МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 823
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Диянче съгласна съм с теб, всички влизаме в този форум за да си помагаме една на друга с каквото можем, да обменяме опит и информация , но наблюдавам че някои се засягат когато си изказваме мненията по даден въпрос.
Мойте моми и двете са в столчета, често ми се налага да пътувам сама  в близки разстояния естествено , половин час преди да тръгна закопчавам столчетата и децата ама няма как, никога незнаеш кога може да стане нещо , бях набарала в интернет кампания за столчетата и имаше клипчета с разни ситуации при катастрофа. Твърдо съм за столчетата , при едни леки спирачки и детето или се търколи на пода или може да връкне през стъклото, дано да не става да сме живи и здрави всички и нашите дечица.
Мая я хванаха коликите, и да ви попитам можели да започне да суче по помалко ако я боли коремчето newsm78
Днес ходихме на море в Албена  с децата и тъкмо паркирах кола и започнах да свалям багажа и срещу моята кола имаше двама руснака с приятелките си и спореха кой колко водка е пил и кой колко е изпил, и в един момент като се запукаха като взеха да си разменят едни юмруци , Shocked аз се дръпнах и си застанах зад колата ,че започнаха да се гонят и да се целят с кой каквото хване ,крикове камъни чанти какво ли не хвърчеше ,ужас голям екшън.заобиколих и успях да се отдалечя от тях, не ми е за друго ама да не ударят децата. Албена е пълна с румънци особенно събота и неделя, а мой познати който работят там казват ,че тази година е много слаб сезона и найстина като се разхождахме заведенията бяха празни

# 76
Ох сън не ме хваща... Само исках да се уточня, защото наистина не сте ме разбрали. Аз също съм с 2-те ръце ЗА столчетата. Даже ние имаме вече 2 - едното кош, което ползваме сега и другото за седнало детенце. ЩЕ ги ползваме до откат каквото и да казва закона... (Аз съм работила като професионален шофьор в чужбина и съм минала курсове за сигурност на пътниците не само в кола - това беше лирично отклонение  Simple Smile )
Само споделих, че 12 години ми се виждат много, като виждам децата каква физика имат вече на по 9-10 г. и мисля че само с колан са достатъчно обезопасени... Ще видим до тогава има доста време - цели 12 години.  Grinning
И аз не се сърдя...
Айде разбрахме се Hug

# 77
  • На морето!
 Peace Запис

# 78
v solun e goresto, sumno i svezo. haresva mi. kamen bai aporevava, no az pak se zabavliavam dostojno. struva mi se, ce solun-sofia ste stane cesto izvarviavana destinacia Simple Smile

# 79
  • България
Здравейте  Laughing
райна какво е това "запис" посред нощ  Laughing
ирини, страхотни снимки, добре сте си изкарали на Витоша с малкиет сладури, сигурно много слушкат.
карчита голям екшън е било. Леле мила ,сама ли водиш децата на плаж? Възхищавам ти се. Аз с едно ме е страх да  ходя вече по надалеч от градинката до нас. ама то сега и защото много често се кърми де.
ААА, щях да забравя да мрънна - спряха ни водата, добре , че успях да измия чиниите и банята.

# 80
  • На морето!
Здравейте  Laughing
райна какво е това "запис" посред нощ  Laughing

Laughing Еми тогава имах време да попрочета темата.Вие много пишете,а Мони много малко свободна време ми отпуска  Laughing
Тина,ела утра с нас на кафе.Ние също кърмим по кафенцата в Морската,така че няма да си единствена и да се притесняваш. Wink

# 81
  • България
Не се притеснявм да кърмя, но проблема е, че сега и двете сме в криза - тя на растежа, аз лактогенна ( така ли се казва)  и се борим с кърменето. Вие къде и кога ще се виждате утре ? Аз ти казах освен да ти я давам да я кърмиш от време на време , да не плачка   Laughing
ама  забравих да се похваля ,че вчера не съм давала АМ  newsm44  Пак се наложи  малко да дохраня,обаче с кърма която изцедих през нощта.  Но тази нощ  не успях, тя изпапка всичко - дано да  ни стигне кърмата   довечера Praynig

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 12:04 от Тина78

# 82
  • София
Аз съм работила като професионален шофьор в чужбина и съм минала курсове за сигурност на пътниците не само в кола - това беше лирично отклонение  Simple Smile

TheBean, ти си моя идол Hug. Аз преди 8-9 години ходих на шофьорски курс ама ме скъсаха на кормуване #Cussing out (това е първият и единствен изпит в живота ми на който ме късат) и аз толкова се шашнах, че оттогава не съм се явявала Crazy. Ама само малко да попорасне бебо и ще взема да поправя тази грешка, че това си е голям хендикап.

Тина, браво мила, че така успешно се борите Heart Eyes. Много майки на твое място щяха да са се отказали вече. Знам, че сигурно никак не ти е лесно, но пък всичко си струва в името на малката красавица - БРАВО  bouquet Hug  bouquet.

# 83
  • Burgas, Bulgaria
здрасвуйте и от мен -ние ходим по задачи нагоре-надолу с малкото прасенце
тука  е адски горещо днес и сме си в къщи на климото Mr. Green

абе на мойто слонче май сока от ябълка не му харесва-плюе мръщи се  newsm78
аааа и от три дни не е пълнил памперса

# 84
Тина и ние сме така от два дена, кърмата ми много намаля снощи много плаках. Тази сутрин успях да я накърмя но като се цедя с помпата нито какпка не излиза а като стисна с пръст и започва да хвърчи , мисля да си взема този чай на хип за кърмачки дано помогне

# 85
  • На морето!
Аз пък имам много кърма,но малкия не иска да суче от мен,а от шишето.И сега се цедя и давам от шише-двойна работа ми се отваря-стерилизирам помпи,шишета,топля от хладилника....вчера закъснях малко с цеденето и гърдите ми станаха камък.После изцедих половин литър  Mr. Green
Важното е,обаче че бебока е сит и доволен.А как успява да се науде е без значение. Peace
Мама21,ти също се изгуби нещо?Утре пак ще излизаме ако искате пишете на лични и идвайте  Hug

# 86
  • София
Ох, аз съм в депресия   Cry Cry Cry  мъж ми замина за Чехия за около месец и сутринта след като тръгна  му дръпнах тук един реввв.
Лейдито запазила съм ред ако още търсиш и ако е хубаво защото не са пуснали снимки още  Peace     http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=79806

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 16:25 от kimba77

# 87
 kimba77 , благодаря ! Hug Ще проследя обявата.

# 88
Ирина, много сте сладки  Hug По повод моето 'изчезване', малко съм неорганизирана и затова, но от време на време успявах да прочитам. А сега с бебо се преместихме и в стаята с компютъра, че там е по-хладно.

Ние днес бяхме на разходка  в една по-далечна градинка и бебока се разбуди с рев гладен (той така се и буди) и се опитах да го накърмя, но ми се стори много неудобно. Обаче свърши работа, успокои се и поне до вкъщи нямаше рев. Ако може кърмещите навън мами да дадат съвет каква поза използват и как точно ... аз вкъщи си подлагам възглавничка и ми е удобно. Понеже в последно време почти нямаме график и мах. 1 час да сме навън и той огладнява.

Райна, и ние в началото бяхме така, неможеше да суче от мен и ми беше много мъчно. Изцеждах и давах от шише. Но като посъбра силички си засука и сега дори няма какво да се изцежда. Мога да те посъветвам да пробваш от време на време на гърдата пък току виж засуче  Hug

# 89
добър ден

аз пък вчера бях на форумска среща. (яд ли ви е Mr. Green)
на кръчма и после на караоке Crazy
кеф. и се прибрах в 2 часа. и бебето стана в шест. и сега съм с тиквобол.

Общи условия

Активация на акаунт