Отговори
# 210
Момичета благодаря за предложенията!Да се отчета за вчера - 2 банана,2 праскови,малко грозде ,1 таратор,1 варена царевица.
Шарли - щом си решила да минеш на плодово гладуване-няма лошо,но много внимавай да направиш правилно захранването след това , за да запазиш сваленото през тези плодови дни.Стискам ти палци да успееш да влезеш в полата която си харесала.
Реге - може би трябва да се обадиш на 1/2 и да се опитате да поговорите по някакъв начин,да му обясниш как се чувстваш.Но ти най-добре ще прецениш ситуацията.
Ками- и аз много обичам рибка на скара със салатка.
Мади - диня със сирене не е разделна комбинация.Диня се яде самостоятелно.
Деничката - а ти един желатин на какво количество мляко го слагаш?
Дани Дженкова - снимките са много хубави.
Карамфила - много е приятно усещането да ти падат дрешките , нали?
Мартеа - аз топеното сирене го определям към млечни.Комбинирам го само с безскорбялни зеленчуци.

# 211
Момичета, блогадаря Ви от все сърце за топлите и хубави цветни пожелания за мен! Невероятни сте! Още веднъж- едно голямо благодаря. Желая и на Вас здраве и много късмет!

Миа, добре дошла сред нас. Очаквах да се появиш! Успех с РХ!
Бобби, успех и на Теб по разделните пътеки!
...това е, явно диалог няма да има...
РеГе, не, ще има, но Ви трябва време. Мъжката гордост и его трудно се пречупват, още повече че 16 год той не е срещал подобна ответна реакция. Всичко ще се намести, важното е че и Той и Ти не сте си безразлични. Временната раздяла е невероятно силно лекарство понякога, освежаващо и мотивиращо. Чувате ли се с Грета и Дени, доволни ли са от ваканцията с баба и дядо?
Дани Дженкова, много красиви снимчици, Трявна е страхотно местенце, толкова самобитност има там. Изглеждаш доста добре. Честит Ти нов аватар.
Алексче, и сега Ти ли си наред в рожденните дни или си след другите ни Лъвици на 07.08.?
...Да се отчета за вчера - 2 банана,2 праскови,малко грозде ,1 таратор,1 варена царевица...
Юзерче, само това ли Ти беше дневната дажба за вчера, как работи тялото Ти, как издържаш и на работа и да се занимаваш със София?
Деничко, радвам се че се появи, още ли си на бг почва, или вече се върна към месно- авокадена Германия?
Миранди, привет и на Теб, отпочинало Плодче. Успя ли да разпуснеш както искаше, помогна ли смяната на средата в отн- ята към Теб самата и към другите? Колегите от Свищов забелязаха ли промяната?
Ками, а защо няма да стигнеш до Плевен, не Ти ли липсва родният град, или по неотложни неща ще пълнят времето Ти? Как върви апартамента, започнаха ли строежа в Младост?
Софи, още 1 седмичка и ще се срещнете със странстващата приятелка. Тя има ли детенце или ще се радва на Софийка?
Шарли, успех с плодуването, но имай в предвид че падането под определен калориен минимум при Теб ще има обратен ефект в/ у тиройда. Къде ще правите кръщането, във Варна ли или в някое манастирче наоколо?
Мади, много зорко око имаш за събития. Благодаря Ти.
Карамфилке, за хубавите стихове време няма. Наистина красиво пожелание, благодаря Ти!
Любопитке, успех с преводачите!
Дими, как са младежите Ти в тез горещини, сигурно чакат с нетърпение отпуската Ти?
Ани33, а 1/2 няма ли да има лична ваканция, Вие с Криса си доставихте това удоволствие?
Уондърфул, радвам се че се появи. Къде бяхте в коя планина? Как Ти се отрази летуването, принцеската Ти доволна ли е?
Мартеа, а за Теб и Теа таз година морска ваканция няма ли да има, или новата работа не го разрешава?
Тонимирко, разкошно цвете, благодаря Ти! Как върви изработването на предизвестието, посетили вече масажа от фирмата?
РосиК- мото Роси, сигурно и Ти едва дочакваш отпуската, само 1седмица Ти остава, за синчето да не говорим. Заедно ли ще почивате или Той вече за самостоятелна единица се брой?
НелиВБ, благодаря за картичката, започна ли стъпалата?
Краси Васи, стягате ли се за почивката вече, как върви РХ, сигурно вече все по- добре се чустваш в дънките от преди бремеността, нали?!

# 212
Здравейте милички,
Как сте в тия страшни жеги. На мен ми е доста трудно: нито в офиса, нито в къщи има климатик...

... явно диалог няма да има...
Регенце, не избързвай, самонавиваш се май...Я първо се успокой и после мисли за отношенията с 1/2. Премисли си нещата трезво и вземи решение как да постъпиш. Ние сме с теб Hug

...Мади - диня със сирене не е разделна комбинация.Диня се яде самостоятелно...
Така е, Юзърче, но всички в къщи я обожават тази комбинация и, признавам си, и аз си хапвам понякога сиренце с динята... Embarassed

...Мади, много зорко око имаш за събития...
Опитвам се, Калида. Когато човек има празник си мисля, че е хубаво да знае, че и още някой споделя радостта му... Целувки на теб и Дана от нас Hug

Алекс, Карамфила, къде се криете от жегата, а Hug Hug

Целувки на всички и прохладна нощ

# 213
  • Варна
Приспах бебата, мъжът ми и той си легна, а на мен не ми се спи. То не че е чак толкова късно де и нормално да не съм много поспалива, но с тоя моя режим на ставане в 4-5 свикнах по-раничко да си лягам.
Юзерче знам, че трябва да се прави внимателно захранване. Аз съм ходила при д-р Емилова преди години и съм гладувала и друг път.
Цитат
Шарли, успех с плодуването, но имай в предвид че падането под определен калориен минимум при Теб ще има обратен ефект в/ у тиройда. Къде ще правите кръщането, във Варна ли или в някое манастирче наоколо?
Калида и това ми мина през главата, но така или иначе лятото предимно плодове и зеленчуци ям и си помислих, че 5 дни само на плодове със студен чай няма да ми навреди. Кръщенето ще го правим в църквата на манастира св св Константин и Елена, а след това ще ходим в един комплекс до Варна на който Дани беше пускала снимки преди време - Барите. Там ще останем да пренощуваме. Наели сме няколко къщички. Надявам се, че ще си прекараме добре. Тя Ива в общи линии нищо няма да разбере от цялата суматоха, но ние възрастните ще се повеселим. Търсим си и ние поводи май.
Хайде лека нощ от мен   bouquet

# 214
Здравейте, момичета!
Пиша набързо, че аз пак с моето захранване...
Тази нашата почивка не знам кога ще дойде!  newsm78 Първо беше за тази седмица, сега остана за другата, щяхме да ходим на Цигов чарк сега към Брацигово на Атолука и така не знам...
Калида, на бебо педиатърът изписа да му давам по 1 капка витамин Д. Не знам защо! Може би защото повече наддава.
Тези дни съм пак при нашите в къщата, че там е по-хладно, пък и на двора е по-интересно за Тони. За това не съм от най-активните, пък и като се прибера използвам нета, за да реша каква схема за захранване да си съставя. И така...
За сега толкоз от мен ще пиша друг ден. Чао!

# 215
Калида - разкажи ни малко повече как отпразнува РД,имаше ли парти с приятели или бяхте само с 1/2 и Дана.А що се отнася до менюто ми - много ми беше леко и по-лесно се издържа на жегите с по-малко храна.Не съм чувствала глад и ми беше много добре.
Алекс - къде си скъпа?
Софи - и ти нещо изчезна
Ками - гарнитурите ти звучат много вкусно ,а с какво ги комбинираш?
Целувки и прегръдки за всички !

# 216
  • Варна
краси васи Хайде да видим дали няма да се засечем на Атолука  Mr. Green.  Ние ще ходим там най-вероятно средата на август.

# 217
Калида, вече мога да се похваля, newsm68 че от днес /е не от понеделник, защото  Embarassedсе  успивахме до 6,30 и мъжо отказваше да тръгваме по горещината/ вече тръгнах по стълбите, но от вечерта си навих часовника за 5,30 /обаче утре ще е за 5,00/.Качихме ги /това става само за 20 мин./, но по предложение на мъжо се върнахме по пътя, а той е 5-6 км. Та до 9,00 ч. си направихме разходка от 10 тина км. и сега малко трудничко вървя/мускулната треска ме хвана/, но се чувствам добре и да докладвам-загуба на 1,00 кг. Закусихме с диня и след половин час ядох  кисело мляко със сусам и ленено семе/на лененото семе му хванах цаката за меленето благодарение на темата за лененото семе, която беше  я пуснала преди доста време една съфорумка, но  не помня коя беше, обаче  й благодаря, та там дават идеята да се мели с пасатора в тесен съд-става супер/. Ще се опитам днес д изкарам само на диня и чай.
Краси Васи,   Naughty не се чуди за витамин  Д-то, щом бързо детето наддава, лекарката даже може и да ти  увеличи капките. Така беше със сина ми, който се роди доста мъничък 2,700, а като се  юрна да наддава по 0,650-1 кг на месец. Във връзка с това се сещам, че акушерката ни, която беше  жена пред пенсия ни препоръча, във водата  за къпане да слагаме орехова шума и така да го сливаме накрая. Той е роден  в края на септември и тогава листата бяха окапали, та събрахме  и винаги последното сливане го правехме с вода  с орехова шума. Дъщерята пък беше лятно бебе-края на м. май . На нея й слагахме на слънце вода с орехова шума и на обяд преди спане я къпехме, а на следващата година я оставяхме да си поиграе в леген с орехова шума.  Peace Така, че опитай полезно е против рахин при бързо  наддаващи деца.

# 218
  • да има едно лесно - на мотора
Здравейте Дами
Калида , всички заедно почиваме на море  Mr. Green с приятелски семейства на Бяла . Става голям купон и дсинът не може да пропусне . А и с нас му е интересно - били сме готини .
РеГе , как си ? И трябва да има диалог с половинката - дори и риск отново да повтори , че казваш едни и същи неща , трябва всичко да си кажеш . И той да те изслуша. А след това и ти него . И да сте само двамата . Успех  Peace

# 219
Neli VB, благодаря ти за съветите, ще се възползвам от тях със сигурност!  Hug И аз съм с две ръце за народната медицина, а и доста често пребягвам към нея, но за бебо все още не смея много. Още днес ще му сложа слънчева вода, за да го изкъпя!

# 220
Миранди, привет и на Теб, отпочинало Плодче. Успя ли да разпуснеш както искаше, помогна ли смяната на средата в отн- ята към Теб самата и към другите? Колегите от Свищов забелязаха ли промяната?

Калида няма да изпадам в подробности, но всичките ми планове се провалиха, а изкарах едно ужасно море, ако си заинтересована ще ти разкажа на ЛС за какво става дума...  ooooh! А за колегите ми, само с една колежка сме заедно, останалите са колеги, които са завършили 10'на и повече години преди мен..., защото съм от мартенксия прием на магистратите, а моите колеги записаха през септември, затова не съм с никой от тях... За РХ на морето както казах, постарах се да го спазвам, но качих кг. за няколко дена (кантара беше с мен) и сега пак на плод, но още не съм започнала стриктно, защото се провалям... Незнам дали няма да мина на РХ още сега, просто незнам къде се намирам вече... Благодаря ти за всичко   bouquet  bouquet  bouquet

sharli видях те в плодолечението, да ти пожелая успешен курс и успешно постигане на набелязаната ти цел  Hug

# 221
Здравейте, момичета!

Ужасно ми се спи  smile3507. Искам пак да съм в отпускаааа!!!!  smile3514

И трябва да има диалог с половинката - дори и риск отново да повтори , че казваш едни и същи неща , трябва всичко да си кажеш . И той да те изслуша. А след това и ти него . И да сте само двамата . Успех  Peace
Мдааа, днес се очертава такъв разговор. Ще се видим довечера да поговорим. Искам той да говори. Казах му: ако ти кажа не искам да излизаш всяка вечер, искам да ме отменяш за децата, искам да свършиш това и онова-е все едно ти поставям ултиматум. Искам този път ти да кажеш: готов съм да направя това, готов съм да се лиша от това, аз го искам в името на ...То е ясно, че той не иска да се развежда, защото винаги е казвал, че харесва живота си, но ако бракът е съюз между равноправни партньори не може удоволствията да са само за единия, а задълженията само за другия. Както и да е, ще поговорим, ще видим. Лошото е, обаче, знаете ли какво-че ще позакрепим нещата за известно време и после...? Не съм особена оптимистка в това отношение. Но времето ще покаже  Thinking.
Калида, децата ми липсват много, но със сигурност се забавляват. Преди малко говорихме по телефона. Денис си харесал кокошките в двора и само ходел да ги дебне дали няма да снесат яйца. Кога ли са виждали село милите?! На обяд им пълнят басейн с вода да се пръскат и разхлаждат-съблечени голи (да не загубят хубавия тен!), а и жегата е ужасна и днес. Грета е стигнала до умножение с 6 вече, а на Денис му липсвали "поскожите" от градината и ме пита кога ще го водя.

Аз съм добре, не съм напълняла, т.е повъзстанових се с плодове след злопоучната седмица на самоунищожение с храна, но в адската жега се чувствам надута и като слон. Сега през деня си хапвам твърди праскови и сини сливи. Тренировките съм ги занемарила вече трета седмица. Вчера ходих в един спортен магазин и не можах да намеря това, което искам да си купя за в къщи и се съмнявам, че изобщо съществува някъде освен в моето въображение  Rolling Eyes.

Пак пуснаха една от любимите ми песнички Calling u, но вече съм ви поздравявала с нея. Желая ви един прекрасен ден и още веднъж   love001Hug и  Heart Eyes за вашата подкрепа и съпричастност!

# 222
но ако бракът е съюз между равноправни партньори не може удоволствията да са само за единия, а задълженията само за другия.

перфектно си го казала. Дръж на своето, компромисите са необходимост, но не може да са до безкрай. Знам за какво говориш - това, че ще закрепите нещата засега, а после... виж, тук малко повече оптимизъм. Аз си го казвам непрекъснато за себе си, опитвам се да променя първо моето поведение - но не, не в посока отстъпчивост, това вече достатъчно съм го направила, а напротив - да стана малко по-твърда, за да се отстоявам, и после да мисля за наистина различно развитие на нещата... Ние нещата ги позакрепихме, но са толкова крехки, а от продължителността и дълбочината на нашия срив аз съм станала толкова подозрителна и уязвима... струва ми се, че отношенията  никога няма да бъдат такива, каквито са били, никога няма да се видим един друг с предишните очи... то, сигурно, е и нормално, не зная.
Впрочем, тази година точно около моя РД и за нас беше превратна точка. И аз поживях за известно време с детето при нашите... Успех за двама ви!

# 223
Здравейте милички !
Тези дни имам много работа, а пък и нета много бавно зарежда, или пък изобщо не мога да се свържа със сървъра и затова не съм влизала.
Милото ми Юзерче  Hug,тук съм, и вие ми липсвате  Heart Eyes!
Мади ,от жегата се крия в къщи ,на климатиците, но ми се налага да ходя насам- натам .
Калида ,рожденият ми ден е на 08.08 .
Регенце ,пожелавам ти резултатен разговор ,дано все пак да се разберете, по -точно той да те разбере  Hug.
Краси Васи ,аз пък се чудя ,на толкова много слънце за какво ти е витамин Д ,но щом лекарката е преценила ,давай му .Моята дъщеря се роди голяма и продължи да наддава с бясна сила ,дори се притесних ,че ще проходи късно .
Не съм и давала витамин Д, излагах я на ранното слънце и това беше достатъчно. За сина си мога да кажа,че като зимно бебе не само давах витамин Д, но и изкарахме един курс на лампа .
Ох ,много е натоварен нета и ми прави едни номерца ,по -късно ще се опитам пак да вляза .
Целувам ви всички   love001  love001  love001.

# 224
Алекс, сменила си аватара си. Честито!  Laughing Едва те познах, викам си някое ново лице в темичката, а то съседката  Joy
Краси Васи ,аз пък се чудя ,на толкова много слънце за какво ти е витамин Д ,но щом лекарката е преценила ,давай му .Моята дъщеря се роди голяма и продължи да наддава с бясна сила ,дори се притесних ,че ще проходи късно .
Не съм и давала витамин Д, излагах я на ранното слънце и това беше достатъчно. За сина си мога да кажа,че като зимно бебе не само давах витамин Д, но и изкарахме един курс на лампа .
Мисля, че малко се презастрахова, защото опипа  фунтанелата му и била по-голяма, а се и стряска на сън (поне педиатърът каза, че има връзка) Иначе аз си го изкарвам минимум 1,30 ч рано сутрин, като в повечето случаи гледам да са поне 2 часа, но в къщи заради жегите сме на спуснати щори, но почнах леко да ги отварям. Четох някъде, че дори 15 мин на ден били достатъчни и то при не пряко слънце. Но според мен няма място за притеснение защото каза 1 капка, ако беше казал повече със сигурност щях да си захапя ноктите. А до колкото знам от други майки техните педита им препоръчват до навършване на 1 г. по 1 капка всеки ден.
Аз малко наруших РХ и почнах пак да наддавам и сега ме гони един глад, но дано да устискам само на ябълки.

Общи условия

Активация на акаунт