Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?

Първо беше за тази седмица, сега остана за другата, щяхме да ходим на Цигов чарк сега към Брацигово на Атолука и така не знам...
че от днес /е не от понеделник, защото
не се чуди за витамин Д-то, щом бързо детето наддава, лекарката даже може и да ти увеличи капките. Така беше със сина ми, който се роди доста мъничък 2,700, а като се юрна да наддава по 0,650-1 кг на месец. Във връзка с това се сещам, че акушерката ни, която беше жена пред пенсия ни препоръча, във водата за къпане да слагаме орехова шума и така да го сливаме накрая. Той е роден в края на септември и тогава листата бяха окапали, та събрахме и винаги последното сливане го правехме с вода с орехова шума. Дъщерята пък беше лятно бебе-края на м. май . На нея й слагахме на слънце вода с орехова шума и на обяд преди спане я къпехме, а на следващата година я оставяхме да си поиграе в леген с орехова шума.
Така, че опитай полезно е против рахин при бързо наддаващи деца.
А за колегите ми, само с една колежка сме заедно, останалите са колеги, които са завършили 10'на и повече години преди мен..., защото съм от мартенксия прием на магистратите, а моите колеги записаха през септември, затова не съм с никой от тях... За РХ на морето както казах, постарах се да го спазвам, но качих кг. за няколко дена (кантара беше с мен) и сега пак на плод, но още не съм започнала стриктно, защото се провалям... Незнам дали няма да мина на РХ още сега, просто незнам къде се намирам вече... Благодаря ти за всичко
. Искам пак да съм в отпускаааа!!!! 
.
,
за вашата подкрепа и съпричастност!