Много подаръци и голям купон го чака АВГУСТовския бонбон!

• 12 565
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Здравей и от нас с Ники!
Ние се позагубихме малко, но успявам да ви изчета.
Честити крачета на Найа и Дария!!!
Ники все още го е страх да се пусне сам, но ходи смело като ме е хванал за едно пръстче Simple Smile

Вчера бяхме на консултация и Ники е 10.300гр (+300) и 72см (колкото и миналия месец) Докторката ми каза, че и риба може да давам. Аз още не съм давала, но може да изчакам и годинката и тогава. Даде ни направление за кръв и урина и сигурно ще отидем другата седмица, нищо че е малко преди РД.
Зъбките още не му ги мия на Ники, но е хубаво скоро да започна, че вече сме с 7 зъбчета и чакаме осмото.

dusheto, elia_gg при нас положението е същото, голям рев реве малкия като излизам от стаята или навън, ако реша да вляза в някои магазин и да се скрия от погледа му. А вечер не може никой друг да го приспива освен мен, защото реве без да спре Shocked Ужас, иска ми се да минава по-скоро този период, че не знам как ще го оставя на някоя баба, макар и за малко.

Май това е от нас за сега, ще гледам да се включвам по-често. Hug

# 271
Хм, и аз съм с отрицателно RH, обаче не са ми казвали нищо в болницата за групата на Вики. newsm78
И ние си мием зъбите през ден, нищо че са само два, с четка - бебешка и паста Ненидент.Вики отваря устата, аз бързо тръквам 2-3 пъти и след това четката се захапва и добре се "усмуква" пастата  #Crazy Уж са безопасни пастите...дано наистина да е така.

Дано Ина бързо да се оправи! Hug

# 272
  • гр.София
 Ember,сериозно ли не й знаеш групата?Поне,дали е плюс или минус е трябвало да ти кажат.Не ти ли биха инжекция?
 И аз съм от отрицателните.София е 0+,за моя радост.

Не си представям процедурата с пастата за зъби newsm78.
А за хапането, Елиона,аз я сравнявам с пираня.

# 273
Уфф как се шашкам... И аз незнам кръвната група на Дани. newsm78 И двамата сме А+ с татито, но...дали и той е такава. Мисля че така трябва де.
А това с миенето на зъбите...уфф ние нищо не мием. Той има 4 зъбчета и смятах по-нататък да се консултирам със зъболекар от кога трябва да започне миенето. Скоро си мислех за това.

# 274
  • софия
Пишете ли,пишете....,а мен тоооолкова ме мързи  Tired!
И ние си имаме подарък от Елиона   bouquet накрайника и пастата на Ненидент,но до сега не съм я ползвала  Blush-пак от мързел  Embarassed!А си имаме два зъба от.... newsm78  може би три месеца вече.Тези горните така са се напомпали и белят,но още нищо...
Велмар,ти за кой клуб направи резервация на Дари за р.ден?Аз мисля да се метна да видя в "Моето гардже" как е  Thinking...
Вчера взех на Найа нови маратонки по случай прохождането  Wink!

# 275
Blanc,  наистина не знам, биха ми инжекция, това какво значи?Че тя е с положителна?
А относно зъбките, моите родители са зъботехници и от тях знам че като цяло дали ще са здрави зъбите си е генетично, не е фатално ако не се мият в началото, но пък и трябва да се поддържа някаква хигиена.А и четох някъде че зъбите на бебетата се лекуват с пълна упойка...така че реших, че е по-добре да ги мием.А за зимафлуора чувам различни мнения от зъболекари, та за сега не съм почнала да давам.

# 276
  • софия
Току що имих на Найа двата зъба  Laughing-хареса и  Peace!

# 277
Опаа, да се разпиша преди да тръгна за Варна, то нашето Г.. път да види- вторник сме тук

Мия му зъбките когато се сетя, от 1-вия му зъб. Хубаво е заедно с някой родител да си ги мият едновременно, да гледат !
Зимафлуор давам от един месец

Днес ходихме да доизчистят пишлето и да го отвори напълно, ама цък. Възпалило се е!
Вчера му правих промивки със смрадлика (топла), а е трябвало да го кисна в чашка с хладко-студена отвара или калиев перманганат.. Аз сварих 4 тенджери и пълнех коритото, като сменях р-ра на всяко поливане. Пищеше на всяко пишкане от вчера до днес предиобед, и до момента пишка без проблем.

Стоя и си мисля, дали да не отида в частен кабинет, да му сложат месна упойка и да се свършват гадориите, в понеделник примерно. А иначе нашия тука в София ни чака във вторник.

Айде стига съм ви занимавала с пишката на Пресиан, ами да отивам да оправям багаж

И аз не му знам RH, тя не се ли взима от вената? А на годинка от вена ли ще е изследването? Аз си мисля от пръстчето

Пресиан е свикнал с много хора от малък, но последно време забелязвам, че ми се е лепнал. Като маймуна ми виси на връта с пръст в устата. Но и това ще отмине, та и ще ни липсва

Ох, ставам!

Варненски мами,  приканвам ви на среща. Ще ви Ес Ем Е сирам този път, да съм сигурна, че ще се случи нашата среща
Идвааааааам

# 278
  • София
Понеже на Блу й оправят компютъра,ще трябва да изтърпите ОЩЕ ЕДНА ТЕМА,направена от моята скромна личност!!!

# 279
И аз още не мия зъбките на Дари, ама това е ,защото все още са само 2  Mr. Green.От 3 месеца сме в зъбно затишие и всеки момент о4аквам горните 4 Shocked.
А за изследването за кръвна група- не езадължително. Аз попитха като ни взимаха кръв на 6-те месеца.И лаборантката ни каза 4е се взима от пръст4ето.Жалко 4е попоитах късно, 4е можеше още тогава да разбера кръвната й група, а ве4е я баха боцнали.
Дани,  в МОето Гардже не е лошо.,Аз мислех  и за вариант Патетата, но в крайна сметка реших да ми е по-удобно , и слу4айно  уцелих "бинго" с новооткрит филиал на Барбарони в квартала Wink.Отворили са го преди 10-ина дни. Вси4ко е много хубаво, нови4ко, 4исти4ко...Рожденния ден в4ера беша там , та го "тествахме' ве4е Wink
Дидка, радвам се 4е те виждам Wink.Разписвай се по-4есто.Абе- тия дни съм се замислила за някои моми4ета, които липсват от фурума, една от които беше именно Дидка.И ето 4е тя се  разписа Grinning. Васка също  я мислех тия дни , и днес ми се обади.Те са добре. На море са.
Дриймс4ето  също ми с е губи newsm78 С Цветенце се виждахме миналата седмица.БОян е проходил Party.Ама проходил- наа 200 %.,Ходи така, сякаш е стабилно голямо мом4енце. МНого е сладък Heart Eyes
Та-така.  аз малко като 4ерна станция, ама да кажа Wink

# 280
Никой да не се разписва в новата тема Naughty!!!! Дани трябва да е първа Grinning( а и хубавото заглавие е нейно дело Wink)

# 281
  • София
Привет!  Hug
Много сте активни днес! Не сте ли по разходки на хлад? Ивчо нещо трудно заспива навън и го прибирам като наближи време за сън.
Кръвната група ми се струва, че му я пишеше някъде, май е "взел" моята - АВ+. Карим, Дани може да е или вашата или нулева Peace
Ember,сериозно ли не й знаеш групата?Поне,дали е плюс или минус е трябвало да ти кажат.Не ти ли биха инжекция?
 И аз съм от отрицателните.София е 0+,за моя радост.
Блан, защо за твоя радост - да не я мислиш поне по този повод като тръгне да бременее ли?  Simple Smile И да - пираня е чудесно сравнение! Не че ме е хапала пираня Mr. Green
От няколко дни мия трите зъба на Ивчо с водичка и май му харесва. Може би е време да минем към пастите. Сега го мъчат два - горен и долен и е дзвер.  Close Зимафлор давам като се сетя, а то е мноого рядко Blush
Бубче, какви са тези спортни травми?! Rolling Eyes Бързо да се оправи палавницата!  Peace
bebon, бързо оправяне и на вас! Peace

# 282
  • София
Никой да не се разписва в новата тема Naughty!!!! Дани трябва да е първа Grinning( а и хубавото заглавие е нейно дело Wink)
ок, чакаме  Laughing

# 283
ок, чакаме  Laughing
късно е ... Rolling Eyes.Други избързаха...

Общи условия

Активация на акаунт