Ний сме мами дебеланки, АВГУСТОВСКИ сладуранки

• 11 260
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Много се радвам за Беличка. Остана й малко да стиска, 14-ти е зад ъгъла  Wink Дано всичко мине леко за нея и бебето и скоро да е отново сред нас и вече с другарче  Heart Eyes

Ние днес излизахме малко по мгазините да видим нещо за новообебените ни приятели. Утре или вдруги ден ще изписват мамата и исках да им вземем нещо. Гледах за дрешки, после размислих и взехме страхотна пелена  Heart Eyes Дано да им хареса  Simple Smile

Покрай другото и нашето бебоче намаза комплект за изписване. Страхотен е, а ми се видя и много изгоден. Включва пелена (голяма и двупластова), боди с къс ръкав, потник, гащички, лигавниче, щапка, ръкавички, блузка с дълъг ръкав и ританки, а да , и камизолка. Струва само 41 лева  Crazy

# 286
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на Ребус! Много щастие, семейна хармония и незабравими мигове с малкото човече!

# 287
  • София
Честит Рожден Ден, Ребусче!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Стискам палци на Беличка да устиска влизането в 9-я месец Praynig, леле ние с нея сме с един термин, аз чак сега разбрах, като прочетох, че й пожелавате да дочака 14-и.
За къпането, ще го къпем в банята. Дани там си го къпехме още от раждането и за щастие не се е разболявал.
За секса, чакам да дойде 14.07 и с пълна сила започваме да действаме Mr. Green.
Димянки, и мен ме мъчи мъдреца преди няколко дни, но и аз като теб пих само Парацетамол, ефект почти никакъв. От два дни е спрял да расте, но докога ще е рахата идея си нямам.
Ами друго засега не се сещам.
Приятен и спокоен ден на всички  bouquet.

# 288
Честит Рожден Ден, Ребусче!
Много здраве, щастие и пракрасно слънчево бебче ти желая от сърце!

Мили мамчета от сърце благодаря за прекрасните пожелания  Heart Eyes Да ви се връща 100-кратно.
Ние днес се прибрахме от РИБАРИЦА , е да ви кажа няма такова красиво място.. и за да не съм голословна прилагам снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=151413.
Иначе сме добре Simple Smile бебо рита много ниско в корема ми имам усещането че ще излезе всеки момент..  Praynig ама дано си поседи още 2 седмички, че още нищо не съм купувала за болница и т.н., а и стаята не е готова. Стискам палци и на Беличка всичко да е наред!
А сега ще се върна да ви почета:) Цунки

# 289
  • София
Ето ме и мен вече Simple Smile Стаята е готова и утре остава само да се изчисти Party Peace
Стана много сладкооо..........   Heart Eyes
Сонита коремчето ти е много сладко и бих казала от последните снимки доста пораснало даже малко по голямо от моето  Party но много малко  Mr. Green
Ади честити покупки ни ние тази седмица ще ходим да вземем точно същите неща + коритцето Peace нямам търпение.А в други ден ще си вземем креватчето и скрина и ще ги сглобим и започвам едно пране,  гладене и подреждане на нещата на бебчо  Heart Eyes
Бобченак ти си голям хитрец  Mr. Green завиждам ти!
Гита а ти постискай още мъничко!ц  Hug Flutter
Манчева радвам се че сте изкарали добре  PartyСнимките са прекрасни и ти си много сладка на тях Simple Smile абе бременна му работа  Mr. Green А тази снимка с надписа за облеклото за манастира ме уби Simple Smile хаха..... Joy hahaha Joy

# 290
само и се то4им на ГИТА  накрая ще я преноси  Whistling

МАН4ЕВА страшна по4ивка и аз съм ходила в рибарица и кървавото кладен4е ми е познато  Crazy  bouquet

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 17:13 от Franito(Валентина)

# 291
Димяни Simple Smile да много як надпис ... жалко че не можех да снимам вътре .. като контраст щях да снимам една мацка с много къси дънкови панталонки и изрязани ботуши Wink  hahaha К'во ли точно имат предвид под неприлично облекло  newsm78  Joy

# 292
  • вкъщи
4естит рожден ден на ребус4ето!аз едва не умрях снощи и днес.такова главоболие,повръщане и разстройство....ни жива ни умряла.и това ми се слу4ва за 2 път за 1 месец.не можах да ида на село,имахме семейно събиране и мн ме е яд.но сега съм по добре,щом мисля за ядене ве4е.....
пак ми е отпаднало,ама по се ядва.
свекито казала на теди,4е е  в отпуска и сега детето не ще на градина,а баба и пък нея  не ще.така ,е ще се гледаме,колкото и да ме е старх да не се разраждам  в нейно присъствие.ама ще се накарам на мъжо да каже на майка си да помага пове4е.
утре съм на жк и на зъболекар.дано бебо се е обърнал,4е не ми се мисли ина4е какво следва.
ок,4ао засега!

# 293
Здравейте и от мен!
Аз вече съм си в къщи. Осигурих си кой да ме замества на всички места, на които трябва да бъда. Вече ми тежи доста. Не толкова че е тежко, колкото корема започва да ме боли като повървя повече. Ходихме вчера до Варна за стока и...аз казвам какво искам, плащам и тръгвам напред към следващата борса че съм вече много бавна, а милото изчаква стоката и я влачи до колата. Явно вече ми и личи че не ми е лесно, защото навсякъде скачат да ми подават стол.  Tired

От два-три дни имам много мощни конкракции. Не са "ритмични", но пък са най-малко на всеки час и "гипса" е продължителен. Опитвам се да я давам по-кротко вече, ама май закъснях и....не съм сигурна че бебо ще остиска до 9-ти август. Последният път специално разпитах доктора като тръгна да раждам къде и как трябва да ме боли и т.н. и вече се ослушвам.

Тези дни трябва да отида да напазарувам по-спешното за бебо, но как ще шофирам...направо не знам. Малко ме е шубе. Последният път като ходихме до Добрич се удариха точно пред нас. Изплаших се много. Краката ми се схванаха и корема ме заболя. Ако бях карала и аз....направо не знам.

# 294
  • София
Inedica поне си почти в 9 месец така че спокойно мила! Когато иска бебо ще си излезе но се пази все пак не си давай зор! Naughty
Манчева е ако беше снимала тая мацка на фона на надписа направо щеше да е страшно Mr. GreenАз сутринта в 05.00 си се събудих с контракции но бързо ми разкараха но с този зъб простоооо... не знам какво ще правя  Confused понаболява си ме а хапна ли нещо от болка направо главата ще ми се пръсне Cryпия си Пазрацетамол минава ми бърз но за много кратко и просто е безмислено да се наливам с него! Crossing Arms
Марианамама теб как ти правят зъбите без упойка ли?
Забравих да ви кажа днес бебо го усетих само два пъти Rolling Eyes и започвам да се шашкам  Confused

# 295
  • София
Ребусче ЧРД! Желая ти страхотно бебе, много обич.  newsm51 newsm51  party023 nbirthday
Манчева, направо изглеждаш страхотно, аз съм като слон в сравнение с теб. Евъргрийн е страхотно място, ходехме често като гаджета с мъжа ми, еееех...
Inedica по-добре не шофирай, ако не се чувсташ добре, аз вече 3та седмица съм или багаж пир скъпия, а сега като са на море с баткото- на таксита. Като се кача на волана бебето започва да рита и ме боли долу ниско, така, че поне за месец съм аут от движението.
Димиани, ида ин чинтав стоматолог, те знаят какво да правят с бременни. Аз ходих като кърмех банкото, имат си материали ,които използват в такива случаи, не се бави да не стане нпо-зле.
Момичета, днес говорих с приятелка- гинеколожка, която ми е зираждала баткото, но сега е извън страната. За равните тонове при записа на бебето каза, че не е добре, това значело, че страда и че трябва да се вади. В понеделник ще ходя пак на запис и след записа отвам на чакам доктора, няма да мръдна от Майчин дом ,докато не види двата записа. Леле, да не се наложи да го вадят още  в първата седмица на 9-тия месец.
Другата лоша новина е, че събарам границите на кръвното, в петък беше 80/90. Това говорело пак, че трябва да се ражда.... Май ще съм от юлските мами, дано всичко с бебо да е наред. Praynig Praynig

# 296
  • София
Велева смятам да поизчакам и днес да видя какво ще е и ако продължи болката отивам утре Rolling Eyes Много ме е страх,винаги ме е било а и сега като знам че този зъб си е за вадене не знам какво ме чака освен това друго едва ли ще помогне а като се замисля че това вадене ще ме побърка не знам Cry

# 297
  • UK
 Момичета давайте заглавия за новата тема, че нямаме подходящо  Joy

# 298
  • София
Велева смятам да поизчакам и днес да видя какво ще е и ако продължи болката отивам утре Rolling Eyes Много ме е страх,винаги ме е било а и сега като знам че този зъб си е за вадене не знам какво ме чака освен това друго едва ли ще помогне а като се замисля че това вадене ще ме побърка не знам Cry
Ако искаш, ще ти дам телефони на моята стоматоложка. Много е внимателна, не боли наистина, взима скъпо.

# 299
Мегитка, :8 месеца растях в коремчето на мама, през 9ти вече ще изляза!
                 8 месеца растях в коремчето на мама, още малко ми остана.

Енти, хайде честита нова къща!!!! И честит секс!!!!!!!Май 9тия месец ще пада голямо кексене:-)))
Браво, радвам се че Беличка е стабилизирана!!!Милата, тя точно се канеше да слага тапети за бебо...Добре че водите и плацентата и са ОК!!!! Ивченце прати и много целувки от нас!
Манчева, как мина сватбата, не казваш нищо...или аз съм изпуснала  Embarassed...но и снимки не съм гледала...А на Рибарица е съпер яко...какви спомени имам от 8ми декември там:-))))ех младост нерадост:-)))
Ребусче, бъди много много щастлива и все така красива!!!!
Тиги, не се показва бебока ми...уж си е момиче но само "уж"....е малко остана ще разберем. Иначе е 2100 - дребосък. Вие защо не дойдохте на Щерев? Аз съвсем забравих да ти звънна в петък да се уговорим....ама трябваше да ме подсетиш...

Общи условия

Активация на акаунт