МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 815
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро Simple Smile
Честит Рожден Ден на майчето, жива и здрава и много да те слушат домашните  bouquet
Аз също съм за столчетата. Но кажете мами с две деца къде сядате отпред или отзад, че мен все ме е страх бебето да не повърне и сядам отзад.
Ние с кърменето май пак сме в някаква криза, снощи ядеше много често. Едно въпросче към мамите който кърмят на поискване - през колко време ги храните бебетата? И най вече като я храня и тя се дърпа присвива се, изплаква и пак захапва и пак това се повтаря, може ли да го тълкувам като малко кърма или...защото това се случва основно вечер. А иначе е спокойна и не плаче, не ми се струва да са колики....ама знам ли...

# 106
благодаря за честитките! Two Hearts
дай боже всички да сме здрави, пък другото ще се нареди   Peace.
а, пожеланието на янчето за тишина много ми биндиса  Mr. Green
черпя всички с всичко  Heart Eyes

ние вчера се върнахме от гръцко. манията ми за пазаруване беше позадоволнена; освен туй филков хич не мрънкаше и си висеше кротко пред магазините, а в икеа даже имаше мнение за туй-онуй  Mr. Green. кръчмите също ми направиха не-лошо впечатление. всъщност имам чувството, че в гърция живеят чревоугодници. което за туристи като нас си е повече от о.к. камен се подра доволно и на гръцка територия, но като цяло изкарахме добре. всъщност, пак ми се ходи  Mr. Green

# 107
  • София
Майче, честит рожден ден! Да си жива и здрава и децата заедно с теб. Пожелавам ти много щастливи мигове с малките разбойници.

# 108
 Hug Момичета и момчета........ baby_neutral аз нещо позабравих да влизам тук.....но..
Майчееееее   chefДнес други да ти готвят, да те глезят и ти  желая едни здрави и щастливи камъчета и всеотдаен съпруг. Изключителна привелегия е да сме съфорумистки с теб Heart Eyes. Затуй продължавай да даваш по едно рамо , нищо че и твоите и двете са заети..  hahaha
И мами имайте супер сладка седмица.Целувки от нас с Йони.Когато ни се приказва повече пак ще се включим.., но внимавайте в картинката защото ви четееееем!! Naughty

# 109
ooo майче:) чрд... пожелавам ти да се кротнат чаветата, та да прокопсаш и ти малко покрай тях. и най вече здраве на всички ви:)

# 110
  • София
Честир рожден ден майче,  да си жива и здрава и много да те радват малките бандитчета  Heart Eyes

# 111
  • България
честит рожден ден , майче. Желая ти да са здрави децата и вие покрай тях, че да ги гледате   Laughing
една мама дано не е това, но при мен това дърпане от гърдата и рев, означава , че е малко или дори че няма нищо. Сменям гърдите по безброй пъти. И това става именно вечер. Някой има ли идея защо така и как да се увеличи кърмата вечер newsm78

# 112
[glow=red,2,300]ЧРД, МАЙЧЕ! Да сте здрави всички и малките да те ядосват само от време на време...ей тъй за "придаване на вкус в манджата" и дано винаги да си заобиколена от обичани от теб и обичащи те хора![/glow]

За кърменето вечер...кърмата по това време на денонощието е най-малко. Изчела съм сума неща по въпроса. Може да пиете лактогенно чайче (българско) във всяка аптека го има или чайче на ХИП (сигурна съм, че в БИЛЛА го има). Другото е след вечерното кърмене (най-хубаво след всяко) да цедите, докато имате нерви.
Александър е на смесено хранене, но тези похвати, като че ли помогнаха, защото вчера не съм дала никакво АМ. Дано отмине тази лактогенна криза. Има такива кратки периоди. Желая ви го от сърце, защото знам какъв ужас е да има човек подобен проблем. Продължавам да го изпитвам на гърба си.

Желая един прекрасен ден на всички!

# 113
момичета, имам чувството, че кризата е лактационна, а средствата, които увеличават кърмата - лактогонни. (не идва от гени:)

колкото до чуденките ви за кърменето - ето тук е всичко (за пореден път) - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1844.0

# 114
Честито майче   bouquet

момичет амам проблем от 3=4 дни, Малката не иска да яде:( изяжда по 50, което е крайно недостатъчно. смених фризото с милумил и си докарахме диария, ефект с милилитрите нямаше и пак си се върнах на фризото. диването е в прекрасно настроение, гука, рита...докторите нищо не казват викат може от жегите, но знам ли....ако продължава така, няма да наддава, а толкоз хубаво си папкаше.

Някой да е имал подобен проблем??? Незнам какво да правя вече, да пробвам ли с др, млека..да не взема да я сбъркам нещо... Cry Cry

# 115
Shemetka, не сменяй млеката!
по колко й правиш? през колко време яде? не я насилвай само... сигурно е от жегата. предполагам, че до няколко дни всичко ще се нпрмализира!

# 116
чрд майче и от мен! пожеланията ... ами момичетата са ти го пожелали  Heart Eyes

# 117
 ами то явно не е от млякото...по 120 пиеше от раз, сега по 50-6о през 4 часа...другото го изхвърлям...дано да мине...незнам вече...утре смя на ваксина

# 118
момичета, имам чувството, че кризата е лактационна, а средствата, които увеличават кърмата - лактогонни. (не идва от гени:)

колкото до чуденките ви за кърменето - ето тук е всичко (за пореден път) - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1844.0

АБСОЛЮТНО Е ТАКА!!! Благодаря за поправката!!!  Simple Smile

# 119
ЧРД ,МАЙЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!Живот, здраве и кротко бебе ти пожелавам  Laughing

Да се оплача -почти ми слря кърмата newsm45.От сутринта до вечерта едвам се събира за едно хранене и в двете гърди. Изпила съм тонове чай на Хип, прясно мляко и ефект нула. Циците ми станаха на г.. от гадната помпа, ама нейсе! Няма и няма. Cry

Общи условия

Активация на акаунт