Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 112
  • 381
  •   1
Отговори
# 135
Мис Капри3, жълтъкът я прави по - твърда, да  Rolling Eyes

По голяма шматка от мен нема  Naughty

# 136
По голяма шматка от мен нема  Naughty
А, няма нищо, ако имаш под ръка кристали - давай смело, косата "попива" Laughing
Ако искаш мека коса - прибави масло от пшеничен зародиш и/или мед (1 с.л) Peace

# 137
Явно от жълтъка,косата ми е в ужасно състояние днес.
Блаагодаря ти Зизи за инфото  Hug

# 138
Уф, и моята newsm77. Отказвам се от маската с ром и жълтък. Купих си сега на Глис - 19 възстановяваща терапия, серум или там , както го водят. Дано да се оправи, че приличам на кошница ooooh!

# 139
Уф, и моята newsm77. Отказвам се от маската с ром и жълтък. Купих си сега на Глис - 19 възстановяваща терапия, серум или там , както го водят. Дано да се оправи, че приличам на кошница ooooh!

Същата работа ,все едно е кошница.Никакъв жълтък или яйце ще сложа,само основната маска. Thinking Може би и мед,ама да не стане супер мека,че да се наелектризира.
Ти два пъти в седмицата ли я правиш?

# 140
Не, няма да ти се наелектризира от меда - става приятно мека, бляскава и овлажнена.
Иначе съм в почивка от тривитаминола и правя/правех на всяко миене жълтък с ром (+други вариращи съставки). Първият път стана много добре, вторият - добре, а третият - кошмар Tired
А тривитаминола нямах нерви два пъти седмично (правих така само първите 3 седмици) - така, че - само по веднъж. Станаха почти 8 месеца вече и съм много доволна (но защо ли скапвам резултата с тези жълтъци #Cussing outPeace

# 141
И на мен жълтъка ми се отразява страшно зле на косата, толкова се изсуши, все едно е слама.Слагах 3 пъти и ето резултата. Вече в маската слагам само тривитаминол, бадемово, рициново масло, стимулант, мед, коняк и сок от лимон - нищо изсушаващо и пак положението е отчайващо. Слагам и балсам след измиване, кристали, но не ми е достатъчно за подхранване. Може би се изсуши и от хининовата вода /ползвах на Милва/, но май има спирт в нея, спрях я и не мисля да я ползвам повече.
Zizi, сподели после как е серума на Gliss 19, аз мислех да си взема шампоан и балсам без измиване от тях, но все още се чудя.

# 142
И аз се чудя за серия - ELSEVE ANTI CASSE или Gliss 19...или с арган и ший  - косата ми се къса, чупи (става на точица, после се скъсва от точицата) - само в долната част на косата, никъде другаде Confused

# 143
Аз в момента съм с ELSEVE ANTI CASSE и не съм особено доволна, не ми овлажнява косата изобщо. Не знам какво да ползвам, мисля да се ориентирам към Тigi, не са много скъпи, а чувам само хубави отзиви.

# 144
Не съм срещала ему-масло, но от шеа/ший има и  на Икаров. Повечето от посочените съставки можеш да си набавиш свободно и да забъркаш нещо от сорта.  Peace
Колкото до ефекта - съмнявам се да започне безнаказано да расте с 2,54 см - дори това да стане, косъмът ще бъде по - тънък,  ( вече констатирахме този ефект )Crossing Arms
Не си хвърляй парите, според мен - 50 лв са си 50 лв Whistling Mr. Green

zizi top благодаря за отговора  Laughing И аз така си мислех, но все пак исках да събера и други мнения  Smile

# 145
Виждам,че говорите за шампаните на Елсев, аз бях много доволна от тях,но сега ме е страх, чудя се дали да бъде на тях или на Шварцкопфт? newsm78

# 146
Не, няма да ти се наелектризира от меда - става приятно мека, бляскава и овлажнена.
Иначе съм в почивка от тривитаминола и правя/правех на всяко миене жълтък с ром (+други вариращи съставки). Първият път стана много добре, вторият - добре, а третият - кошмар Tired
А тривитаминола нямах нерви два пъти седмично (правих така само първите 3 седмици) - така, че - само по веднъж. Станаха почти 8 месеца вече и съм много доволна (но защо ли скапвам резултата с тези жълтъци #Cussing outPeace

Растеж?Аз най вече за това я правя маската.Имах дълга коса до кръста,но миналата година една фризьорка ми я отряза "отмъщението на фризьора"  #Cussing out
Казаха ми във ветеринарната,че Тривитаминола мога и направо така да го слагам  Thinking

# 147
Момичета,моята коса гъста и къдрава и маската не ми достига.Може ли да увелича някоя от съставките и коя по-точно?

# 148
  • Варна
mimi13, разбира се че можеш да увеличиш съставките...увеличи всичко пропорционално, но внимавай с алкохола Peace

# 149
Преди 4-5 дни се боядисах с лонда ,преди това си правих редовно маска с хума,зехтин,желтъци и ракия, но въобще косата не ми ставаше хубава, аде разбирам че хумата е изсушава,но си мислих че желтъка и зехтина ще я омекотът,но уви.
Та след като се боядисах,косата ми стана още по съха в краищата и твърда.Бях на другия ден да се постригвам,фризьорката просто се  Shockedстресна като ми видя косището,и  Close със страх попита кокво ще я правим, много добре ми я направи по редичка чрез филажната ножица,и не се колебаеше да реже още в началото на косъмът, но ми се накара че ми била просто ужасно суха и че трябва да си купя професионални маски на шварцкопф за боядисана коса, а аз и казах че си правя редовно маска със зехтин,а тя какво ми  каза че  зехтинът не я омекотява,а напротив правил косата остра и твърда.Това е съветът ми и за вас момичета,ако неискате косата ви да като метла не си мажете косите със зехтин, мекотата идва само от медена маска ,поне при мене медецът действа така Laughing Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт