Отговори
# 195
  • София
Калида,честит рожден ден с малко закъснение.Да си жива,здрава и обградена с много,много любов Heart Eyes

# 196
  • София
Юзърче,тиквички или патладжан с кисело мляко,тараторче,салата снежанка WinkМоже и постни лозови сърмички,но те са пипкава работа Crazy

# 197
  • София
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Липсвахте ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В общи линии май спазвам РХ  Shocked #Crazy Wink
Изневерих само в събота - с една очарователна палачинка  Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

не съм се мерила, ама доста дрешки взеха да падат  Peace Peace Peace

Калида мила  Hug Hug Hug
Надявам се ще ми простиш закъснението,
но пък за искрените и сърдечни пожелания,
не трябват оправдания  Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!

Искам да те поздравя
с любимото ми стихче за жена  Hug Hug Hug

Нека всяко цвете на земята,
ухае днес за теб самата!
Бъди желана, любима
и винаги незаменима!!!
Бъди омайната звезда
Бъди това, което си -
ОБИЧАНА И ИСТИНСКА ЖЕНА!!!

# 198
Здравейте,мили дами!Вчера се завърнахме от Трявна и сега прочитам какво сте писали.През доста перипетии са минали повечето.
Честит рожден ден на Калида!Пожелавам ти от здраве да не се отървеш,много верни приятели и винаги позитивно настроена.  bouquet
Ками,надявам е нещата при вас вече да са добре и Калоян да е добре.Много хубави снимки  Hug
Реге,много успех и кураж!Мъжа ти просто не знаме какво губи.....
В Трявна си изкарахме много добре-нищо че миналата година пак бяхме там и забележителностите ни бяха познати,пак обиколихме Соколския манастир,Етъра.Но жегите бяха убийствени.През деня главно си стояхме в къщата и към 19-20 часа излизахме на разходка.Иначе вечерта и сутринта си беше доста хладно.Сутришното кафе си го пиех на беседката(вечерята също там преминаваше),не че нещо разбрах от нея,Еди трябваше да се приспива към 22 часа и точно на най-интерсното се качвахме да спим,но така е с малко дете.
Едната вечер вуйчо му се опита да го преспи и точно след една минута имаше див рев, и ходих да го утешавам.Като цяло успях да си почина максимално(нали си имах помощник),даже на моменти ми беше скучно и започвах да чистя къщата Crazy
Ще се пробвам по късно да пусна и снимки.Това е от мен за сега.  bouquet

# 199
Здравейте, момичета wavey
Калида, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН![

Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

Момичета, благодаря ВИ за подкрепата! Hug Мама се възстановява добре. Аз съм в търсене на преводачи и главата ми пуши от напрежение. Зарязала съм и РХ Embarassed и английски.....
Обичам Ви! newsm51

# 200
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Калидаприеми и моя поздрав за рождения ден-пожелавам ти само хубави емоции за теб и цялото ти семейство  love001
Ние се завърнахме вчера изкарахме си върховно,по хубава почивка скоро не сме имали,заради липсата на мъжката половина Mr. Green.Естествено имаше и малко неприятна част,моита щерка се обрина леко от жегата,имаше и много медузи които пареха,но пък бяха много красиви.Първия ден още се запознахме с тях и то пак моита щерка Mr. Green,целите и ръце бяха опарени,но това не ги спря да влизат във водата/морето/ дори ги ловиха с една шнола.Днес вече приключих с хигиенизирането на дома/сам мъж в къщи-лели мале Laughing/.Жегата е невероятна направо,а там не я осетихме,вчера тръгвайки от там термометъра в колата показваше 33 градуса до нас вече 38 ooooh! .Сега ми предстои излизане,ужас,но се налага.Не мога да кажа,че съм била стриктна в яденето на почивката,но то се очакваше Mr. Green.
Днес сготвих леща с надеждата,че до довечера ще поизстине.
Реге бъди силна,трудно е това решение  Hug Hug Hug Hug Hug
Миа welcome
Исках още да пиша,но напоследък съм доста разсеяна,че и забравям,сигурно ще е от ЕГН  Joy
За всички много  Hug Hug Hug от мен   love001

# 201
# 202
Честит рожден ден, Калида!
Много здраве и щастие на цялото ви семейство!
Нас ни нямаше известно време, бяхме на едно планинско село.
Поздрави на всички!

# 203
Как сте в този ад?

Аз съм в общи линии разделна тези дни, като се изключи факта, че днес примерно цял ден се наливам със студен чай, но готов, праскова. Домързя ме дори да си направя чай и да го изстудя в хладилника. Другото - хапвам Активия с череши, кисело мляко е, със сладки плодове, но има и захар, по таблицата се комбинира, но май не  е много разделно - захарта не е кафява със сигурност...
Топеното сирене към млечни или към мазнини (като сметаната например) го считате?

На кг никакъв резултат нямам... но то и не съм от най-най-стриктинте.

А пък моето псевдопарфе не стана хич парфе. Вероятно защото го правих само с най-нискомасленото мляко, което се произвежда Mr. Green - 0,1% на Верея. Е, изядох си го, де..

# 204
Точно с Верея съм го правила - перфектно стана - може да си сложила много малко желатин..

# 205
Момичета здравейте  bouquet
Днес си свалих всичко от нета ,което успях да намеря,купих си книга-`Разделно хранене`на Радослава Радева е Румяна Цанкова и съм твърдо решена да започна малко по-здравословен начин на живот Peace
Тази вечер ще разуча нещата и от утре съм на линия. Flutter

# 206
Здравейте момичета,

Миа, Боби welcome Надявам се да се чувствате добре в нашата компания.

Дани, много сте хубави. Радвам се, че си доволна от почивката.

...не съм се мерила, ама доста дрешки взеха да падат  Peace Peace Peace
Мина-Кармфилке, при това положение не ти трябва мерене, а нови дрешки...Hug Hug Hug

В тези жеги менюто в къщи е много еднообразно: диня и сирене или салата със сирене. Никой /включително и аз/ не иска да готвя... От което не се оплаквам, разбира се, защото покрай ремонта си имам достатъчно работа...

Целувки на всички

# 207
  • София
Здравейте,момичета Hug

Днес пак ще е адска жега SickСлед малко хващам Калоян и навън,защото след това вече става ужасно Tired

Добре дошла,Боби Hug

Дани,много сте хубави всички.А ти изглеждаш страхотно,да знаеш Peace

Реге,как са нещата при вас?

Довечера ще хапваме риба на скара със салатка Laughing

Лек ден и се пазете от жегите Heart Eyes

# 208
Здравейте!

Добре съм, благодаря! Изкарах вече една нощ в къщата на родителите ми. Как отвиква човек, направо не ме сдържаше. Видях се с една приятелка, разходихме се из центъра, пихме питиенца в хубаво кафе. Прибрах се към 9.30. Гледах 2 криминални и 1 комедиен сериал и си легнах.

Вчера се чухме 2 пъти с мъжа ми, веднъж ми се обади наобяд да ме пита защо съм се държала така и какво толкова било станало  Sick. Даже след като започнах да говоря за нещата, за които ми тежат, се ядоса, че съм дъвчела едно и също непрекъснато. Пожела ми приятен ден и ми затвори  Shocked. Надвечер пак ми се обади да ме пита дали ще се виждаме. Викам му "Да се виждаме?!" А той: "Ми да, може да съм ти липсвал"  #Crazy. Разбрах от общи приятели, че се е оплакал, че съм се изнесла. В общи линии, това е, явно диалог няма да има. Каза, че на него време не му трябва и аз да съм се обадела или приберяла. Аз нищо още не съм решила, но имам дрехи за цяла седмица, така че няма да бързам.

Децата много ми липсват  Cry. Разбрах, обаче, че добре си прекарват.

Снощи към 11 часа много ми се прияде нещо, ама добре, че не пазарувах  Wink. В хладилника на нашите имаше 1 домат и 1 краставица, а не ми се ядеше точно това, така че го пишем ден-диета  Laughing

Лек и усмихнат ден, момичета  Hug

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 11:29 от ReGe

# 209
  • Варна
Здравейте,
Калида приеми и моите поздрави за рождения си ден, макар и с малко закъснение. Желая ти щастие, усмивки и много, много обич!
Миа, Боби добре дошли при нас!
Ани, Дани радвам се, че сте си прекарали добре на морската и планинска почивки.
Реге стискам палци всичко да се нареди по най-добрия за теб начин.

За РХ- спазвам го, най-после направих прословутото псевдо парфе на Тонимирка. Е искрено благодаря за рецептата. Отдавна не бях хапвала нещо толкова приятно освежаващо за лятото като него. Приготвих го с нискомаслено цедено мляко и праскови. Стана ммммммм много вкусно. От днес смятам да направя 5 дни плодово гладуване и после съответното захранаване. На 4-ти август ще кръщаваме малката заедно с още 2 дечица на много близки наши приятели и събитието ще се отбележи в общи линии като малка сватба, та трябват и съответните тоалети. Харесах си една пола, но естествено нямаше мой размер, та трябва спешно да смъкна няколко кила за да вляза в по-малката.
Хайде, оставям ви сега, че моето лигавото се разрева защото не и давам да си играе с чашата ми с кафе  Crazy
Хубав ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт