Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?

!

А виждам,е си доста запалена по спорта, с инструктор ли са тренировките? Че и аз се замислям да разнообразя малко фитнеса. 

.

,не мога да определя с кой цвят на косата ми харесваш повече ,все си готина, просто си различна .
Аз пак докато се появя и темата ще свърши, ама как да се появявам като
този мой кантар все на едно място седи едва днес се смили и показа 1 кг по-малко. Знам от преди, че има задържане ,ама то пък този път беше върхът-все съм на диня зеленчуци, качване настълби, вървяне с километри/даже мъжо сега реши, че трябвало и вечера да ходим на разходка,даже вече два пъти -колкото за мен толкова и заради самия него, зер вдигнал е 5кг
Да видим дали относно другите проблеми ще ми помогне, но този път май е права хомеопатката ми че действително от това лекарство ще понамалее и апетита ми. Ами вече сладкото не ме влече, единствено динята.Хляба също и тестяното, търся само зеленчуци и риба. Чак аз си се очудвам, даже мъжо отначало ми викаше , че се преструвам ама вече се увери, че не е така/само да видим до кога/. Много е приятно така да видиш като си смъкнал някой килограм как изглеждаш!
.По 100 пъти на ден ми се гади,боли ме корема и кръста и ми се вие свят.Само се надявам да няма изненади