес бебенца - интересна дата са избрали за появата си!!!  Grinning

хубава вечер и до скоро!

# 238
и аз съм с отрицателна кръвна група, минах по тоя път преди година и половина, майка говори със здравна каса и там и казаха че тази инжекция се поема от здравна каса, когато родих ми дадоха бележка да си я купя, казаха ми че те я нямат и аз трябва да си я набавя, майка пак звъни в ЗК, там отговоро беше да им кажем в болницата да си четат рамковия договор, после майка се върна и се срещна с директора на ТК, и като минаха на визитация аз им напомних да питат директора за рамковия договор, след 30мин ме извикаха и ми поставиха инжекцията безплатно, явно наистина се поема от ЗК но в болниците се правят на ударени и ако мине номера,

# 239
  • Бургас
Здравейте коремчета.
Да се отчета аз че Мегитка да не ме пише в списъка.
Вчера бах на лекар ама на моята докторка вяра не хващам,пак каза че е по дребен бебо при все че всички досега ми казваха че върви напред ама хич не и се вързвам.Иначе с голяма почуда установи че имам гъбички след като аз редовно и го говоря от 5 месеца ,анай накрая ме качи на магарето и се упули,дано сега поне лечението и е правилно.
За протокола бебето продължава да е мъжко и тя го видя последна но все пак.
Иви и Цоцоланке да поздравите щастливите родители и от нас и да са им много здрави бебетата и седмиците да им донесат много късмет.
Само за ваничките да кажа аз съм за анатомичните твърдо,и сега пак такава ще ползвам.
За инджекцията за отрицателен резус фактор  със сигурност се поемат от касата.
Лека вечер на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт