32 арабско-българска победоносна

• 15 512
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Сноу Това значи ли че мъжа ми без да си прави трудности да вади карта за постоянно пребиваване С такава не може ли да влиза в Европа

# 151
Сноу Това значи ли че мъжа ми без да си прави трудности да вади карта за постоянно пребиваване С такава не може ли да влиза в Европа
СВЕАР ако ни приемат в шенген тогава за да вземе постоянно пребиваване мъжа ти трябва да е бил за п0редходните 2 години поне 5 дена в бг вземе ли бг постоянно,тогава ще може да пътува в европа без виза,но за да стане ще 4акаме да ни приемат в шенген

# 152
Дтти Значи трябва да се ходим сега и да подаваме документи за постоянно

Те и сега ни дават виза за Европа ,като представя акта за брак ,но трябва да изчака виза а ние искаме да може да влиза когато си поиска без визаКога ще ни приемат за шенген,знаеш ли

# 153
свеар сега няма да ви дадът постоянно защото изискването е да е бил в бг предходната година 6 мес.и 1 ден а за шенген ще има ново разглеждане през септември,но дори и сега да вземе постоянно преди да сме в шенген ще му трябват визи за европа

# 154
Тутурутке, много яки палми  smile3521, от нас ли ги свихте? Heart Eyes

Момичета, дано преборите бюрокрацията, много е неприятно, разбирам свободолюбивия дух на Сноу, защото аз изпитвах същото, само че по отношение на българския паспорт преди. Особено, когато пътуваш много, е голяма пречка. Twisted Evil

# 155
Пишки нямате ли си да си играете с тях  Mr. Green
4овек да не се отдаде на пълна по4ивка и лекуване на мързел GrinningНяма да е скоро,докито го потвърди.Иншала ще си 4акаме термина,да порасне още малко Wink Ще се 4уе обещавам Peace
Инашала нормално ще е,стига да не предава важности и акробати4ни заложности и да се обърне в последният момент Praynig

Нои4,ало ало имате ли си бутало Mr. Green Heart Eyes
Сноу много неприятно.Пробваите по-вторият на4ин и да не се занимавате.С карта на постоянно пребиваващ,не може ли да пътува из Европа newsm78
Кате смили се,при нас саитовете са блокирани,ще има да гадая за какво става дума.
Дтти пожелавам ти от сърце един юнак Peace
Креми да се сменим за малко Wink пък нека да вали Wink
Ели утре ли ще се 4ерпим Grinning
Пепи свърши ли компотите Wink Много се смях за бразилката.Много хапливи ,бе  Crazy

# 156
Ели, какво става тука бе, да не раздаваш подаръци предсрочно?rotfImbo rotfImbo rotfImbo В пламъка се ражда истината. Mr. Green

Да не би да горят Саудитските кладенци? smile3532 smile3532 smile3532

# 157
Привет момичета !
Минавам на бързо , защото се ядосах вече 3 пъти пиша и ми се изтрива .
Ноя , нищо лично ! Heart Eyes
Свеър , Фатима е добре беснее много заедно със сестра си .
В неделя ги водих на плаж и изкарахме много добре , като изключим че изгорях и сега едвам се обръщам в леглото докато спя .
Миленка , аз такива екстри у дома нямам .
Пепи , още не съм си купила кори !
По между другото можеш да ми дадеш и рецептата на тесто за кори и да си ги спретна сама у дома .

# 158

Joy Heart Eyes

Дани, внимавай с плажа и избягвай басейните сега. Първо да не патладясаш от жега и второ да не закачиш някоя инфекция. Как се чувстваш, като предишните два пъти или различно?

Не бъдете егоисти, а давайте рецептата и тук, Пепино Crossing Arms

# 159
Да не би да горят Саудитските кладенци? smile3532 smile3532 smile3532
Въх, недей така  Naughty  Mr. Green. Не предизвиквай дявола, че ще ти дойдем на гости... за постоянно  Twisted Evil.

В пламъка се ражда истината. Mr. Green
Така е  newsm10 /нищо лично  Twisted Evil/

Миленка, утре ще е гала почерпката  Hug. А малката принцеска да си стои мирна на мястото, че да не се стигне до операция  fingerscrossed. Ти си почивай повече сега.

# 160
Не бъдете егоисти, а давайте рецептата и тук, Пепино Crossing Arms
И аз искам  Blush.

# 161
Абе много постове наредих, но какво означава тази грешка:

Последният постинг от Вашето IP беше преди по-малко от 30 секунди. Моля, опитайте по-късно.

Опитах и по-късно и все това ми дава  Thinking.

# 162
Ноя , аз на басейни не ходя .
До колкото зная в града ни има на едно място , но не съм го посещавала .
А и в морето не влизам цялата сало до над коленете .
Тренирала съм плуване , но едно лято ходих на море с леля ми и като тренираща плуване уверена във възможностите ми влязох бая на вътре в морето с леля ми . По едно време нещо ми се омота на крака и започна да ме тегли на долу при което аз се уплаших много от тогава не обичам да плувам .
Влизам във водата само заради децата .
А жегата наистина ми дойде много .

# 163
Ели, може да искат да ти напомнят за утрешния ден с това съобщение  Hug Mr. Green

# 164
По-скоро има голямо търсене от любители на природни феномени и форумът не може да им насмогне. Joy

Общи условия

Активация на акаунт