Отговори
# 255
  • Варна

В темата е много уютно, почуствах се така добре,а имах нужда,наистина.
фенски, не искам да си помислям дори,че в нашата тема не ти е уютно...нали Rolling Eyes

# 256
Тихомире, либофта и хубавината не тряб'а да знаят граници,а да се разпространяват и разширяват безкрай... Grinning и в таз' и в оназ тема аз съм си все същият шалмуец! Ти знаеш,че аз гледам да разделнича в манджицата, не винаги успешно, де. Embarassed

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 22:07 от Фен

# 257
  • Варна
простиф ти Heart Eyes ма реших че решил си да ма сменяш, нещо не го играя сириала правилно и помислил съм Октавио ма остай-други тръгна да дири

По темата Рх-разделна съм отвсякъде, само яйце и сирене смесвам на моменти, когато реша да си правя миш-маш
Извинете любовното ни обяснение с Фенския Blush

# 258
  • Варна
Здравейте момичета, Алекс поздравления и от мен за спортния ти ентусиазъм, то си и личи де, че си спортна натура и това определено влияе положително на външният ти вид. Калида не съм обърнала внимание точно какво трябва да включа утре в захранавнето. Има подробно описано такова в плодовата тема на Миранди, но ще го чета утре сутринта. Мисля, че първо се включваше морком и малък картоф на пара. Реге да те уверя първо, че щастливият брак не е химера. Вярно свързан е с много компромиси и от страна на двете страни, но в крайна сметка без тях не може. Все пак говорим за съюз и съжителство. Покрай мен има само двойки с наистина щастлив брак от доста години, просто нагодявайки се един с друг са се получили така нещата. Иначе за стандартите, и аз не познавам мъж, който да харесва жена висока 180 см и тежаща 45 кг, но коя ли жена не се стреми към това, но както казах сами сме си виновни. Юзерче и аз да ти пожелая приятна почивка на морето. Фенче както казаха момичетата преди мен всеки е добре дошъл в нашата тема, радвам се че ти харесва и наминавай по-честичко. Надявам се да си намерила това, което търсиш  Hug hug - специално за теб. Тонимирка  честит ти нов аватар, изглеждаш страхотно  newsm10
За РХ няма да пиша нищо просто защото съм на плодчета. Хайде чао от мен за сега, че бебата ме вика.  bouquet

# 259
Здравейте момичета Hug

ето ме пак , запис първа за новата седмица. Аз съм се надъхала днес да лунувам, пък ще видим дали ще издържа. Миналия път успях(поне си проверих волята) и резултата беше -1кг.Но нещо не успях да го задържа. Sick Нямам търпение вече - до отпуската остават само 5 заветни дни и няма време за неуспехи, както казва една дружка. Трябва да се напъна за последно, че да не се червя на плажа. Embarassed

Реге видях,че си купила лежанката, аз ти я описвах в другата тема, надявам се да съм била полезна. А в личен план - добре ми звучиш. Важното е да не се предаваш! Но ти си с борбен дух, така че съм сигурна в теб!  bouquet

Хубава седмица на всички и много  smile3525

# 260
Добро утро, момичета  Grinning!
Юзерче, пожелавам ти най- хубавата и ползотворна почивка  Hug.Забавлявай се на воля Peace./Мерси за комплимента  Heart Eyes/
Ками ,обожавам зеленчуци на скара, винаги,когато палим барбекюто ,си печем за гарнитура. Много често аз не стигам до основното ,наяждам се с тях  Laughing.
Реге, радвам се ,че аз съм сред хората ,които изкарват на яве най- доброто от теб  Hug.Винаги се развеселявам, когато си на оптимистична вълна, харесва ми чувството ти за хумор и самоиронията  Grinning.
Фенче, това е една от малкото теми, в които няма караници, няма конфликти, всички се чувстват добре  Hug.
Освен менюто, си споделяме и радости ,и болка, и така си живеем в мир и разбирателство .
Е, Тонимирка, каква е тази талийка, ами ти направо ще се счупиш  Laughing.
Страхотно изглеждаш  newsm10.
Шарли ,благодаря ти и на теб Hug.Спортът отдавна е част от моето ежедневие, направо съм пристрастена, и ако пропусна няколко тренировки, съм като болна .
Вичито ,до сега никога не съм лунувала, има ли ефект?Моята етърва се бори с излишните килограми, но нещо не се справя, дали да и кажа да опита с лунуването Thinking?
Днес закусих с прекрасни голи праскови, от тези сладките ,ароматните ...
Купила съм си диня и пъпеш и ще си хапвам на воля .
На обяд мисля да ям пълнозърнести сандвичи с кашкавал и салата ,а за вечеря -бяло месо от пиле и салата.
Желая на всички приятен ден  Hug.Целувки  love001 .Чао.

# 261
Цитат
Вичито ,до сега никога не съм лунувала, има ли ефект?Моята етърва се бори с излишните килограми, но нещо не се справя, дали да и кажа да опита с лунуването ?
Алекс предната седмица изкарах само на вода(около 3-4л.) , 2 фреша от портокали(не намерих грейпрути, а е по-добре с тях) и един айрян+ 2 кафета. Доволна съм, поне се пречистих, аз нямам много за сваляне, така че не се напъвам силно Stuck Out Tongue, но си калявам волята и показвам ината(както казва мойто мъж  Hands Thumbsup) Ох, като чета  ти какво си подготвила за дена за хапване -АУУУУУУ, искам и аз.....
А за спорта и аз съм много надъхана фенка,и днес пак съм си взела екипа за фитнес след работа ще ходя. Дано имам сили,че от тази водичка и чайчета няма да съм заредила много енергия.

# 262
  • Варна
Здравейте , Здравейте bowuu ще нахлувам по-надълбоко в РХ-то, много ми е слаб въглехидрата и доста дълго го поддържах в ниски граници, в следствие на това  се явиха безумните нападения над вафлите и отпадналото състояние. Знам че повече от 2 седмици не трябва да съм в такава рестрикция, но то от домати и чушки няма как да стигна висок % въглехидрат.
Та, хляб и тестени не мога да ям, картофи също, но се замислям за ориза. Ще го включа по съвсем малко и по 1 път в седмицата-все още ме е страх от тия въглехидрати. Ще го обмисля, но друг начин няма-трябва да се яде Grinning

Е, Тонимирка, каква е тази талийка, ами ти направо ще се счупиш  Laughing.
Страхотно изглеждаш  newsm10.

Това ми е вискомазнинната талия, имам снимки и с високовъглехидратна талия, ама по-добре да не ги виждате Laughing
Благодаря Алексче Heart Eyes

# 263
здравейте момичета
виждам някои от вас имат страхотни резултати, поздравления за което!
Тонимирка, страхотно тяло, мацка! Браво.  Mr. Green
Алекс, какво тренираш и колко често?
Юзърче, приятна почивка, искаме снимки след това! Така че, вземай фотоапарата!
Калида, с огрмно извинение за закъснението ЧРД, дано си изкарала приятно и незабравимо!
Краси-васи И Ода Мей-как сте и как са бебчетата ви? Какво ново покрай тях?
За всички които пропускам едно голяма  Hug

# 264
Miss Caprice,тренирам тае бо всеки ден ,без неделя, понякога през седмицата не успявам да отида до залата, но пък в неделя си правя кросче на стадиона  Hug.

# 265
Момичета благодаря ви за пожеланията относно морската почивка,нямам търпение вече.
Мис Каприз - аз фотоапарат ще взема , но той е обикновен и докато сканирам и кача снимките ще мине малко повече време,но ще се постарая.
Тонимирка - да кажа , че и аз забелязах талията ти.Да не говорим,че нямаш никакъв стърчащ корем. Sick
Алекс , РегеHug
За всички останали  Heart Eyes

# 266
  • София
Здравейте!
Аз се завърнах! Simple Smile
Толкова работа ме чака в офиса, а още не мога да влеза в час. ooooh! Хубаво е да почине човек, но после е голяма мъка.
Много страници сте изписали докато ме е нямало  Rolling Eyes. Започвам да чета назад, да видя какво съм изпуснала. Wink
РХ беше напълно забравено по време на почивката. Confused Такова плюскане беше, че ме е страх да се кача на кантара. И на мъжа ми много му дойде яденето и сме се разбрали, че минаваме на лек хранителен режим. А пък и Деян го няма, така че ще ми е още по-лесно, защото няма да готвя, а ще ядем само салати и таратор.
Деян го оставихме при бабите за целия август. Първо свекървата ще го гледа, после го поема майка ми. Представям си колко ще го глезят, после няма да мога да го вкарам в релси поне 2 месеца. Mr. Green

# 267
Добро утро на всички  Grinning!
По- хладен и спокоен ден ви желая  Heart Eyes.
Поздравче
http://www.vbox7.com/play:266b18ae
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 268
  • Варна
Добро утро момичета,
наминавам само да ви пожелая прекрасен ден! Алекс благодаря ти за поздрава, разчувства ме.   bouquet

# 269
Добро утро!   bouquet

Алекс, благодаря за поздрава! Ти ходиш на тае-бо в зала с инструктор. Аз досега само в къщи съм играла, естествено поради липсата на време, но си мисля, че сигурно в зала е доста по-надъхващо и тонизиращо. От доста време не съм подскачала, записът ми е доста лош, а по-добър така и не намерих. Но сега като се замисля миналата зима, когато играех тае-бо в къщи доста бях отслабнала. Дали да не започна пак в дните когато не тренирам с тежести? Или пък ще е прекалено  newsm78.
Като стана въпрос вчера започнах пак да тренирам след 3 седмична почивка и то в къщи с новите си придобивки. Да ви призная, изтормозих се. Няма да влизам в подробности, че това е за друга тема, но голямо потене беше. Днес имам лека мускулна треска, предполагам до вечерта ще се усили.
Верче, добре дошла! Как си прекарахте отпуската?
Вичи, и аз вчера си мислех да лунувам, но изкарах на плодове пак. При мен ефектът от лунуване и плодов ден е един и същ. Скоро четох статия, в която се казваше, че фрешът не е толкова полезен, колкото целия плод. Беше някаква тема за въглехидратите и бързината, с която се усвояват. Ще се поровя да я потърся и ще я постна по-долу.
Тонимирка, ще се счупиш наистина  Wink. Знам си аз, че комбинацията от НВД и РХ дава добри резултати, ама пустите му плодове, не знам как да ги намаля. И месо рядко ям по принцип. Наскоро разбрах, че пилешкото не се препоръчва за моята кръвна група, както и доматите   Rolling Eyes. То не че съм, тръгнала да спазвам тази диета, но сега всеки път като ям домат или пиле и ще си мисля, че пълнея от него  Crossing Arms. Би ли споделила едно примерно меню за деня.
Сега ви оставям и отивам да се ровя в "мускулите", че вчера не се отваряше, а работя над новата си фитнес програма  bowuu. Успешен и усмихнат ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт