32 арабско-българска победоносна

• 14 667
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
важното е че със сватето сте комплект!
и е мнго як аватара и мен много ми хареса!
аз съм в процес на търсене на нов за мен!
да видим!
ох аз слизам до долу да си взема вода и съм на линия!
героя заспа в мен пред компютъра слушайки една арабска песничка със слушалки
идва намества си ги на ушите и като свърши се сърди и така се приспиваме вече трета вечер
уникален е

# 181
това му е приспивната песен!
и на мен мнго ми харесва!
някой знае ли каква националност са изпулнителите!
http://www.youtube.com/watch?v=baXOPIQ3G-A

# 182
  • In a surreal moment!
Олелеее , Д И ДО Н Ч Е ---  хайде да си организираме баницапарти за всички , които са в БГ --  адско джизассс  и да опитаме всички знайни и незнайни рецепти.... страхотийско !!!  На някоя вила в Балкана ... аххх ... имам идеииии   и  мечти .....Аз днес осигурих кайсиената зимнина - мнооого съм доволна от себе си ... изпържих за вечеря кифтета  и за гарнитурка доматено сосче с мноооого чесън...потресаващо фунтя ... добре , че не ме удушвате ...ще има морталакес !!!

# 183
някой знае ли каква националност са изпулнителите!
http://www.youtube.com/watch?v=baXOPIQ3G-A

Lebanese така пише в коментарите под клипчето  Wink много романтична песничка

Пепи имай милост бе душа ще ги сънувам сега тез кюфтенца с доматен сос...мен пък така ме е хванала сънната треска от тез жеги, та две не виждам!

Миле, Миме дръжте се момичета май ще чакаме две лъвици  Money

Лека от мен момичета!

# 184
  • по пътеката
креми ,знае детето кое е хубаво и аз се кефя на тази! Laughingмене ме ударило депресивно цунами! Sickтази песен ми дойде топта!на вси4ко отгоре ме цепи глава!
лека ве4ер, наблизко съм!  Peace
дани ще не ми пиш?ш на скайпа, проблеми ли има? Hug
пепи, давай рецептите на бозата и корите,на ли4ни ,ако можеш!  Praynig

# 185
  • In a surreal moment!
К  Р Е М И --- мъжът ми се влюби в песничката , много му хареса и на нас също -- голяма нежност --- благодарим ти душе !!!

# 186
  • Варна, а по празниците в Ямбол
изпържих за вечеря кифтета  и за гарнитурка доматено сосче с мноооого чесън...потресаващо фунтя ... добре , че не ме удушвате ...ще има морталакес !!!
Пепи,нищо лично, но мразя кюфтенца с доматен сос!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ ги кусвам!!! Няма да ти кажа какво ми се прави т тях!! Sick
На един лагер ме заключиха с една приятелка 25 кила, аз 40-50 в една столова да ям 2 кюфтета и от тогава..... Не кусвам... Пак ти казвам - нищо лично!! Сигурно ги готвиш вкусни, но...
Креми, казвай какво да помагам за аватара??!!хвана ме липсата тази нощ!!!
Сватето и патето Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 187
изпържих за вечеря кифтета  и за гарнитурка доматено сосче с мноооого чесън...потресаващо фунтя ... добре , че не ме удушвате ...ще има морталакес !!!
Пепи,нищо лично, но мразя кюфтенца с доматен сос!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ ги кусвам!!! Няма да ти кажа какво ми се прави т тях!! Sick
На един лагер ме заключиха с една приятелка 25 кила, аз 40-50 в една столова да ям 2 кюфтета и от тогава..... Не кусвам... Пак ти казвам - нищо лично!! Сигурно ги готвиш вкусни, но...
Креми, казвай какво да помагам за аватара??!!хвана ме липсата тази нощ!!!
Сватето и патето Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha

# 188
Олелеее , Д И ДО Н Ч Е ---  хайде да си организираме баницапарти за всички , които са в БГ -- 
Пепи,нямам нищо против,но нали знаеш как се отразява на фигурата?
Ще ми отидат парите на вятъра!(имам предвид Редуктила)

# 189
  • по пътеката
пепи, давай ги насам кюфтенцата, 4е 2 г ги сънувам, башс това бг сос4е, както си го правя  у нас си! и едни панирани пиперки бюрек добави, ще те оби4ам още >!!!ноя, режимна съм както в4ера! Stop
дидонке, трябва да забавя цикъла другия месец ,казвай примолут нор имам и регеведон, касае се  за два-3 дни то4но по пътуването! кое да взема и как, 4е ми пуши и ез това главата от мъдрости! #Cussing out

# 190
пепи, давай ги насам кюфтенцата, 4е 2 г ги сънувам, башс това бг сос4е, както си го правя  у нас си! и едни панирани пиперки бюрек добави, ще те оби4ам още >!!!ноя, режимна съм както в4ера!

С кюфтенцата ли си режимна? Mr. Green Ти прочете ли изобщо, че съм била на плуване днес, в две теми ти писах, мислех, че ще си възхитена Twisted Evil

Ели, втора вечер не спя заради теб. Twisted EvilПредполагам, че така е по разпродажбите, дето се паркират през нощта пред магазина и чакат да отвори на другия ден. Mr. Green

# 191
  • In a surreal moment!
   Леле К А ТЕ   как  шти  дъхна .....ху-ху-ху  ша са  трупясаш ! Нищо лично!

# 192
Пепи, от тази мишка ме хваща морска болест. Mr. Green Нищо лично. Twisted Evil

# 193
  • по пътеката
ноя, ти ми събра о4ите от две места, да знаеш, браво #Crazy ,наистина си се мотивирала, утре пак! Peace няма само аз да имам мускулна треска ,я! #Cussing out де да имах на циците, ама не ,те са на  зали4аване! ooooh!

# 194
няма само аз да имам мускулна треска ,я! #Cussing out де да имах на циците, ама не ,те са на  зали4аване! ooooh!

Не бой се, Динчето ще ни даде от нейните Joy

Общи условия

Активация на акаунт