МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 854
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
  • Burgas, Bulgaria
еейй къв гост съм аз бе  Mr. Green
ще кача снимки в нашето албумчу ама след малко

# 16
  • България
Здравейит и от нас.
катя  Hug
росита какво всъщност му е на малкия, защо толкова лекарства. Ти как разбра, че е болен.На Мая нещо й е запушени нослето, прохърква понякга и се чудя да я заведа ли да я видят.
ина ана и на мен почти всички памперси ми миришат на гадно (на гума)
ирини по отношение на кърменето имам пълна подкрепа от страна на мъжа ми  Peace Това наистина е много важно. А и нали сме си сами няма кой да ми казва, че детето е гладно (само това ми липсва)През деня успяваме, но вечер става по-лошо - не стига и не стига  това мляко. Писах и на мис Бу, която ме посъветва да се погрижа малко за себе си, а дохранването не е толкова страшно и понякога е необходимо.А после като се възстановя, постепенно ще го премахна - ох, дано. Praynig
дианче като ти видях аватара и помислих , че съм аз  Laughing викам кога пък си сложих снимка ха-ха
и накрая   лейди лу bouquet за новата тема

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 14:29 от Тина78

# 17
Евала на Лейди за темата ! Много е сладурска!

Дано болните бонбончета бързо се оправят.

И аз да се похваля...намалих в дохранването АМ на около 100 - 150 мл. на ден!!! Много съм щастлива! Пу-пу да не чуе дяволът...

И аз му дадох сокче от ябълка на Александър, ама мнооого му хареса.

Много хубав ден от мен!!!

# 18
Лейди страхотна тема  newsm10
  преди малко се върнах от разходка и сега съм оставила малкия на дивана с една играчка и той  така се звери в нея вече 15 мин. Laughing
 Катя дано скоро ви отминат тези болести Praynig

# 19
# 20
знаете ли - колко количство кърма е средното на бебче на 2 месеца – аз днес се цедих и искам да преценя дали съм в нормата  Rolling Eyes  (иринка,пак за нормалното питам,ама кво да се прави  Laughing )
приказка, от това МАГАЗИНЧЕ съм яко накефена, откакто го открих – оттам взех тарамбука и лула за мъжо  Heart Eyes
лейди,браво за темата,браво   bouquet
катя,дан ода отмине леко - ебаси болестта странна и гадна  Tired
януш,аз вчера цял ден не излязох и накарая на бир в 21 и нещо до към 22 и нещо  Shocked  не съм в ред - аз самата се притесних много да не изстине,ама я понавлякохме и си е добре,пупу  ooooh!  Blush  Heart Eyes
кърмите ли по заведения или пред много хора? аз все гледам уединенеи скамейки и с пеленка и само крачета се подават  Heart Eyes ама мн ми е неудобно вдигане и сваляне на блузка и нгалсяне на подплънката на сутиена  Tired

# 21
моят вибриращ шезлонг адски прилича на този и ДА - пускам си вибрациите и така спинка по час-два  Heart Eyes  мисля,че няма проблем,амакр че моят мъжо също се притеснява,макар и да  незнае точно от какво  Crazy  не като твоя, а по-скоро нещо за излъчванията  Crazy

# 22
Ниночке, заеби това с цеденето и меренето.Първо, няма такива норми за кърмата, а само за адаптираните млека.Второ, при цедене и с най-добрата помпа не изцеждаш реалното количество,което бебето би изсукало, понеже то е по-добър стимулант за гърдите от която и да е помпа.

# 23
  • България
Ей да, забравих да кажа , че шезлонга изглежда супер сладурски, но също бих се притеснявала от вибрациите , не знам защо ( и аз като мъжа на ниночка)
И да питам за лохите - почти ми бяха спрели или поне беше като слабо леко  цапащо течение. От няколко дни си е тъмно червена кръв, но много слабо, не като при М. Слагам ежедневни превръзки. Не може да ми е дошло нали  newsm78

# 24
  • Sofia
Леле, sisko2, като гледам снимката на Жана и все едно гледам мойта Ели   Shocked Ама от пусти мързел не съм сложила снимки в нета.

# 25
Тина78 , според мен може и да е цикъл.
liana, покажи една снимка, че много ми стана интересно.

# 26
 #2gunfire #2gunfire newsm61 smile3514 smile3514 smile3514 newsm45 Rage Rage Rage Banghead Rage Rage Rage Rage

Тъй.Имах нужда да си излея емоцията .Това не е спряло да реве от нощес , бе!
Едва сега се поуспокои, и то защото съм далеч от него.Явно му предавам нервността си ooooh!
Ооооохххх

# 27
Лейди, няколко пъти ми се случва дребния ревльо да спре да реве точно като го оставя далеч от себе си. наистина усеща че си нервна.

аааааааааааааааа тоя моя син ме мрази!!!!! в момента в който седна на компа почва да мрънка. вече трети ден не спи през деня... не реве много, но ако не му приказвам и занимавам - мрънка. странно нервен е, постоянно се пули и рита с крака, маха с ръце и гука.

# 28
Запис Hug С тоя вятър вече ми писно вчера излизахме но сложих дъждобрана днеска пак така ще стане.Момичета недейте така бе как ще ви мразят децата те просто усещат отрицателната емоция у нас.Аз с каката бях така,Лейди виж в предишната тема мисля,че Приказка беше пуснала стахотна статия как да успокоим бебето.Кати ,мила горе главата и дерзай! Hug

# 29
здравейте Simple Smile
ние днес ставаме на 3 месеца Simple Smile
Xai, то като цяло няма голямо значение при кой ще ходиш, при ефремов се плаща само ехографа, само той работи със здравната каса, та прегледа е безплатен. А другите дето са там, Кехайов и Алексиев, не работят със здравната каса, при Алексиев е 20 лв всичко. Просто си избери някой и му се обади, той ще ти каже кой ден да отидете.
LadyLou Браво за темичката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт