Отговори
# 180
Здравейте отново Grinning.
Благодаря ви за поздравите  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.
Снощи си прекарахме чудесно !Не бях се виждала с някои хора от доста време и се изненадах приятно от едната си племенница.
Тя беше напълняла много и като я видях ,направо ахнах ...
За десет дена свалила 8 килограма с разделно хранене .
Вичито, може би си достигнала оптималното тегло .
Ако не е така, според мен трябва да промениш малко количествата и да се движиш повече .
Днес се надявам да ми донесат дини, много ги обичам ,а и в тази жега си е направо удоволствие да се разхлаждам със студен плод.
Иначе не ми се готви ,но май няма да ми се размине .
Моите лакомници си искат своето и това си е .
То поне на синчето да му личи ,ами ...
Желая ви страхотен ден !Цунки  love001. Чао.

# 181
Честит рожден ден на Калида! Много здраве, любов и късмет!

Момичета, от известно време се опитвам да се придържам към принципите на разделното хранене, но не съм се записвала в темата ви, защото не съм от най-стриктните. Надявам се обаче да поддържам поне сегашното темппо, че имам доста килограми за сваляне. "Възходът" на телесата ми  започна преди 4 години, когато спрях цигарите, с 5-6 кг. отгоре, които борих няколко пъти с променлив успех. После се доокръглих през бременността, а и през първите месеци след раждането, и тази зима достигнах пик от 70 кг. Сега съм 65кг. /висока съм 165см./, но искам да върна предишното си тегло от 50-52кг. до следващото лято. Още кърмя и свалям много бавно, от седмица въртя обръч и правя някаква псевдо гимнастика вкъщи, че коремът ми след две секциота не помни, че някога е бил стегнат и гладък. Ще се навъртам покрай вас, за да се мотивирам да не се поддавам на изкушенията, когато много ми се дояде сладко /обожавам го във всички разновидности/.

# 182
Калида, честит рожден ден  Hug! Желая ти да получаваш толкова много любов, топлина и разбиране, колкото самата ти раздаваш на хората около теб! И нека дните да минават, но да не тежат а годините да се трупат, но да не личат  Wink.
Вичи, благодаря ти  Heart Eyes
Момичета, днес е важния ден  Sick. Багажът на децата е готов-надвечер ще ги закарам до нашите. Днес ще пропуснем плажа, малко да си починем. Ще излезем на кафе с децата, следобяд ще поизчистя, та да оставя всичко в ред. После ще си боядисам косата, че нали утре е първия работен ден. Моите неща ще си ги приготвя довечера. Тази седмица ще бъда по-стриктна, т.е надявам се да не получавам силни пристъпи на желание за преяждане, а и предимството да живееш в празна къща е...че няма нищо за ядене  Laughing
Хайде, лек ден от мен! Стискайте ми плаци. Утре ще пиша от офиса как е минало  Whistling.

# 183
Миа, добре си ни дошла   bouquet.Не се притеснявай ,пиши по -често, и ние не сме много стриктни  Embarassed.
Регенце, от сърце ти желая успех и кураж  Heart Eyes.
Дано твоят съпруг осъзнае какво губи и нещата да се нормализират  Praynig.

# 184
  • да има едно лесно - на мотора
Честит Рожден Ден Калида  Hug Бъди все така слънчева и позитична. И обичта, която раздаваш да се връща при теб стократно увеличена  Hug

РеГе , аз съм жена, минала по тоя път . Повярвай , не всичко , което мислиш, че е проблем между вас е така. Дано всичко всичко завърши по най- щастливия начин за теб и най- вече за децата. Аз само не прочетох - ти говорили с тях ?

# 185
  • Варна
                                                               Калида, Честит Рожден Ден

Много здравности и прекрасности за теб и цялото ти семейство Heart Eyes. Единственото, което мога да ти подаря е моето любимо цвете и се надявам и ти да го харесаш Grinning

# 186
Честито, Калида!
Бъди здрава и обичана, щастието винаги да е около теб и близките ти!
Винаги така позитивна!

# 187
  Влизам набързо,защото София ме зове,само за да кажа :
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА КАЛИДА  bouquetБЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!!!
   Утре ще пиша повече от кантората,пазете се,
   целувки Heart Eyes

# 188
   newsm51Kalida, ето и моя поздрав към теб :

http://www35.123greetings.com/card/07/22/10/09/BM40722100932946.html
пожелавам ти весело прекарване на рожденния ти ден !!! Flowers Bouquet Kissing Heart  ura dance

# 189
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА КАЛИДА!
Нека всички твои желания , бъдат мои пожелания Hug

# 190
ЧРД, Калида!!!

Пожелавам ти време, за да се наслаждаваш всеки ден на даровете на живота.
Смях, с който да се справяш с предизвикателствата.
Приятели, с които да споделяш радостите.
Мечти, които да ти помагат да вървиш напред.
ЩАСТИЕ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ В ЖИВОТА!

# 191
Здравейте
Днес никой не се е записал
Много е горещо преди малко се прибрах изядох голямо парче студена диня и ми светна
Цункам ви всички
Поздравче
 http://www.vbox7.com/play:266b18ae

# 192
Алекс - благодаря за поздравчето.И при нас е доста горещо,но под климатика е добре  Simple Smile.Аз за обяд хапнах едно студено тараторче и се ободрих.
Реге - стискаме палци  Praynig
Момичета дай те идея за лека , разхлаждаща вечеря.

# 193
Алекс - благодаря за поздравчето.И при нас е доста горещо,но под климатика е добре  Simple Smile.Аз за обяд хапнах едно студено тараторче и се ободрих.
Реге - стискаме палци  Praynig
Момичета дай те идея за лека , разхлаждаща вечеря.
Юзерче ,за да е разхлаждаща ,вечерята трябва да е студена. Сещам се за богата салата ,поръсена обилно със сирене или кашкавал :или желирано месо със свежа гарнитура :или печена риба/ охладена /.

# 194
Здравейте момичета и то мен. Hug
Днес жегата е голяма.
Крием се в къщи при  климатика  Crazy

А за днес смятам една пилешка супа да направя на децата.(
Аз ще съм на зеленчуци и кисело мляко.
МъжО ...като се върне от работа ще си каже какво му се хапва. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт