Стойности на ЧХГ???

• 369 013
  • 800
  •   1
Отговори
# 780
Здравей Дълъг Път! Благодаря ти за окуражителните думи. Не виждам табличката, която си искала да ми пратиш  ://. Или аз тотално съм шашната, или си забравила да добавиш линка Simple Smile. Моля те, прати ми я. Simple Smile)

# 781
Ох, ама и аз съм разсеяна май Wink. Извинявай!  Hug
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 542&Itemid=82

# 782
Благодаря ти от сърце  Hug А можеш ли да ми кажеш коя седмица и кой ден съм?  newsm78

# 783
4 седмица и 3 дни - демек 5-та седмица

# 784
http://www.mamaibebe.com/calc.php

според табличката си 4с и 3 дни Wink! Щастливо бременеене!  Hug

# 785
# 786
 smile3525 Благодаря ти!

# 787
Има ли някъде референтни стойности по дни закъснение, а не за цялата седмица.
Да се изкажа и аз заради тези, които ще прочетат темата в бъдеще - няма стойности по дни закъснение.
Това не е стока на килограм, при всеки организъм е различно  Grinning

assia, резултатът ти е супер. Не виждам смисъл да чакаш до 08.07., плоден сак би се видял още на съботните ти стойности. Успех!

# 788
  • Sofia
http://www.babymed.com/normal-hcg-levels-pregnancy
Ето сайт с таблица със стойности по дни.
Предвид, че имаш къс цикъл, резултатът ти не е твърде висок. Ако овулацията ти е била както винаги на 10-ти ден, значи си 4 дни напред и следователно вместо в 4 седмица и 4 дни си в 5 г.с.. Казваш, че си пуснала сама ЧХг, защото си притеснена. Само липсата на симптоми ли те притеснява? Знаеш ли този път кога ти  е била овулацията? Непременно пусни втори тест, иначе притесненията са безпочвени.

# 789
Здравейте отново! Резултата днес ми е 2940.  Grinning

Да отроворя на въпросите - не съм си мерила овулацията така, че не мога да потвърдя със сигурност кога е била. Може ли някой да ми каже дали този резултат и другия от събота (1541) изключват извънматочна бременост?

Притеснена съм, защотото имам три операции (миома, раничка и още една) и тези лоши спомени ме преследват от години (тогава бях на 25г.) и особено сега, когато съм бременна. Това е всичко. Много съм щастлива, но и ме е страх от всякакви възможни усложнения.

Благодаря ви за търпението.

# 790
Мила, на всеки 48 часа резултатът трябва да се удвоява! Т.е. трябваше да ти е 3082. По едно и също време ли си пускаш изследванията? Моят съвет еповтори го още веднъж. Точно след 48 часа! И не сепритеснявай, много е важно! Късмет! Praynig Hug

# 791
Мила, на всеки 48 часа резултатът трябва да се удвоява! Т.е. трябваше да ти е 3082. По едно и също време ли си пускаш изследванията? Моят съвет еповтори го още веднъж. Точно след 48 часа!
Какво трябва да запомним за нивата на ЧХГ?

При около 85% от нормално протичащите бременности хормонът ЧХГ удвоява своите стойности на всеки 48-72 часа. С напредване на бременността нивата на ЧХГ стават по–високи, като времето за удвояване на стойността може да нарасне до 96 часа.

Assia, резултатът ти е чудесен, покачил се е двойно на 90 и нещо си процента. Няма смисъл да правиш нов. Според лаишкото ми мнение, това хубаво удвояване в срок изключва извънматочна бременност. Резултатът ти е достатъчно висок, за да видите плоден сак още днес. Занеси се при друг лекар, за да не чакаш до 08.07 и да се успокоиш  Peace

# 792
Ако не си бях изпатила, нямаше да го кажа Naughty Моите първи измерени стойности бяха 34, след 48 часа - 58. Още тогава се усъмниха за извънматочна бременност. Вярно, нивата ми са несравними с тези високи на Ася, но не това беше притеснителното, а това, че не са двойни. За това моят съвет е такъв, а разбира се, тя може да направи и ехограф, който на тези нива също ще е достатъчно показателен ( както и на предишните Wink ). Права си! Хубав край ти желая, Ася! Hug

# 793
Това определено си е чисто удвояване, Дълъг път! Ти да не искаш да ти е точност до третия десетичен знак след запетайката.
Асся, доколкото знам, при извънматочна стойностите са ниски! Честито и дано всичко е наред!

# 794
Аз нищо не искам, просто споделям опита си, за да мога ако мога, да помогна на някого! Нека всичко е наред, желая й го, не казвам нищо лошо. Не съм специалист, за това давам за пример моите резултати и мнението на лекарите,които ми следяха бременността.

Общи условия

Активация на акаунт