Стойности на ЧХГ???

• 373 438
  • 800
  •   1
Отговори
# 390
Според мен ти е много ниска стойността за извънматочна, по-скоро още не се вижда плода... Наистина е добре да пуснеш още един тест!  Peace

# 391
  • София
Според мен ти е много ниска стойността за извънматочна, по-скоро още не се вижда плода... Наистина е добре да пуснеш още един тест!  Peace
няма как да се види, то се вижда плоден сак при бета чхг към 1000, при мен например беше почти 800 и го видяхме

# 392
при моята бременност стойността в началото беше 650 но все пак при такава стойност доктора успя да види плодния сак.

# 393
А трябва ли и двата теста да са по едно и също време. Първия го направих вчера около 2 след обед. Мога ли втория да го направя утре сутринта ( за да е готов след обед ,че тогава съм пак на лекар)?
И друг въпрос :
Ако ( не дай Боже ) трябва да се прекрати бременността как става ? Четох за лапароскопия , винаги ли се използва този метод ?

# 394
А трябва ли и двата теста да са по едно и също време. Първия го направих вчера около 2 след обед. Мога ли втория да го направя утре сутринта ( за да е готов след обед ,че тогава съм пак на лекар)?
И друг въпрос :
Ако ( не дай Боже ) трябва да се прекрати бременността как става ? Четох за лапароскопия , винаги ли се използва този метод ?
на първия ти въпрос доколкото знам аз може да направиш втори тест след 48часа за да се види дали има удвояване на стойността.
по втория въпрос изобщо не съм наясно. Embarassed

# 395
  • София
kremi_y не, не винаги се използва този метод. Недей да прибързваш и спри да четеш страшни неща Peace търпение,пусни си утре нов тест Peace Praynig

# 396
  • Sofia
резултатът е много нисък. Нормален е за 1-2-3 дена закъснение най-много. Не мисля обаче, че е извънматочна, дори и за нея е нисък.

# 397
  • Пловдив
резултатът е много нисък. Нормален е за 1-2-3 дена закъснение най-много. Не мисля обаче, че е извънматочна, дори и за нея е нисък.
Не е точно така! Ако овулацията е била по-късно, и съответно имплантацията е закъсняла, в случая говорим за по-скорошна бременност, т.е. е нормално това ЧХГ. Но да, трябва да се повтори, за да може да се дискутира.
Успех!

# 398
Мерси момичета за помощта ! Не беше извънматочна бременност , но за съжаление в четвъртък започна обилно кървене и с това приключи моята бременност.

# 399
  • област Варна
luba_rizova ако се знае кога е бил направен домашния тест за бременност и след колко време кръвния тогава можеш да твърдиш, че резултата е нормален.
В случая аз знам кога Креми си е правила домашния тест, но не исках да я разочаровам преди да си направи втория кръвен иначе съм категорична, че това не е нормален резултат за "10 дневно закъснение"

# 400
  • София
Креми съжалявам, нищо,горе главата,следващия път няма да има фал! Praynig Hug

Момичета....то е ясно че на 10 дни закъснение чхг 100 е малко, но ние лекари ли сме че да се изказваме толкова категорично,знаете ли в такъв момент как зле влияят такива думи...всичко се случва по принцип...до последно човек се надява че лошото ще го подмине и има шанс да се променят нещата....

можеше да е късна овулация...

# 401
  • област Варна
Помислете малко реално. Колкото и късна овулация да е, ако видиш положителен тест това означава, че хормона ти е най-малко 20 единици, просто теоритично няма тест да ти отчете при по-малко. За 10 дена, хайде 6 ги сложи, при положение че при нормална бременост хормона се удвоява най-много на 48 часа, това са ти поне 3 удвоявания, което си е както и да го гледаш около 200 единици.
Я си представете, че влезе някоя жена и прочете, че 100 единици са нормални за 10 дневно закъснение и не си направи повторен тест, ама има час при доктор след една седмица, а плода е загинал и не се изхвърли от самосебе си. Нали се сещате каква инфекция може да си докара.
Та мисълта ми е по-добре да се погледне теоритично на нещата и веднага да се потърси лекарско мнение, а не да успокояваме всяка със съмнителен резултат, че всичко и е наред.

# 402
  • София
espinoza при толкова ранна седмица рядко не тръгва спонтанен аборт, ообено при такова ниско чхг.
имам 2 такива,последния път ми тръгна при чхг 120 някъде

# 403
  • Sofia
Според мен всеки, който иска мнение трябва да е готов да чуе всякакви отговори. Ако не ме питат, най-малко ще тръгна да давам оценки. Но в случая няма как да кажем, че 100 е добре на десети ден. Успокоения пък най-малко са нужни.

# 404
  • област Варна
Аз пък съм чувала случай в който не е тръгнал и се е наложил кюртаж, не помня точно колко беше нивото.
Идеят ми беше, че е тъпо да успокояваш някой, ако се вижда че има някакво съмнение. Е нямам предвид да му кажеш, че всичко е напълно загубено, ама и да му кажеш че всичко е напълно нормално някакси емоционалния срив после е още по-голям.

Общи условия

Активация на акаунт