МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 812
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
ЧРД ,МАЙЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!Живот, здраве и кротко бебе ти пожелавам  Laughing

Да се оплача -почти ми слря кърмата newsm45.От сутринта до вечерта едвам се събира за едно хранене и в двете гърди. Изпила съм тонове чай на Хип, прясно мляко и ефект нула. Циците ми станаха на г.. от гадната помпа, ама нейсе! Няма и няма. Cry

Само не се отчайвай!!! Хване ли те паниката е много гадно! Стискам палци нещата да се оправят бързо, а те ще се оправят!

# 121
Здравейте момичета  Hug
едва успях да прочета всичко, но вече мога да кажа, че съм в крак  Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙЧЕТО
ние сме супер - вече сме 5700гр и 57см, понесохме ваксината като герои и минахме само с един прием Панадол. стараем се да сме повече време навън, а ако много духа - сме на терасата  Sunglasses макар че на 14 етаж често си е ветровито  Laughing разхождаме се покрай морето, но не смеем да се излагаме на пряко слънце и да топнем крачетата във водата. доволна съм много от педито и съм решила да следвам нейните указания - все пак всеки избира по един, който да слуша  Wink според нея ще се захранваме от 4 месец, но сокчета ще пием около 10-ия Simple Smile иначе продължаваме да се храним от цицата за около 10-15мин, а след това сме на АМ. ще се постарая да изкараме поне лятото така и дано има толкова кърма, а той милия - за сега издържа  Joy
сложихме снимки и разгледахме вашите - прекрасни деца, но ..... какво да се прави като и родителите са такива  Heart Eyes
ами това е за сега от нас - весел и щастлив ден и много целувки

# 122
ЧРД Майче! Жива, здрава - и ти и цялото ти семейство.
Момичета, не се отчайвайте  Hug И при мен е така - снощи например имахме гости и малката се съдра да реве. Яде три пъти за 5 часа  Rolling Eyes, ама ко да се прави. После хапна в 11.30 и заспа като къпана.
Иначе и аз се наливам с чая на Хип и похапвам от хомеопатичните хапчета.

# 123
ЧРД ,МАЙЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!Живот, здраве и кротко бебе ти пожелавам  Laughing

Да се оплача -почти ми слря кърмата newsm45.От сутринта до вечерта едвам се събира за едно хранене и в двете гърди. Изпила съм тонове чай на Хип, прясно мляко и ефект нула. Циците ми станаха на г.. от гадната помпа, ама нейсе! Няма и няма. Cry

Само не се отчайвай!!! Хване ли те паниката е много гадно! Стискам палци нещата да се оправят бързо, а те ще се оправят!

Ох, искрено се надявам, защото ако ми спре кърмата съвсем ще пукна от яд. CloseТакова желание имам да си кърмя бебочката, че... smile3511

# 124
MINA21 млякото не помага, пробвай ядки и повечко супи аз преди всяко кърмене ям супичка ,пия сокове все се наливам с нещо , пия също и чая на хип и от всичко това има ефект но от опит знам че тръгнели да спира кърмата нищо не помага но не се шашкай не е толкова страшно и с адаптирано мляко ще ни пораснат децата

# 125
От ядки вече ми се повръща, да ти кажа. Течности пия с литри ,ама нейсе!Е, в крайна сметка, колкото толкова .Нкои мами дори и седмица не успяват да кърмят.

# 126
Да ви питам, момичета, болят ли ви гърдите, докато сучат бебоците?
Мен да - като засуква  Cry

# 127
Когато засуква, и мен понякога ме понаболява.Всъщност това е единствения признак да разбера, че е "хванал" гърдата нощем , когато в тъмното не виждам добре Laughing
Даже ми е станала един вид приятна тази болка.

# 128
Майче, честит ти празник, много здраве и хубав и весел ден   bouquet

Да попитам, кърмите ли още нощем, ние по едно време сякаш правехме по-голяма пауза, а от няколко дни пак през 3 часа яде, даже и по-рядко. И пак да попитам кърмещите навън, как става таз работа  Mr. Green ... или да си нося възглавничка с мен  Laughing

Райна, и ние в началото бяхме така, неможеше да суче от мен и ми беше много мъчно. Изцеждах и давах от шише. Но като посъбра силички си засука и сега дори няма какво да се изцежда. Мога да те посъветвам да пробваш от време на време на гърдата пък току виж засуче  Hug
При мен проблема е,че пускам прекалено много кърма-пръска от 7-8 места и той се дави и повръща и се ядосва и не иска да яде.А от шишето струйката е само една и на него му е добре.За сега ще карам така пък ще видим докога. Wink

е това си е предизвикателство за бебето ... на мен ми се случваше понякога да са ми препълнени гърдите и му беше трудно да засуче, тогава изцеждах малко и пак пробвах да засуче, но не помня дали помагаше  newsm78

Ето малко снимки и от нас - http://picasaweb.google.com/Zlatan.Yanev/Bebo    Simple Smile

# 129
  • Sofia
majceto, честит рожден ден!!! Много здраве, късмет и честички екскурзийки до гръцко    bouquet
sisko2, ще се радвам да направим среща на девойките, само че ние сме малко трудни с придвижването, защото чакаме тате да ни вози в извънработно време   Grinning
Didka, сама ли слагаш лепенките на пъпчето, че на Ели и махнах лепенката в петък и все още не съм сложила нова. През колко време ги сменяш?
Ели също доста често се гърчи вечер - захапва, пуска, реве и рита с крачета. Аз обаче отдавам това на колики, а не на липса на мляко, защото ми се е случвало и с пълни гърди да прави същото. От вчера яде през 1,5 - 2 часа - явно сме в криза на растежа.
Мina_21, стискам палци кърмата пак да дойде.

# 130
  • София
Честит рожден ден, Майче! Много здраве и щастие!

# 131
пиенето на прекалено много течности може да доведе до обратния ефект - кърмата да спре.. не се наливайте така.

# 132
Джули, мислиш ли? Confused

Момичета , вие вече имате ли зъби? Confused Е, зъби силно казано, но вчера видях,че на венците на Яна от долната страна , са се появили две малки бели точици. И скоро очаквам включване Rolling Eyes

# 133

така ми казваха консултантките по кърмене в кърмаческия.

# 134
  • София
пиенето на прекалено много течности може да доведе до обратния ефект - кърмата да спре.. не се наливайте така.

Да, и аз съм чувала такова нещо.
И свеки ми беше казала да не прекалявам с течностите по тази причина.

Общи условия

Активация на акаунт