Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 158
  • 381
  •   1
Отговори
# 90
Епилацията какво общо има със стимулирането на растежа на косъма. Епилирането отстранява косъма от корен и е много логично корена да се увреди и косъма да изтъней. А с тези продукти едва ли се получава същия ефект. Още повече, че са продукти за коса.
Казвам го в съвсем различен смисъл - че можеш да видиш евентуално изтъняване, независимо от дължината на косъма. А ако използваш наистина продукт, които би изтънил , продължително време - би трябвало с просто око при почти всякакви обстоятелства да видиш резултата.
На мен косъмът ми не е станал значително по-фин след употребата на хининова вода, Себорал и розова вода. Да вземем обаче предвид и факта, че маската за която иде реч в тази тема уплътнява.  Peace

# 91
  • На небето
Аз пък така и не видях косъма ми да е станал по плътен. А и в темата за хининовата вода има много доволни. Абе не знам кое е вярно и кое не, ама аз ще си ги ползвам паралелно всички продукти, и хининовата и розовата и Себорала и Тривитаминола и Мегадерма и т.н. А пък на розовата вода на етикета не пише нищо за косата, препоръчват го за лице.  newsm78 Да не би някой да има информация извън тази в листовката?

# 92
Да не би някой да има информация извън тази в листовката?
Да, аз и няколко момичета от един друг форум , както и лосиона, който копирах от сайта на фема по - горе. Освен това споделих вече и информация от първа ръка Whistling

# 93
  • На небето
Да не би някой да има информация извън тази в листовката?
Да, аз и няколко момичета от един друг форум , както и лосиона, който копирах от сайта на фема по - горе. Освен това споделих вече и информация от първа ръка Whistling

Аз отдавана не съм чела темата, и явно съм пропуснала.  ooooh! Какво пише за розовата вода и прилагането и на косата и пише ли някъде или само мнения на провали момичета? Аз си взех натурална розова вода, от Карлово 330мл. и смятам да я смеся със хининовата вода и Себорала и така всеки ден да впръсквам в корените.

Ти за лосиона който се прави с витамин Ц ли говориш? Аз днес като ми казаха, че 10 ампули витамин Ц струват 12лв. се отказах да го правя. ooooh!

# 94
Аз отдавана не съм чела темата, и явно съм пропуснала.  ooooh! Какво пише за розовата вода и прилагането и на косата и пише ли някъде или само мнения на провали момичета? Аз си взех натурална розова вода, от Карлово 330мл. и смятам да я смеся със хининовата вода и Себорала и така всеки ден да впръсквам в корените.
Не смесвай и трите - не знаеш какво ще се получи Stop . Редувай ги.  Недей и всеки ден - особено себорала и хининовата вода - розовата може, безвредна е, но за другите две изрично е посочено след измиване/2 пъти седмично. А Себоралът може да се пръска всеки ден в продължение на месец и после трябва да преустановиш напълно употреба за известно време.
И моята вода е на Карлово.
Информацията я имам още от декември, но не започнах веднага. Впечатлих се, след като на Г.П започна толкова бързо да му расте косата Shocked. Преди мажеше скалпа си с какви ли не лосиони, но .... нищо.
Аз я използвам от около месец, но нередовно - едно е сигурно - косата става много бляскава Heart Eyes

# 95
Ти за лосиона който се прави с витамин Ц ли говориш? Аз днес като ми казаха, че 10 ампули витамин Ц струват 12лв. се отказах да го правя. ooooh!
Пише 10 малки ампулки или => 5 големи, (не 10) които в една аптека зад Спортна зала са по 0.80 ст = 4лв.  Peace

# 96
  • На небето
Пише 10 малки ампулки или => 5 големи, (не 10) които в една аптека зад Спортна зала са по 0.80 ст = 4лв.  Peace

Че за 10 малки ампули са му казали 12лв. на мъжа ми.

# 97
Аз отдавана не съм чела темата, и явно съм пропуснала.  ooooh! Какво пише за розовата вода и прилагането и на косата и пише ли някъде или само мнения на провали момичета?

На моята розова вода-на ADDA- пише:

Начин на употреба:...подходяща за всички видове кожа и коса.
На начин на употреба:...С финкции за суха и чуплива коса.

bouquet

# 98
Имам директен въпрос към зизи топ Simple SmileКупих си ленено семе на таблетки,но в оказанието пише,че се използва главно за намаляване на теглото и не пише нищо за косата.Освен това пише,че дневната доза е два пъти по 3 таблетки,но сигурно е съобразено само с понижаването на теглото.Ти какви таблетки пиеш?По колко взимаш на ден?Преди или след хранене?В твоето оказание пише ли нещо за понижаване на теглото?Малко мнжко станаха въпросито,но ми е много важно,защото с фризиора ми си говорихме и стигнахме до заклиучението,че косата ми няма как да порастне повече от това,което е в момента,без да е цъфнала ако не я подпомагам вътре6но.

# 99
Освен това си купих хининова вода на кокона,но преди малко прочетох как сте я "похвалили" и започвам да се замислям дали да я ползвам Wink

# 100
А пък иначе,последните два пъти сложих в маската и масло от хвойна.Много съм доволна.КОсата ми стана още по-плътна и лъскава.Съвсем случайно го намерих в шкафчето и реших да пробвам,без нищо да съм чувала за него,но се оказа много хубаво Party

# 101
Здравейте момичета, току що си направих маската, но без тривитаминол и газ, а сложих кисело мляко, бадемово масло, 1 жълтък, мас, ракия, 1 л. оцет. Интересното е, че този път стана като майонеза, друг път винаги е била по-течна. Предполатам, че е от киселата мляко. Някой, ако я е правил в подобен вариант, ще помоля да сподели.
Относно хининовата вода, аз я ползвах преди около година, втривах в корените след всяко миене. При мен ефекта беше отрицателен - невероятен косопад. Възможно е всичко да си зависи и от косата.....
Сега мисля да пробвам с розовата вода.  newsm78

# 102
зДРАВЕЙТЕ
мИНАВАХ ПОКРАЙ ЕДИН ВЕТВРИНАРЕН кабинет и попитах дали имат тривитаминол-отговорът беше да. Поисках аз едно шишенце, а цената се оказа 40лв за 100мл хидро тривитаминол. Тия са се побъркали

# 103
Ох направо докато стигна до тази тема...
имам няколко въпроса...
1.маската предизвиква ли косопад,защото четох в предните теми..не стига дето е тънка и без обем ами и да пада....
2.в другите теми имаше някакви други препарати които се слагат,те задължителни ли са и ако не слагам,пак ще има ли добър ефект?
3.може ли да го ползват деца?Аз съм на 15,карам 16,но ми е много гадна косата-тънка,слаба и без обем и не знам дали ще е добре за мен?
4.И найстина ли е 40 ЛЕВА?!?!?!?!

# 104
  • Варна
Ellie_JK,
1. За косопада е много индивидуално. При някой започва и спира, когато намерят подходящите продукти за косата си, защото за всеки тип коса има различни продукти (за мазна коса се слагат повече изсушаващи неща, за суха - мазни неща и т.н)...
2. НИЩО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и ако не сложиш от другите препарати не е фатално...косата ти пак ще се повлияе добре от маската
3. Да, спокойно можеш да я ползваш
4. Аз си го взех за 5 лв, така че изобщо не знам какви са тези 40 лв Laughing

Общи условия

Активация на акаунт