МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 843
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Тина и при мен беше така, почти беше спряло и изведнъж няколко дни кръв, сега почти спря. Дали е било цикъл ще видим следващия месец   Rolling Eyes

# 31
  • Варна
запис и от нас двечките Hug
smile3501 smile3501 за темичката

# 32
аз цялата съм една сто процентова отрицателна недоспала емоция.

# 33
  • София
какичка, купих си 2 биби днес от Бебелан. Simple Smile

# 34
Мами, вчера след обяд бихме Пентаксим - а, нормално ли е сега да вдигне Т 37.5? Вчера давах панадол профилактично, непосредствено след ваксината и вечерта, преди сън.  Дали е от ваксината или е някакъв вирус? Притеснена съм...

# 35
  • Sofia
liana, покажи една снимка, че много ми стана интересно.

Ето малко снимки и от нас   Grinning
http://des.photos.us.com/c1319813.html

# 36
записвам се в новата тема и започвам опитите да сложа и аз снимка Mr. Green дано успея

# 37
  • София
Здравейте - Лейди, темата е просто прекрасна (според мен е най-хубавата досега   bouquet),

Кате, Hug Hug Hug. Ох, дано да се оправяте по-бързо. Praynig Praynig Praynig

Дания, вече се бях затъжила за теб Hug.

Тина, и аз мисля, че дохранване за известно време може да повлияе положително (поне ти ще се успокоиш психически), само те съветвам да използваш такива биберони, от които се суче трудно, за да не се отбие малката принцеса. Искрено се надявам много скоро всички трудности да са зад вас Praynig.

Ние продължаваме да се разхождаме навсякъде със слинга и вече все по-рядко ни гледат като извънземни, взеха да ни свикват Mr. Green. Ето малко нови снимки.

liana, за да се видят снимките ти трябва парола...

# 38
  • София
Мами,

Който мисли, че кърменето след като майката се върне на работа е възможно и трябва да се подпомага, може да подкрепи Идея 1177 в конкурса на ПИБ: http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&s=8

Само да споделя, че като гласувате за няколко идеи не намалявате шанса на Мария да спечели (разрешава се гласуване за колкото идеи пожелаете), защото наградите са 6 - за 6-те идеи, които съберат най-много гласове. Лично аз съм възмутена как на 3-то място може да е безумната идея за "машина за понички". Да направим каквото можем да спечелят наистина стойностни идеи!!!

# 39
Ирини,гласувах "Кърмене и работа",и като гледам за сега е на челна класация но да се надяваме тая машина да не влиза в троката.Това е велико предложение аз съм сигурна,че има повече разумни хора в тая държава, а между другото сте много сладки със слинга.  bouquet

# 40
  • Sofia
Махнах паролата и сега снимките се виждат   Peace

http://des.photos.us.com/c1319813.html

Eiphnh, гласувах за тази идея още вчера   Grinning

# 41
liana  , верно си приличат нашите хлапета Simple Smile
Трябва и на живо да ги срешнем   bouquet
И аз гласувах за "работа и кърмене"

# 42
  • София
Птица, Hug!

liana, голяма сладурана си имаш Heart Eyes. Ама колко си слаба веднага след раждането...

# 43
Eiphnh- много сте хубави, а каката с тази жълта рокличка е голяма сладурана. liana и вие също. ето я нашата мома с усмивка. Само се чуди на какво да се смее, голяма веселушка е: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143674&photo=127
За кърменето навън- засега никой не ме е гледал странно. Но аз нещо не се чувствам удобно, защото малката се дави, кърмата тече и хвърчи навсякъде и става малка лудница. Но пусто хайманене, не се спирам и я кърмя навън. А в парка до нас едно детенце бягаше, скачаше, говореше с майка си и с другите дечица, по едно време седна в майка си, надигна блузата и започна да суче. После продължи с играта, сигурно беше към 2-годишно. Много беше забавно.

# 44
Много са ни хубави всички бебчета  Hug
Qnush  , много добре стоите по корем с вдигната глава. Браво.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт